A vasárnap este a Hír TV adásába kerülő műsor előzetesében beszélt erről az emberi erőforrások minisztere – írja a 24.hu. 

Kásler: Magyarország nyithat Európában előszörFotó: Instagram / @kaslermiklos

Kásler szerint Magyarország az elsők között, időben kezdte meg a járvány elleni védekezést és ha az ellenzéki tanácsra halgattunk volna, akár több százzal nőtt volna a halálesetek száma – számolt be a 24.hu.

Ezeknek a haláloknak a felelőssége azoké, akik a bizonytalanságot viszik

- fogalmazott a miniszter. De ami lényegesebb, hogy Kásler szerint

Minden negatív körülményt figyelembe véve, várhatóan május végén, június elején Magyarország Európában elsőként oldhatja fel a korlátozó szabályokat

- nyilatkozta a Hír TV műsorának előzetesében

Kásler Miklós hozzátette még, hogy

Abból kiindulni, hogy olyan vakcinát adnak oroszok millióinak és kínaiak tízmillióinak, ami nem megfelelő, tehát kvázi a kínaiak irtják a kínaiakat, az oroszok az oroszokat, teljes badarság

- mert a véleménye szerint a hazánkba érkező összes vakcina minden nemzetközileg elvárt adattal rendelkezik.

Forrás: 24.hu, Hír TV

Címlapkép: Instagram / @kaslermiklos

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
kasler, foglakozz inkabb Matyas kirallyal. Tobb hasznot hajtassz vele, mint hogy faszsagokat mondasz a jarvannyal kapcsolatban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Ti már akkor nyitottatok amikor minden egyre szarabb lett, mert basztattátok akik a betegekre vigyáztak.
kereső
"akár több százzal nőtt volna a halálesetek száma – számolt be a 24.hu.

