A nő egy borsodi kisvárosban élt, ahol élettársával közösen nevelték négy gyermeküket. A nő az ötödik gyermekével lett állapotos – írja a Ripost.

Brutális kegyetlenséggel végzett egy borsodi anya gyermekével
Fotó:Pixabay

Ezt a terhességét titkolta, míg 2019-ben egy februári napon már kilenc hónapos terhesként kiment a házuk mögött található mellékhelyiségbe, ahonnan visszatérve közölte élettársával, hogy nagyon vérzik. A férfi családjától kért segítséget, de az anya mosakodásra hivatkozva kizavarta őket a házból.

Mintegy 15-20 perc elteltével élettársa megelégelte ezt, berúgta a bejárati ajtót és mentőt hívott az akkor már erősen vérző nőhöz. Az asszony azonban továbbra is ellenségesen, agresszívan viselkedett, és mindvégig tagadta, hogy szülési folyamat indult volna meg nála. A kórházi vizsgálat során azonban megállapították, hogy néhány órával korábban spontán szülés történt. A rokonság megkezdte a gyermek felkutatását, de elkéstek.

Az újszülöttet egy takaró alá rejtve találták meg, de a helyszínre kiérkező mentők több, sikertelen újjáélesztési kísérlet után csak a csecsemő halálát tudták megállapítani. A nő ugyanis húsz szúrt, metszett sérülést okozott, és egy súlyos nyaki érsérülés miatt az újszülött perceken belül elvérzett.

A nő végig tagadta tettét, a gyanút próbálta másra hárítani.

A törvényszék a tanúvallomások, valamint a poligráfos vizsgálat eredménye alapján azonban a bűnösségére következtetett. A vádhatóság a büntetés súlyosítása érdekében jelentett be fellebbezést, míg a nő és védője elsősorban felmentés, másodlagosan pedig a büntetés enyhítése céljából élt jogorvoslattal.

Forrás:Ripost
Címlapkép:Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.