Ahogy tegnap beszámoltunk róla Gáspár Zsolt 25 év után törte meg a csendet az 1995 szeptemberében okozott halálos balesettel kapcsolatban.

Megszólalt Gáspár Zsolti áldozatának özvegyeFotó:TV2

Az elhunyt özvegyének állítása szerint

Gáspár Zsolti nem mindenben mondott igazat, amikor a műsorban beszélgetett a történtekről. 

Zsolti ugyanis többször megemlítette, hogy a baleset áldozatát Bélának hívják, és a férfi azóta szeretet otthonban élő özvegyéről is elmondta, 26 év elteltével is minden héten csomagot küld neki.

Vasárnap kevéssel 14 óra előtt G. Zsolt (...) személygépkocsijával Nógrádmegyerben, a Petőfi úton elütötte B. József helyi lakost. A gyalogos a kórházba szállítás közben elhalálozott.

- számolt be egy helyi lap annak idején a történtekről.

De akkor ki is az a Béla, akiről Zsolti beszélt?

A férjem testvére volt... Szégyellje magát a Zsolt, ha azt sem tudja, kit ütött el!

 - mondta a nógrádmegyeri otthonban élő Balázs Józsefné, Ica néni. Az özvegy azon is felháborodott, amikor Gáspár Zsolti azt állította, hogy minden héten csomagot küld neki.

Ugyan már... Az unokatestvére, a zöldséges pár alkalommal küldött egy kis csomagot, de komolyan azt gondolta, hogy azzal egy családot kárpótol?

- fakadt ki az özvegy, aki élete szerelmét veszítette el azon a szörnyű délutánon.

Amikor a baleset volt, miért szaladt el Zsolti? Miért nem a mentőt hívta? Azt mesélik, egyből az apját kereste, rohant hozzá. Egy jó szót nem adott nekünk, a családnak, ráadásul az apja elkiabált engem minden piszoknak a temetőben. Hát milyen dolog ez?

Zsoltit elítélték, egy év hat hónap börtönbüntetést kapott, ám kérvényt írtak, s az akkori köztársasági elnök kegyelemben részesítette, így egy pillanatot sem töltött rács mögött.

Ők szerepelnek az apjával a tévében, élik a sztáréletet, én pedig itt maradtam egyedül. Hát hol az igazság? Öt éve vagyok az otthonban, nem maradt senkim, akihez haza tudnék menni, aki ápolna, segítene

- mondta szomorúan az özvegy.

Ha Zsolt vagy az apja feltűnnek a tévében, elkapcsolok, nem érdekelnek. Győző pár éve volt itt fellépni, és megkérdeztek előtte, hogy jöhet-e. Vele nincs is bajom, jó műsort csinált. Tulajdonképpen már harag sincs bennem, mert nem hozza vissza a szerettemet, de megbocsátani sem tudok soha. Egyedül maradtam, és ki tudja, hogy élnék most, ha nem történik meg mindez?

Forrás:Blikk
Címlapkép:TV2

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Muszáj mindennap ezeket a süket bunkókat mutogatni?Ezerszer különb roma származású
barátaim vannak!
justhpeter
@NKF: Tudok még egy szégyentelen, ostoban cigányt én, skit minden nap mutogatnak és alkalmanként idióta beszédeket is mond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.