A nyugdíjasok számíthatnak Magyarország kormányára – közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott vasárnap a Facebook-oldalán, tudatva, hogy hamarosan a nyugdíjasok postaládájába érkezik a JóKor magazin legújabb száma. „A lapban bemutatják a nyugdíjasokat érintő intézkedéseket és Müller Cecília országos tiszti főorvos arra hívja fel a figyelmet, hogy minden vakcina biztonságos” – írta. Egy videót is közzétett, ebben Novák Katalin arról beszél: a családbarát Magyarország azt is jelenti, hogy Magyarország idősbarát. – Azért is dolgoznak, hogy jó legyen Magyarországon idősnek lenni. 2010-ben azt ígérték a magyar nyugdíjasoknak, hogy megőrzik a nyugdíjak reálértékét – emelte ki. Felhívta a figyelmet arra, hogy ezt az ígéretet nemcsak megtartották, hanem valamelyest emelni is tudták a nyugdíjak reálértékét az elmúlt tíz évben.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A nyugdíjasok csak nem szúrnak ki saját magukkal, inkább az Orbán utáni kormányra számítanak.
CsipkeRózsa
A nyugdíjasok csak nem szúrnak ki saját magukkal, inkább az Orbán utáni kormányra számítanak.
Gauntlet
ja, csak a minimális növekedést megöli az infláció !
kereső
Csak meg ne akarják még jobban "védeni" a nyugdijasokat.
tudode
Kb. úgy számíthatnak a nyugdíjasok erre a gyülekezetre, mint ahogy a felcsúti nemzetvezető 2006-ban, vagy mikor, ellenzékben elhúzta a nyuggerek előtt a mézesmadzagot azzal,hogy
.
----- Orbán lesz 14 havi nyugdíj 2006 Eger
www.youtube.com/watch?v=m1AG2NuFvgI
-------------------------------
.
Tizenegy év alatt zéró, majd 2022-es beetetésre "visszaadják" a 13. havi nyugdíjat, annak reményében, hogy a nyuggerek bársonyfotelban tartja az idők végezetéig a szájhős pasit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.