A Budakörnyéki Járásbíróság rendelte el annak a fóti férfinak a letartóztatását, aki egy kisebb drogbarlangot rendezett be otthonában – közölte az MTI. 

Drogbarlangra bukkantak Fóton

Fotó: Pexels

A gyanúsított 2020 elejétől különböző típusú kábítószereket értékesített a lakóhelyén, ahol porciózta és tárolta is a drogot. Idén március 26-án, mielőtt a rendőrség elfogta egy gyorsétteremben, két ügyfelének grammonként húszezer forintért értékesített kokaint az otthonában a férfi. Az autóját és a lakását ezután a hatóság átkutatta és több mint egymillió forint készpénzt, kábítószergyanús anyagokat, valamint a porciózásukhoz szükséges eszközöket foglalt le.

A férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, és mivel a drogkereskedést „létfenntartása biztosítására, szervezett rendszerben látszik elkövetni”, szabadlábon hagyása a bizonyítást veszélyeztetheti. Emiatt az ügyészi indítvány szerint a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelése indokolt.

Az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette a nyomozási bíró döntését, a védő azonban fellebbezett ellene, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

Forrás: MTI

Fotó: Pexels

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.