Kocsis Máté a Facebook-oldalán üzent Gyurcsány Ferenc feleségének, Dobrev Klárának. Orbán Viktor pár napja arról beszélt a Kossuth rádióban, az Európai Unió hibázott, amikor nem engedte, hogy a tagországok saját maguk szerezzék be az oltóanyagot. Hozzátette:HA NEM RENDELTÜNK VOLNA KELETI VAKCINÁT, AKKOR NAGY BAJBAN LENNÉNK. Dobrev Klára, a DK EP-képviselője pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az uniós országok együtt döntöttek a közös beszerzésről, amire állítása szerint Orbán Viktor is igent mondott. Erre reagált most Kocsis Máté a Facebookon:ÜZENEM GYURCSÁNYNÉNAK, KIZÁRÓLAG BRÜSSZEL A HIBÁS AZÉRT, HOGY EURÓPÁBAN NINCS ELÉG OLTÓANYAG. HA A TAGÁLLAMOK MAGUK SZEREZHETTÉK VOLNA BE A VAKCINÁKAT, OLYAN SIKERESEK LEHETNÉNEK A VÉDEKEZÉSBEN, MINT NAGY-BRITANNIA VAGY IZRAEL!- üzente a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez a máté fiú kapós köcsög lesz a sitten...majd a kancigányok adják-veszik..
Nessy
Az ég áldjon meg Kocsis! Az unió a lekötött keretekről állapodott meg, a lehívás már a tagállamok feladata! Nagyon nehéz három mondatot egybe elolvasni, értelmezni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.