Ezeknek a haláloknak a felelőssége azoké, akik a bizonytalanságot viszik"- a meg nem haltak miatti felelősség az ellenzéké. Értjük. És a 20 ezer halott kinek a felelőssége, te koszos körmű sarlatán? Meg azok halála , állapotromlása kinek a lelkén szárad, akiket kidobtatok a kórházakból, és ott maradtak ellátatlanul?
justhpeter
Kásler leért a gödör aljára. Innen már nincs tovább. Sem Orbán, sem az operett törzs, sem ő nem hibás semmiben csak azok "akik a bizonytalanságot viszik". Nem lehet tudni, hogy kikre gondol, lehet az EU, Soros, Gyurcsány, az ellenzék, a vírustagadók, a migráncsok és a háttérhatalmak is. Persze ezek közül nem tudjuk meg kik mulasztották el a normális felkészülést a második hullámra, azt tudjuk, hogy "kevesebb Adriát és több Balatont" ki mondta, de nem tudjuk kik adriáztak és balatonoztak azon vezetők közül, akiknek a felkészülést szervezni és iránytani kellett volna. Azt is tudjuk, hogy ki küldte ki a "fürkészeket" árubeszerzésre, de azt csak sejtjük kinél csapódott le az üzleti nyereség. Azt tudjuk, hogy nem az EU, Soros, Gyurcsány, az ellenzék, a vírustagadók, a migráncsok és a háttérhatalmak akarták a hazai egészségügyet "átszervezni" a járvány alatt, azt is tudjuk, hogy ki adta be törvényt a 133 bátor embernek elfogadásra, de azt máig sem tudjuk ki fogja vállalni a felelősséget az 5500 egészségügyi dolgozó távozásáért, a kórházak lezüllesztéséért, az égészségügyből való 10 éve tartó pénzkivonásért.
Azt látjuk, hogy most az egészségügyért(is) felelős miniszter, Kásler a gödör aljáról üzen gátlás nélkül, pofátlanul, miszerint neki és a főnökének semmi felőssége nincs. Sem Orbánnak, sem Káslernek, Cecilia nagyságnak nem jut eszébe, hogy leüljön, írjon egy papírt, melyben azonnali hatállyal lemond és távozik.
Amit végképp nem tudunk, hol vannak ilyenkor a nemzeti keresztény szavazók ?
Yoda69
kasler, foglakozz inkabb Matyas kirallyal. Tobb hasznot hajtassz vele, mint hogy faszsagokat mondasz a jarvannyal kapcsolatban.
balos
@justhpeter: Sorban állnak a nemzethes urak seggéért!Kéz csókra!Mise után!
volvós
...aztán Julius-Augusztus, aztán Szeptember - November majd szarember - geciember vén buzi !!!
Végül Neked is van esélyed elpusztulni !!!
cikicakk55
Hippokratész forog a sírjában az ilyen mocskos,orvosoknak titulált gyilkosok miatt. Nem tudom onkológusnak milyen lehetett,de azt amit most művel egyetlen épeszű orvos sem vállalná be( Talán még Szlávik ) Minden esetre várható volt,hogy ha kicsúszik a kezükből a járvány kezelése,neki állnak bűnbakot keresni. Már pedig itt mondhatnak bár mit,egyedül a Kormány a hibás.
Eladott Ország
Ha csak egy pecsét az EU/EMA engedély, akkor miért nincs az orosz és kínai vakcinára. Egyébként meg húzzál el a picsába, senki sem kíváncsi a pofádra és a véleményedre, szarházi!
Gazella
:D :D be se zártunk rendesen!! Sajnos még több lesz a halott.
rokker33
Te kecske faszú kókler miki takarodj a kurva édes anyádbe te hazaárulo féreg!A Fidesz dekára megvett a müller faszszopóval együtt!Csak annyit kívánok hogy pusztulj el féreg!
division
@Eladott Ország: Ahogy a tiedre sem, főleg virológia és oltás témában, vagy végeztél csak hasonlót is, ill. családodban vannak olyanok, akik értik ezt a vakcina dolgot, működési elvét? Mert erősen kétlem, ez itt már kiderült sokakról párszor. Ami viszont tény, hogy nem lehet fejetlenül majd nyitni, kár is ilyet mondani, mert a magyar ember az nekiindul, maszkot leteszi, megy bulizni, nyaralni, és jön a mindent elsöprő 4. hullám egy sosem látott influenza járvánnyal karöltve, ami ugye az idén elmaradt amiatt, hogy korlátozva lett minden közös összejövetel. Ebből egy sokkal erősebb mutáció is létrejöhet a legrosszabb esetben, szóval én is várnék még ezzel a nyitással, de ha lesz is, a régi nyüzsgő élethez sosem lehet már visszatérni, ami valahol nem is baj.
