A baloldal – Gyurcsány Ferenc vezetésével – oltásellenes kampányt indított – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szombaton az MTI-vel.

KTK: A baloldalt terheli a felelősség minden olyan idős ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról

A KTK közleménye szerint a baloldali önkormányzatok azt kérték, hogy az ő területükre ne küldjön a kormány orosz vagy kínai vakcinát.

A baloldalt terheli a felelősség minden olyan idős ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról és így nem szerzett időben védettséget

- hangsúlyozták.

Arra szólítottak fel, hogy a baloldali pártok azonnal állítsák le az oltásellenes kampányokat, ne terjesszenek álhíreket a kórházakról és a mentőszolgálatról.

Forrás:MTI
Címlapkép:Pixabay

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Vajon mennyi lehet a napi kétszázból, akik azért haltak meg, mert bedőltek a gyurcsányista propagandának?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Most ezt a hazugságot diktálta nekik Orbán? Ne kenje másra a saját felelősségét!
Béla333
A korlátlan hatalom ott, a felelősség minden rosszért itt!?
Értem... Vagy nem...
Clavigo
Ktk...Kik ezek ? Mit össze nem izzadhatnak,,mire kiadnak 1-2 ilyen lábszagú közleményt...
Toller Béla
Tessenek azonnal perelni ! Ez a sértés nem maradhat szárazon ! Komolyan, ha ezt is kihagyja a flegma ellenzék nem érdemes vele foglakozni ! Nevezzék meg az érintett önkormányzatokat, elő a papírokkal, emberekkel ...
gina
OV és bandája közveszélyes hazaáruló szemét gyilkos, az ilyet biróság elé kell állitani és életfogytiglanig orosz kőbányába, szemét hazug banda, ki a fene kezében van a felhatalmazás?? te agyhalott OV , már azt sem tudja ez a proli cigány suttyó mit is tesz és mit hazudik... nagyon rá jár a rúd, a népnek elege van a mocskos patkányokból
gina
Azt terheli a felelösség aki hatalmon van, te rohadék fidesz banda, OV lelkén szárad minden halott--- mocskos alja szemét mangalica
Gazella
Mutogassatok magatokra...narancs faszok! A propagandátok megtette a hatását.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@durbincs: takarodj már innen a jó hurka anyádba te fideszes buzi.
dr. prédikátor
@durbincs: előjöttél te szarosszáju vamzer!!!??? mocskos klozetlakó besúgó geci a kurva anyádat!!!
CsipkeRózsa
Ki kapott korlátlan jogokat, egyedüli rendeleti kormányzást? Nem az ellenzék.
nezelodo
Milyen szerencse, hogy a mi kormányunk éjt nappallá téve dolgozik az emberekért, és még a gyanúja sem merül fel, hogy politikai célokra vagy anyagi gyarapodásra használja ezt a nyomorúságos helyzetet. Úgy gondolom ugyanolyan becsületes szándék vezérli az elsőszámú, (egyszemélyi vezetőnket), mint ahogy a média területén sem "átallaná" a Miniszterelnök Urunk, semmilyen módon érvényesíteni a politikai hatalmát, azért, hogy korlátozza azok működését, és megmarad továbbra is az ellenzéki médiatúlsúly!?
Neki minden polgár egyforma, nemtől, kortól politikai, vallási beállítottságtól függetlenül, és az sem befolyásolja, hogy kormánypárti, vagy ellenzéki vezetésű talapülésen él-e az illető, vagy a határon túlról szól-e bele az itt adózók életébe.
verőce21
Vajon mennyi lehet a napi kétszázból, akik azért haltak meg, mert bedőltek a gyurcsányista propagandának?
tudode
Nem ügy!
.
Elterelés ez a baloldalazás arról, hogy még járvány idején is
.
--- Az Orbán-bányából viszik haza a legtöbb pénzt a piacon
444.hu/2021/03/29/az-orban-banyabol-viszik-haza-a-legtobb-penzt-a-piacon
------------------------------------
.
A baloldalt az terheli, hogy képesek ezekkel a díszpintyekkel egy levegőt szívni, hogy legyen ennek a bagázsnak áthárítani a felelősséget, azzal együtt, hogy a nemzethy példaképet követve
.
.---- Belebukott az orosz vakcinavásárlás miatti kormányválságba a szlovák miniszterelnök
.
444.hu/2021/03/28/belebukott-az-orosz-vakcinavasarlas-miatti-kormanyvalsagba-a-szlovak-miniszterelnok
.
telex.hu/kulfold/2021/03/28/matovic-szlovakia-tavozas-penzugyminiszter-heger
------------------------------
.
Nincs az országnak hova hátrálni!!!
ómió
Na, efftársak, itt az újabb lehazudnivaló!
kereső
Habonyrogán goebbelsi propaganda, amely igy akarja elleplezni a kormány elcseszett járványkezelését, és átkenni az ellenzékre a felelősséget a 20 ezer halottért.
solidedge
De egy sunyi retorika. Orbánék az ijesztően magas halálozásokat a baloldalra próbálják áttolni. Így Orbán a hős aki népéért mindent megtett, az ellenzék meg a halálhozó akikinek nem számított az emberélet. Ezek szerint igen jól áll az ellenzék. mert Orbán teljhatalma ellenére az ellenzék szava a döntő. Ez nem más, mint Orbánék aljassága. Nem kellett volna aljas emberekre szavazni. Hú de ocsmány népség.
nezelodo
Azt gyanítom, sosem tudjuk meg az ágyszámcsökkentés címén a kórházakból kizsuppolt súlyos betegek közül hányan lettek a kormányzati gyilkosság áldozatai?! Nem tűnt fel az ha a tisztességes vezető nem volt hajlandó azonnal végrehajtani az eszement döntést, már másnap kivágták az állásából?!
mzper x
Mindössze 850 vakcinát küldött a kormány a 36 ezer vasúti dolgozóra

