Ha nem látnánk a saját szemünkkel a videót, amit a bpiautósok.hu-nak juttattak el, talán el sem hinnénk, hogy ilyen létezik.

Büntetőfék és dobálózás egy Merciből az M3-as közepén – videó

Fotó: YouTube

Március 28-án vasárnap az M3-as autópályán történt a tragikomédiába illő jelenet. A videón látható, hogy egy száguldozó autós először büntetőfékezett, majd egy üdítős palackkal meg is dobott egy másik közlekedő autót. A megtámadott sofőr autójának fedélzeti kamerája rögzítette a hihetetlen megmozdulást, az autós a felvételt eljuttatta a bpiautósoknak – írja az Index.

„Egy gyöngyszemet osztanék meg veletek, ami ma történt velem az M3-as autópályán. Nem tartottam be neki, egyszerűen csak vélhetően lassan húzódtam le. A büntetőfék mellett még egy 1,5 literes műanyag flakon is kiesett »véletlenül« a kocsijából, amit alig bírtam kikerülni. Majd az előtte menő autót jobbról, a leállósávról előzte meg”

– írta a megtámadott sofőr. Az általa megosztott videó pedig magáért beszél:

Forrás: Index

Fotó: YouTube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos..nem volt szép dolog...de ...régesrégen elengedhette volna
Pálinkás Pál
folytatom...az utolsó autót igen hosszú ideig tartott utolérni...gondolom a mercis villogott, ez a paraszt meg juszt sem..mellesleg remélem a zsaruk őt is megbüntetik..jobbra tartás elmulasztása miatt..meg hányok az ilyen sunyi köcsögöktől...
Toller Béla
Szó, ami szó, a felvételt készítő "ártatlan" genyát is seggbe kellene billenteni ...Végtére is, nem egy együttműködő fajta ő sem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.