A nemzet tisztifőorvosát pár hónapja testőrök védik, miután megfenyegették. A rendőrség nyomoz a fenyegető kilétét illetően, más információ egyelőre nem ismert.

A Blikk cikke szerint továbbra is rendőrök őrzik Müller Cecília tisztifőorvost, akit még januárban fenyegettek meg a Telex korábbi cikke szerint. (Az ügy onnan indult, hogy a 24.hu január végén megírta, testőrök vigyázzák a tisztifőorvost, de az okok akkor még nem voltak ismertek.

Továbbra is rendőrök őrzik Müller Cecíliát

Fotó, címlapkép: YouTube/Magyarország kormánya/videórészlet

A Telexnek február elején a rendőrség elárulta, hogy a Készenléti Rendőrséghez tartozó Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz a fenyegetés miatt, mást azonban az eljárásra hivatakozva nem közöltek a lappal.

A Blikk mostani cikke szerint lapuk munkatársai megbizonyosodtak arról, hogy Müller Cecília vidéki lakhelyét még mindig figyeli a rendőrség, nagyjából félóránként hajt el ott egy rendőrautó, és ha gyanús, idegen autó jelenik meg a környéken, a rendőrök faggatják ki a sofőrt, hogy mit keres arrafelé.

Forrás: Blikk

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ugyan már...cirkusz...ettől a buta ribitől semmi nem függ...ha eltűnne, észre sem vennéd!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ugyan már...cirkusz...ettől a buta ribitől semmi nem függ...ha eltűnne, észre sem vennéd!
Sziszifusz
@Pálinkás Pál: 07:35
Felesleges őrizgetni, úgysem lopják el. Orbánon kívül nem kell senkinek sem.
balos
Azért őrzik,mert nála van az "atom-kód"!
verőce21
@balos: Azért őrzik, azért b+ !
Az "atomkód" nála van...
és cserébe megkapod érte az egészségügyi ellátást, és az összes szolgáltatást amit az állam biztosít.
Csakúgy mint más országokban.
Sziszifusz
@verőce21: 08:15
"... cserébe megkapod érte az egészségügyi ellátást. és az összes szolgáltatást amit az állam biztosít." - HÁT NEM

Úgy megkapjuk, hogy Pl. krónikus betegek, a három havonta ajánlott kontroll vizsgálatára nem kerül sor. Telefonálás után gyógyszer felhőbe lőve és annyi. Állapotváltozás kizárva, minden rendben. Az ima és a jószerencse mindig segít.
Olyan jól megkapjuk, hogy nem covidos betegként, az orvoshoz jutás lehetősége, felér egy lottó ötössel.
Még az is lehet, hogy ellátatlanság miatt meghalnak annyian, mint a vírusban. Igaz őket is covidos -ként adminisztrálják.
Lehetne folytatni, nem teszem.
Levendula
Az okosokat és a szépeket védeni kell. No, meg a gazdagokat...
verőce21
@Sziszifusz: "ellátatlanság miatt meghalnak annyian, mint a vírusban. Igaz őket is covidos -ként adminisztrálják." - látod, ezért vagyunk élen a covid-halálozási statisztikában...
Sámannus
Ha a fegyőröket is igénybe veszik, akkor minden fegyveres mozgósítva van.
Sziszifusz
@verőce21: 08:42
Az ilyen egybemosó statisztika készítése kinek áll érdekében ?
Miért nem az objektív helyzetről tájékoztatnak ?
Miért jó a kormánynak ez a "parasztvakítás" ?
nezelodo
Nem tudom, ki az a hülye, aki a Cili mamát fenyegetné, nem tudja róla, hogy ő csak egy joviális báb? Másként fogalmazva egy szegény biodíszlet, akinek a szájába adják az egyszemélyi döntést, azt a látszatot keltve, mintha bármibe is lenne beleszólása.
Ne hagyjuk figyelmen kívül azt sem, ha politikai színezetű támadás, bűncselekmény történt, azt leginkább a vezér által felheccelt félkegyelműek követték el.
ómió
Pedig az efftársak szívesen "megsímogatnák"...!
solidedge
Elege lett, hogy orbán kottájából kell játszania. Meg akar szökni, azért kellenek a fegyveresek mellé.
nezelodo
@solidedge: ma 09:17. Pedig tanulhatott volna a First Lady és a Gazsi sikertelen próbálkozásaiból, neki addig kell ott játszani a döntéshozó szakembert, amig a vezér ki nem vágja onnan.
csak úgy....
@verőce21: mint már többször említettem, nálad az a probléma,hogy amit te kigondolsz arra azt hiszed,hogy az biztosan úgy van!
azt tudod,hogy ez egy komoly betegség? remélem ideges dokihoz mentél és azért nem küldöd a választ @Sziszifusz: nak!
justhpeter
Érdemei elismeréséül oda kell adni a TEK-es Hajdúnak. Délelőtt őrizné a nemzet tisztiorvos naccságát, délután meg az idiótát.
Pálinkás Pál
@verőce21: tiszta sor...az igazán covidban meghaltak szerintem a 10 %-át nem teszik ki a covidnak írt halálok közt...ez egy hiszti...vazze, a többi betegség eltűnt? csak covidban meg balesetben patkolnak el az emberek?
verőce21
@Pálinkás Pál: Már írtam korábban:

"Nálunk a COVID alatt a szívinfarktus, daganatos megbetegedések, influenza, végelgyengülés stb. úgy döntöttek szabadságra mennek…, szinte mindenki covid halott...!
Nem csoda, ha magasabb a "covidban meghaltak" száma. Mert azokat is hozzászámolják, akiket más betegséggel, de a covid osztályra vittek be.

