Több vidéki városban is százezres példányban nyomtatják a frissen megjelent egy új, ingyenes kormánypárti bulvárt – írja a 444.hu.

Új, ingyenes kormánypárti bulvárlappal árasztják el az ellenzéki városokatFotó: Pixabay.com

A Magyar Narancs cikke szerint a City7 nevű lapcsaládot a kormánypárti sajtó egyik legfontosabb kiadóvállalata, a Mediaworks állítja elő és terjeszti, elsősorban azokban a városokban, amelyeknek a vezetését 2019-ben elvesztette a Fidesz – fogalmaz a 444.hu.

Az ingyenes újság  Szombathelyen, Szekszárdon, Pécsett és Miskolcon is megjelent.

A Magyar Narancs szerint még Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szegeden, Salgótarjánban, Egerben, és Nagykanizsán is megjelenik majd.

Főleg ellenzéki vezetésű városokra koncentrálnak, de nem kizárólag, Szekszárdon például a fideszes Ács Rezső a polgármester, aki viszont annyira elégedett a City7-el, hogy az önkormányzat újságja ezután csak havonta jelenik majd meg.

- írja a 444.hu.

A tartalom nagyjából nagyjából úgy fog felépülni az értesülések szerint, hogy

egyharmadát a helyi ellenzéket vagy nem fideszes városvezetést támadó és Fidesz-barát helyi hírek töltik majd meg, harmadát a Mediaworks budapesti központjában írt bulvárhírek, harmadát pedig reklámmal

Budapesten pedig a VIII. kerületben lehet várni a nemsokára megjelenő Hírny8lc lapot.

Forrás: 444.hu, Magyar Narancs

Címlapkép: Pixabay.com

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az ingyenes lap amiben minden magyar adófizető pénze benne van. Tehát kapmányolnak a pénzemből ellenem. Hogy rohadnának meg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Remélem, hogy hozzánk is dobnak majd be. Eddig mindig gond volt a krumlihéjat mire hámozni. Ezzel az ""újsággal"" a Fidesz egy gondot már is levenne a vállamról. Másra úgyse lesz jó.
Illetve, ha elég puha papírra nyomtatják, akkor a felcsúti kerti budiban a papírkérdés is megoldódhat.
kissé felnőttem
lesz mivel begyujtani de a mocskosabbik része a mi pénzünkből ??? biza abból adóforintokból veri el ezt is az emberek meg halnak jA MIT NEKI?
Qqberci
Mitől lenne ingyenes? Az adónkból fizetjük!!!...
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Jó lenne, ha önkéntesek járnák a városokat és összeszednék a kormányzati hulladékot!
csipetke
Ez az agymosó szennylap nyilván közpénzből lesz,ami azért is szomorú,mert orbánnak van tartva az orbán tv,és rádió. Ha demokrácia lenne, a rohadtsok közpénzből fenntartott m1, tv-ben,és a Kossuth rádióban ugyanúgy szólhatnának az ellenzékiek is. Hozzánk is hozhatnának,a vegyestüzelésű kazánba jó begyújtani
simmering73
Durbincs, az analfabéta adta a nevét ennek a szerencsétlenségnek? Hírny8lc. Talán Hír8-nak kellene lenni, nem?
Toller Béla
Ez nem harc, hanem elárasztás. Úgy kell kezelni, mint egy járványt. Aki hozzáér, azt el kell különíteni ...Ahol terjesztik, oda embert beengedni nem szabad ! Ha csempészik, akkor a sapkát kell keresni, ha van, ha nincs ...vissza a feladónak !
Sámannus
olyan lesz mint a magyar vizsla akkor jöhet, csak puha papírra nyomjátok süketek, mert még klozetra sem lehet menni vele.
Nessy
A fővárosban egy "kerület" c. ilyen csoda lap. Elsőre én is elkezdtem olvasni, aztán nem csak a tények elferdítése, de a stílusa is kritikán aluli.
CsipkeRózsa
És hol van még a választás? Utálatos kampány lesz, ami már alakul. Kár, hogy az is a mi zsebünkből megy.
gina
Gyerünk ellenzék, tegyétek ugyanezt, még nagyobb stilusban és a fideszes városokban. esküszöm adakozok ///
Gazella
Jó lesz a cserépkályhába gyújtósnak.
solidedge
Az ingyenes lap amiben minden magyar adófizető pénze benne van. Tehát kapmányolnak a pénzemből ellenem. Hogy rohadnának meg.
Sámannus
@solidedge: Ki kell dobálni, hogy jó sok szemét legyen belőle. De ki lehet szórni a pohos irodája előtt is.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nem csak nyelvi gondjaik vannak,

igen komoly olvasásértési nehézségekkel küzdenek

Állítólag valaki elolvasta a dgpa.com elemzését: „TO THE VIKTOR GO THE SPOILS
What Orbán Needs to Form a New Political Camp in Europe”. Pontosabban beleolvasott és az igeidőkkel egy csöppez sem törődve – pedig a német változatban is angolul van – félmondatokat tagadgatott ki belőle. Valahogy így születhetett a Magyar hírlap „Erős ütőkártyák a Fidesznél
Egy új jobboldali összefogás átrendezheti az erőviszonyokat az Európai Parlamentben, a liberálisok tartanak tőle, hogy ők is kárát fogják látni ennek” cikke.
Nos elolvasván mindkét írást egy dolog biztosan nem ugrik be: a tükörfordítás! =))
Peller Anikó
@sgl: Azért ne feledkezz meg a számítógépes adatösszesítésről sem, mert az mindent visz.
Peller Anikó
@sgl: De igen. Az ellenzéknek minden eszközzel felügyeletet kell szereznie a számítógépes rendszer működéséhez. Ha erre nem képesek akkor igencsak hiábavaló bármiféle erőlködés. Ez elsődleges fontosságú kérdés. Aztán még ott vannak a levélszavazat aljasságok ami szintén ellenőrizetlenül pufferolja a rendszert.

Elveszett 800 000 ellenzéki szavazó a rendszerből a választási nap estéjén fél 7 -kor? Na bumm, törődik velevala ki? Sen ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.