"A megbetegedett vasutasok száma a szakszervezet szerint meredeken emelkedik, az elmúlt napokban is százával dőltek ki a munkából, 1800 fertőzöttről tudnak."
Aki Én
@verőce21: ,,Vajon mennyi lehet a napi kétszázból, akik azért haltak meg, mert bedőltek a gyurcsányista propagandának?"

És vajon mennyi lenne menthető, egy működő egészségügyben, ahol adott idő alatt nem költenek háromszor többet sportra, sportberuházásra, mint az egészségügyre pandémia idején? Ahol a betegek 1-2 %-a hal meg, nem 12-13???
Ahol többszörös esetszám mellett is ,,csak" 20-30 ember hal meg naponta??? Ahol ennek ellenére sem hazudta a kormányfő az emberek arcába, hogy mindenkit megmentenek aki megbetegszik?
Látod mennyire buta vagy, nem is érted mi történik körülötted.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: márc. 28. 19.42

Sokadszorra is fején találtad a szöget.
verőce21
@Aki Én: (10:42) Neked nem lehet komolyan venni a véleményedet, mert idegből kommunikálsz.

Te a normál személyiségfejlődés alsó szintjén, ragadtál a negatív övezetben ...! Téged idegesít, hogy nem tudsz kitörni ebből...
Te a "Kis-nagy Én" a felemelkedési vágyaddal, de "Nem-Akárki"-t sugározni... nagyon ellentmondásos...
verőce21
@Nyírfa: (14:39) Te a tudati fejlődés magasabb szintjén állsz, Téged szívesen felvennélek alkalmazottamnak... szeretem a pozitív kisugárzású, inteligens embereket... :)
Nyírfa
@verőce21: Köszönöm a megtisztelő ajánlatot, de már nem foglalkozom tanítással.
csipetke
A baloldalnak nem kellett besegítenie,hogy a halottak száma emelkedjen,megoldotta azt a fidesz egyedül is. Abszolut jogos volt a baloldaltól,ha felhívta az idősek figyelmét arra,hogy ne oltassanak bevizsgálatlan keleti izééékkel.A ruszkik már azóta legalább beadták engedélyeztetésre a vakcinájukat, a kínaiak viszont a sajátjukat a harmadik világ országainak készítették.
Ráadásul Kínában se kapták 60-on felüliek,de orbán eldöntötte,hogy nálunk jó lesz a 60-on felülieknek.Ráadásul Rusvai szerint ezt nem ajánlja autoimmun betegeknek,és formalin,és higany érzékenyeknek. Mindkettő méreg,mégha a vakcinában kis mennyiségben van is. Azaz,nem kellett hozzá a baloldal,hogy kihagyjuk a kínai kutyulmányt
Nyírfa
@csipetke: 15.27

Formalin és higany...
Azt az egész világ tudja, hogy a kínaiak a föld legnagyobb szennyezői. Ha belegondolok, hogy valamikor az orvosaikról , a gyógymódjaikról, a filozófiájukról voltak híresek...
A mai Kína lesújtó.
verőce21
@Nyírfa: (15:18) Sokáig összetévesztettelek, az MTA doktor, nővéreddel... :)
mzper x
A különleges jogrend miatt mindenért Orbán Viktor a felelős ebben az országban !!!
simmering73
@durbincs: Baszd meg anyád oda-vissza, tétre befutóra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.