Ausztriában pl. papíron jóval kevesebb Covid áldozat volt 2020-ban 1000 főre, mint nálunk (most is röhejesen alacsony adatokat hoznak ki...). Pedig, több mint 35 éve nem haltak meg ennyien Ausztriában...!
Mégis szemrebbenés nélkül leírnak, csupán napi 10-20 Covid halottat 2000+ esetnél, illetve 20-50 közötti számokat 5000+ napi esetnél.

Más országokban "szlovák módszerrel" számítva kevesebb a covid halottak száma...!"
verőce21
@csak úgy...: Tulajdonképpen neked kellene "ideges dokihoz" menned, te szorulsz rá!

Te a normál személyiségfejlődés alsó szintjein, megragadtál a negatív övezetben ...!
Te a "Kis-Gömböc", aki elismerésért sóvárgog, előítéletes, de "Vip Presztízst" szeretne sugározni...!
csak úgy....
@verőce21: te eszetlen mindent tudó , mindent mindenkinél még jobban, @Sziszifusz: epedve várja a válaszod, te meg itt nálam maszatolsz!?
különben megtiszteltetés számomra,ha egy ilyen tudatlan ,ostoba,okoskodó pötsc elemzi a jellemem és a hiányosságaimat! :) @verőce21: te egy buta szánalmas tuskó !
verőce21
@csak úgy...: Te komoly pszichiátriai kezelésre szorulsz...!
csak úgy....
@verőce21: ez neked mondta a dilidokid,persze te "efftársilag" szívesen kened másra! :) esetleg @Sziszifusz: kérdéseire egy válasz,vagy arra már nem fussa!?
csak úgy....
@verőce21: "Az ilyen egybemosó statisztika készítése kinek áll érdekében ?
Miért nem az objektív helyzetről tájékoztatnak ?
Miért jó a kormánynak ez a "parasztvakítás" ? "
kotord elö a maradék eszed!
gina
Akinek tiszta a lelkiismerete az nem fél, egy ilyen gerinctelen aljas nőnek kell is félnie, OV t is őrzik mint egy madarat, szegény elmebetegek, megéri az a nyomorult pénz???
gina
@verőce21: Csak csodálkozom miért vagy ezen az oldalon?, van elég kormánypárti szenny oldal, oda való vagy.. de gondolom ez felizgat hogy itt irogatsz te szegény emberi nulla és gondolod vagy is valaki--a nejed vagy barátnőd nem tudod kielégiteni te kis szegény csigabiga, olvasgasd inkább a szex oldalakat oda való vagy--gondolom a gatyádban csak ugy max.2 cm van, azok ilyenek, nagyok akarnak lenni de sehogy nem sikerül hahahhahahaa
kokopelli
@gina: A kapott két trafikját,valahogy csak meg kell hálálnia!Ami az Orbánéknak nem kell,azzal csicsákat toboroznak! (;-))
csak úgy....
@gina: ne zargasd el! szarrá unatkoznám magam.. :)
verőce21
@gina: (14:28) Csak jót kívánhatok neked cserébe. Dugulj el, te nyalatlan Luvnya...! :)
csak úgy....
@verőce21: és szegény @Sziszifusz:ott toporog megválaszolatlanul...,közben te bunkóskodsz és tallinba dözsölsz? :) te egy született kúrmánypárti..
Sziszifusz
@verőce21: 17:20
Nem vagyok türelmetlen, de kíváncsi vagyok, a mai napon 08. óra 48. perckor hozzád intézett kérdéseimre adott válaszaidra.
Kérlek, udvarias ember módjára válaszolj, ha kérdeznek tőled valamit. Erre lett volna lehetőséged, hiszen azóta, más témákban, elég sok hozzászólásod volt.
Ha a válasz elmarad és erre nincs elfogadható mentséged, akkor az számomra azt jelenti, hogy te nem tartod be az alapvető illemszabályokat sem, magyarán bunkó vagy.
balos
@verőce21: csicskáska,a20ezer is megkapta?Mert mindenkit megvéd a gecid!
csak úgy....
@Szeparepa2: értem! hát persze és a lölö is röpcsi gizis..
csak úgy....
@Szeparepa2: azért egyszer jó volna ha mindenkit bevezetnél az agyi birodalmadba,már csak a fölös viták elkerülés végett is..
szóval a röpcsis gizinéni fia lenne a lölö? hipi a pipi..
verőce21
@Sziszifusz: A (12:04)-es válaszom neked is szólt kedves. Gondoltam olvastad, ha már így tanulmányozod a hozzászólásaimat.

Nem érdeke ez senkinek, kórházi statisztikusok csinálják a zárójelentésekből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.