Clavigo
Ez a faszfej még sámánnak is hülye lenne...
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Megint korai az öröm. Nem lenne szabad nyitni, most mindennél szigorúbb kijárási tilalom kellene és mindent zárva tartani, ami nem kapcsolódik szorosan az életben maradáshoz!
Ebben az esetben és CSAKIS EBBEN AZ ESETBEN lenne esély elkerülni egy következő hullámot.
De szerintem mindegy, ki mit mond. Ennyire érzéketlen, semmihez nem értő, rothadó lelkületű kormánynak nevezett rablógyilkos banda még nem lehetett hatalmon soha.
kissé felnőttem
éppen olyan sötét vagy mint a gazdád temetési költséget nem vállaltok át ugye? de a hazudozás meg a versengés az olyan mint ti selejtes
namihami
Magyarország (állítólag) eddig is jobban teljesített. És, ha ezt behozná a Mi Istenünk, akkor a megbetegedési és elhalálozási statisztikák számaiban is sikerülne a csúcsdöntés.
Amihez nem is kell több, mint a már eddig is megszokott, orbáni szinvonalú országirányítás és az ehhez konvergáló döntések sorozata.
csipetke
Azé' már a demens vénember is ki van tanítva,hogy az ellenzéket szapulni kell. Azt meg sose fogják beismerni,hogy az agyatlan kormány későn zárt,emiatt vajon hány ember került kórházba,vagy halt meg. A virológusok azt mondják,hogy 5 millió embert kell oltani,hogy valamelyest biztonságban legyünk. De nem számoltak orbánnal,aki OKJ-s virológus és jós,és orbán azt mondta,ha 2500000 ember be lesz oltva,akkor lehet nyitni. Akkor most ki a hülye?Gyanítom,hogy orbán,a Mekk Elek
tothjani
Na igen Magyarország nyit előszőr, és mi zártunk utoljára, az a 25 ezer ember meg amúgy is elpusztult volna. :(
csipetke
@division: 18:03 Az,hogy mi itt kisemberek morgunk a vakcinákkal,vagy bármivel kapcsolatban,az egy dolog,mellesleg @Eladott Ország: -nak igaza van, mert amit orbán szerzett be a semmihez se értő szíjjártóval,az kicsit se bizalomgerjesztő.
A ruszkik legalább már beadták engedélyeztetésre. Rusvai Miklós mondta,hogy a kínai vakcinát nem ajánlja az autoimmun betegségben szenvedőknek,és a higany,és formalin érzékenyeknek.A higany nehézfém,és egyébként mindkettő méreg. Ha lehet választani,ezt kihagyjuk. Sokkal nagyobb baj,hogy orbán tesz felelőtlen kijelentéseket. Azt mondja,"Szerintem az orosz vakcina jó". Pár nap múlva elismételte ugyanezt a kínai vakcinával. Pont annyira ért hozzá,mint bárki más.Ha azt mondaná,hogy "a szakemberek szerint",akkor elfogadja az ember,de egyes szám első személyben mond sokmindent,pedig már azt se hisszük el,amit kérdez
namihami
@csipetke: 18.42: Azt írod, hogy: ""a szakemberek szerint"".
Na, számomra a buktató (többek között) éppen ebben is van. Ugyanis, mint tudjuk, neki elég volt kimondatlanul is, de csupán utalni a Szijjártó által beszerzett vakcinákra és az OGyÉI azt máris alkalmasnak találta két (KETTŐ) napi ""vizsgálat"" alapján. Természetesen eszembe nem jutna az OGyÉI szakértelmét kétségbe vonni, ha ehhez az orbáni útmutatás és az igen rövid vizsgálati idő nem járulna hozzá.
Azt sem állítom, hogy a két anyag közül akár egyik vagy mindkettő megfelelő, de... Amíg ezt egy nem-orbáni felügyelet és fizetés alatt álló, akár nemzetközi csapat nem igazolja, addig, főleg a Vezér eddigi hatalomgyakorlási metodikája alapján, bennem komoly kétségeket ébreszt. Ez a ""várbólleszólok"" módszer, a látható többivel együtt, nem a bizalmat erősítő megoldás---legalább is nekem.
