„A magyar diákoknak fasiszta irodalmat kell olvasniuk” című cikk jelent meg a tagesanzeiger.ch svájci hírportálon. A Wilhelm Droste tollából származó cikk szerint az új tanterv antiszemita szerzők könyveit tartalmazza, és ez is csak az Orbán-kormány újabb próbálkozása arra, hogy teljes befolyása alá…

Forrás: reaktor.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Reményeink szerint '22 után vége szakad a rombolásnak,amit orbán szinte mindenre kiterjesztett...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
"Nyilvánvalóvá tették, hogy az abszolút kormányhatalom mohósága se nem konzervatív, se nem keresztény, se nem hazafias." !!! =))
csipetke
Reményeink szerint '22 után vége szakad a rombolásnak,amit orbán szinte mindenre kiterjesztett...
emerencia
Felnőtteknek is árulják bőrkötésben, bagóért nem könyvesboltban.
lampa laz
Minden épeszű ember így gondolja.
"Kijelentette: a Magyarországon élők egyharmada a túlélésért küzd, a kormány kétharmados többségét pedig csupán a dacos, önmagukkal és világgal haragban álló sérült embereknek köszönheti."
Clavigo
Hírünk a világban. büszke és erős,,,meg izé...Ugyanakkor kegyes Urunk ( áldassék a neve a " Nagy Kormányosnak " ) bő nyállal blázolja a komcsi Kínát,,a Rássenokat,,meg a posztkomcsi kipcsak haverjait... Még szép ,hogy néha elviszik Grácba,,generálozni ezt a kretént...
Clavigo
@Shikari: Jártál már nyugaton ,,te muzsik ? Ja,,neked Orbánland is nyugat,Bozgorországból nézve...
simmering73
@Shikari: Azon csodálkozom, hogy nem kaptál még agyvérzést.
solidedge
@Clavigo: Ha Shikari nyugaton járt volna, hazatérve két hétig vezetgetnék friss levegőn, mert azt hinné hogy a mennyországban járt.
Clavigo
@Shikari: 8.57. Sajnos toronyőrnek is nagyon hülye vagy... Marad a kukabúvár,hugyosvödör,,szopóautómata karrier lehetőség a számodra..
Clavigo
@Shikari: ??? Mi ez ?? Nem értek bozgorul, te seggarc. Magyarul,ha lehet,,,ha tudsz. Nem otthon vagy csicskagyász,,viselkedjél..
SÍva
Hogy mennyire időszerű Vass Albert: A patkányok honfoglalása ma is az tagadhatatlan! Most, hogy ennyire pocskondiázzák kedvet kaptam az olvasásukhoz.
Nessy
Ezek a könyvek nyelvezetük, témáik, kötelezővé tételük alapján arra lesznek jók, hogy sok diáknak elmenjen a kedve az olvasástól.Sokkal inkább lehetne őket megszólítani, a jelen korról, a kortársaikról, az általuk használt nyelven íródott ifjúsági regényekkel. Vannak jó ifjúsági regények. Közben természetesen az irodalom nagyjait is szívesebben ismernék meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.