Itt a jó idő, az emberek pedig úgy indultak meg, mintha a járványnak már semmi nyoma nem lenne. Iszonyú felelőtlen a hozzáállás, az emberek még mindig nem érzik át, hogy mekkora a baj – mondta az Indexnek Zacher Gábor, a hatvani kórház főorvosa.------Nem látják a kórházakban zajló óriási küzdelmet. Tegyétek láthatóvá. Dokumentáljátok. Miért kell befosni a kormánytól? Nincs mit veszíteni.---- Egy éve vagyunk a vírusban. Mire koncentrált az orbán? A hazugságra. A lopásra. Az egyetemek fideszes alapítványokba történő kiszervezésére. Az orvosok, ápolók munkakörének ellehetetlenítésére. A yachtra. A lélegeztetőgépek beszerzéséből lopásra. A maszkok, maszkgyártógépek beszerzéséből való lopásra. A keleti vakcinák és főleg a kínai vakcina felsrófolt beszerzési árából történő lopásra. Brüsszelezésre. Sorosozásra. Gyurcsányozásra. EU-zásra. Forint gyengítésre. Üzemanyagárak emelésére. Inflációra. Hazug agitációs propagandára!

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Hát faszikám! Jobb ha kussban lettél volna!! Téged is a narancs pénz mozgat. Tudod ha valamit ogen nyamvadtan propagandáznak le minden téren akkor a nép nem fog igrani. Most meg már unja is a nép az egészet. Ismered a mondást? Egyik fülemen be a másikon ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.