csipetke
@namihami: 19:00 Persze,tökéletesen igazad van,szinte az egész banda meg lett véve kilóra,ezt mindannyian tudjuk,de orbán legalább a látszat kedvéért tenné hozzá,hogy a "szakemberek szerint".És amihez baromira nem ért,arra ne mondja,hogy "szerintem".Nyilván az ember abban a cuccban bízik,amit az EU is bevizsgált. (pár nap még arra is elég volt nekik,hogy a gyár,és az állam közé betoljanak egy piti kis nevesincs céget,amivel fene tudja hány milliárdot kaszáltak)
Eladott Ország
@division: EU27, UK, USA: Orbán nyit, többiek inkább még zárnának. 2021 március 27 adatai:
uploads.disquscdn.com/images/f1ad58131596c565ce1b4d717c0608e8e2fe0f83287b8ce01c9e4b175cee4794.png?w=800&h=790
A fentiekből látható, hogy a maffiaállam és bandája mennyire ért a járványkezeléshez. Egyébként én csak az mondtam, hogy ha csak egy pecsét az EU/EMA engedély, akkor miért nincs a keleti vakcinákra. Mi emberek vagyunk és nem kísérlet állatok, még akkor sem ha a fidesz leszarja az állampolgárait és csak a közpénz lopást favorizálja!.
Sámannus
Mennyé miki oszt nyitogasd a kriptákat az való neked.
Pálinkás Pál
miről beszélsz vén majom...? Svédország be sem zárt...és sokkal jobbak az eredmények...az USA-ban Florida rendelkezik az egyik legjobb mutatóval...szeptember óta nyitva, mert elegük lett a marhaságból..az a bajotok köcsögök...most már nem lehet beismerni hogy szart sem értek a rendeletek...semmi befolyásuk a járványra...jó példa a november óta tartó vasszigor azóta nő a fertőzöttek, halottak száma...
Nessy
Nála szavahihetőbb embert nem találtak, hogy ezt elmondja?
Aki Én
Szakértelem és felelős kormányzás helyett aljas, hazug, dilettáns propaganda ezerrel.
Nulla felelősségvállalás.
gina
Ez a beteg fidesz csürhe maguktól vannak elájulva, esztelen idióták--- tudjuk Magyarország mindenben a legjobb lehagyta már az EU t mindenben-- egyszerűen hányinger ez az idióta banda---
division
@Eladott Ország: Jólesik folyton bunkónak lenned? Mindössze erre tanítottak meg a felmenőid? Elég gyenge teljesítmény, T.T. elvtárs.
Pipás
Ez a terv a magyar nép ellen elkövetett bűncselekmény kategóriájába tartozik. "Ezeknek a haláloknak a felelőssége azoké, akik a bizonytalanságot viszik" -> vállalni kellene a felelősséget a kimagasló halálozási ráta miatt.
division
@csipetke: Eladott Ország nevét meg sem említsd nekem, ő egy igazi tahó.Vakcina ügyben meg sokkal jobban képben vagyok mint itt a legtöbben.
division
@Pálinkás Pál: Francokat. Túl bizonytalan a helyzet még ahhoz, hogy nyitásról lehessen beszélni. Ahol eddig nyitottak, ott igen hamar zártak is. Ráadásul nem tudni, milyen későbbi szövődmények maradnak majd vissza a fertőzéstől:
www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/gyulladas-lephet-fel-a-koronavirus-utan-3812983/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=beol&fbclid=IwAR0E74scEp33wKI7lSvmuYyq9ifpr4A5dkRPgVv5hrhN64W64s_DZf0v3bU
human
Csak ne kapkodjatok, ha kérhetem, mert emberéletekről van szó!
solidedge
Úgy érzem ez a sikerkampány sok emberéletet fog követelni.
Gazella
@Eladott Ország: hmm olajozottan... persze. Katona parancsol.
Madácsi Pali
Csak a járvány adatait kel hozzá figyelmen kívül hagynotok! Ja minden meccs addig tart amíg a miniszterálnok nem győz, vagy lefújjátok félidő előtt, vagy hosszabbítjátok a hosszabbítás hosszabbítását.
human
Orbán olyan mint az az elfuserált mentalista, aki egy tucat próbálkozás után találja csak el melyik kártya van a néző kezében, de azért büszkén kiáltja "Na ugye!" és várja a tapsot, az ünneplést.

