Ahogy tegnap beszámoltunk róla Gáspár Zsolt 25 év után törte meg a csendet az 1995 szeptemberében okozott halálos balesettel kapcsolatban.

Megszólalt Gáspár Zsolti áldozatának özvegyeFotó:TV2

Az elhunyt özvegyének állítása szerint

Gáspár Zsolti nem mindenben mondott igazat, amikor a műsorban beszélgetett a történtekről. 

Zsolti ugyanis többször megemlítette, hogy a baleset áldozatát Bélának hívják, és a férfi azóta szeretet otthonban élő özvegyéről is elmondta, 26 év elteltével is minden héten csomagot küld neki.

Vasárnap kevéssel 14 óra előtt G. Zsolt (...) személygépkocsijával Nógrádmegyerben, a Petőfi úton elütötte B. József helyi lakost. A gyalogos a kórházba szállítás közben elhalálozott.

- számolt be egy helyi lap annak idején a történtekről.

De akkor ki is az a Béla, akiről Zsolti beszélt?

A férjem testvére volt... Szégyellje magát a Zsolt, ha azt sem tudja, kit ütött el!

 - mondta a nógrádmegyeri otthonban élő Balázs Józsefné, Ica néni. Az özvegy azon is felháborodott, amikor Gáspár Zsolti azt állította, hogy minden héten csomagot küld neki.

Ugyan már... Az unokatestvére, a zöldséges pár alkalommal küldött egy kis csomagot, de komolyan azt gondolta, hogy azzal egy családot kárpótol?

- fakadt ki az özvegy, aki élete szerelmét veszítette el azon a szörnyű délutánon.

Amikor a baleset volt, miért szaladt el Zsolti? Miért nem a mentőt hívta? Azt mesélik, egyből az apját kereste, rohant hozzá. Egy jó szót nem adott nekünk, a családnak, ráadásul az apja elkiabált engem minden piszoknak a temetőben. Hát milyen dolog ez?

Zsoltit elítélték, egy év hat hónap börtönbüntetést kapott, ám kérvényt írtak, s az akkori köztársasági elnök kegyelemben részesítette, így egy pillanatot sem töltött rács mögött.

Ők szerepelnek az apjával a tévében, élik a sztáréletet, én pedig itt maradtam egyedül. Hát hol az igazság? Öt éve vagyok az otthonban, nem maradt senkim, akihez haza tudnék menni, aki ápolna, segítene

- mondta szomorúan az özvegy.

Ha Zsolt vagy az apja feltűnnek a tévében, elkapcsolok, nem érdekelnek. Győző pár éve volt itt fellépni, és megkérdeztek előtte, hogy jöhet-e. Vele nincs is bajom, jó műsort csinált. Tulajdonképpen már harag sincs bennem, mert nem hozza vissza a szerettemet, de megbocsátani sem tudok soha. Egyedül maradtam, és ki tudja, hogy élnék most, ha nem történik meg mindez?

Forrás:Blikk
Címlapkép:TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@NKF: Tudok még egy szégyentelen, ostoban cigányt én, skit minden nap mutogatnak és alkalmanként idióta beszédeket is mond.
Horizont
Az éremnek mindig két oldala van ...ennek is ugye.
sgl
Volt egy olyan kabaré műsor is, - Komlós jegyezte,- Az érem harmadik oldala.
NKF
Muszáj mindennap ezeket a süket bunkókat mutogatni?Ezerszer különb roma származású
barátaim vannak!
justhpeter
@NKF: Tudok még egy szégyentelen, ostoban cigányt én, skit minden nap mutogatnak és alkalmanként idióta beszédeket is mond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.