A covid: rendszerbetegség. Egyetlen intézkedés, önmagában nem oldja meg, nem enyhíti a következményeit, nem állítja meg. A covid bizonyítványt állít ki arról, hogy működik az egészségügyi-rendszer, hogy működik a jogi szabályozás és számonkérés, a társadalomszervezés és a társadalmi együttműködés, szociális érzékenység - írta közösségi oldalán Parászka Boróka újságíró.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
A kijárási tilalmat ellnőrzik, de a közterületen maszk viselést miért nem?
voltmárjobbis
Miért is kell regisztrálni?
Biztos vagyok benne, hogy mindent tudnak rólam
voltmárjobbis
Miért nem választhatok, hogy ha be akarom magam oltatni, melyik vakcinával?!
voltmárjobbis
És miért ne fizethetnék, azért, ha orbán a kínai/orosz vakcinával akar beoltani, én elutasítom és mást kérek, akár soron kívül, pl a Nemzetközi Oltóközponttól ?
Ja, hogy a Nemzetközi Oltóközpont elhappolná orbán zsebéből a lét?
Nessy
@voltmárjobbis: Pedig szent ígéretet tett rá Gulyás Gergely is, hogy lehet választani, megtartod a helyedet az oltási listán, és ha lesz olyan amit kérsz, értesítenek. Ja, az már "régen volt". Aztán volt, hogy a sor végére kerülsz, most meg eszed nem eszed, nem kapsz mást!
voltmárjobbis
@Nessy: Legyen már jogom eldönteni, hogy egyáltalán beoltassam-e magam -nyilván beoltatnám, de eben a zűrös helyzetben inkább nem - és ha úgy döntök, hogy igen, akkor választhassak. És ha nem ingyen, akkor pénzért - de ezt a lehetőséget sem adja meg orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.