Azaz egyértelmű, hogy egyszer lecseng a járvány és a sokadik meghirdetett nyitással csak beletalál a járvány végébe és akkor országos szinten ünnepli majd meg magát, mint a legnagyobb mágus. Óz, a hatalmas.
lusta
@solidedge: A társadalom immunitását olyan 6 millió beoltottal és immunvédettel lehet elérni. Előtte nyitni egyszerűen egy újabb emberkísérlet tragikus következményekkel. A nemzethy matyar szeret meghalni.
jesz
kasler most micsoda? Havi öt millát kap, + juttatások, ezért csak az őseinkkel foglalkozik...ott nem tesz (nagy) kárt semmiben..
A belügyminiszter az eü miniszter is...
division
@fideszes gyökér: Előbb inkább tanulj meg helyesen írni, ezt ugyan még általánosban tanítják, de soha nem késő elkezdeni.
terlasz
Hurrá, már megint elsők leszünk!
A maffiózó-elvtársak már nagyon vágynak a szabadságra, sürgősen látniuk kell a tengert, hogy ősszel a hullámokról mesélhessenek nekünk.
mzper x
@cikicakk55: "Nem tudom onkológusnak milyen lehetett,de azt amit most művel egyetlen épeszű orvos sem vállalná be"

Évek óta Magyarországon hal meg a legtöbb ember rákban az Európai Unióban
Pálinkás Pál
@division: mondtam már, nem érdekelnek a rettegő szarok..." poszt,covid szindróma"..meg a mama 3,14csáját...ez egy újabb valami lesz amire majd lehet hivatkozni...,idegbaj...tehát el lehet szórakozni vele...
Eladott Ország
@division: tegnap 20:19 ◘ A Tények makacs dolgok, te szellemi fogyatékos, fideszes, gerinctelen, parazita, toprongy/féreg!
uploads.disquscdn.com/images/f1ad58131596c565ce1b4d717c0608e8e2fe0f83287b8ce01c9e4b175cee4794.png?w=800&h=790
Nem mindenki a fidesz szemináriumon és a polgári körökben pallérozza az agyát. Egyébként had reflektáljak még a " Elég gyenge teljesítmény, T.T. elvtárs." bejegyzésedre is: A fideszesek nagy része besúgó-ügynök volt. De lehet, hogy még mindig szolgálatban vannak ezek, mint Varga Judit III/ II-es apja. Párton belül maradtak, csak a párt neve változott! Ízelítőül: MSZMP-tag volt a kommunistafaló fideszes volt országgyűlési képviselő, aki jelenleg a miskolci polgári szövetség elnöke. Ezek után takarodj a jó büdös qrva anyádba, te szarházi fidesz pondró/birka! A hülyéid között pofázzál!
nol.hu/data/cikk/1/45/34/59/cikk_1453459/sebi.jpg
division
@Eladott Ország: "A hülyék között pofázzál! "
Pont azt csinálom, T.T. elvtárs:-) Erősen beletartozol te is ebbe körbe, te rakás szerencsétlenség.
division
@fideszes gyökér: Igenis gyökér elvtárs!
division
@Pálinkás Pál: Persze, nyilván ne higgy a valóságban.
Pálinkás Pál
@division: Halálozások növekedési ütem: 360 / nap
ez évek óta nem változik...hol a sok " covid-halott "?
nepesseg.population.city/magyarorszag/
division
@Eladott Ország: Gondolom nálad már csak a hozzászólás működik:-)
division
@Pálinkás Pál: Lélegeztetőgépen, pl. a terhes anyák közül is egyre többen kerülnek oda. Mindegy, neked nem kell ezt a vírus dolgot elfogadnod, nem kötelez rá senki. Én azért remélem, rendkívül szigorú szabályozás lesz majd világszerte, és a szabályszegőket keményen fogják büntetni.
Pálinkás Pál
@division: abból polgárháború lenne világszerte, sokkal több áldozattal ,mint a fantazmagóriátok..
cikicakk55
@mzper x: ma 01: 35

Akkor Onkológusnak sem volt egy nagy ász.
division
@Pálinkás Pál: A tudomány és a tények nem fantazmagóriák.
Pálinkás Pál
@division: pontosan...majd ha tényekkel alá tudjátok támasztani hogy a világon bárhol megnövekedett a halálozás...akkor majd beszélgethetünk...kreáltatok egy világjárványt, akit lehet azt covid halottnak írtok..csak az a szar hogy bárki megnézheti az adatokat..a pusztító világjárványotok hatására tavaly a föld népessége mintegy 170 millió emberrel nőtt...itthon meg tavalyelőtt január- februárban többen haltak meg ,mint idén..pedig akkor nem volt járvány...,nem visítoztál itt...nos ennek tükrében szarok az egészre..süt a nap, felénk nem hülyék laknak..ennyi..
volvós
Bolond Kásler bűnöző elvtárs !!! Nyissatok csak de figyusz : Bécsben 01.04-től 06.04-ig az összes üzlet
- kivéve az élelmiszerboltok benzinkutak, gyógyszertárak - 6 napig zárva tartanak, és ami a legfontosabb 24 órás KIJÁRÁSI TILALOM lesz érvényben, a vírus megfékezése miatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.