Üzbegisztánba utazott hivatalos látogatásra Orbán Viktor miniszterelnök március 30-án.

Orbán Viktor Taskentben megbeszélést folytat Savkat Mirzijojev államfővel a kétoldalú kapcsolatok fejlesztésének lehetőségeiről, de az aktuális világpolitikai kérdések is szóba kerülnek, mindenekelőtt a koronavírus-járvány elleni küzdelem és a válságból való kilábalás lehetőségei.

Orbán Viktor Üzbegisztánban koszorúzott
Orbán Viktor miniszterelnök koszorúz a taskenti függetlenségi emlékműnél 2021. március 29-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A magyar miniszterelnököt egy üzletember-delegáció is elkíséri Üzbegisztánba, melynek tagjai konkrét gazdasági, kereskedelmi kapcsolatok lehetőségét keresik üzbég partnereikkel.

Orbán Viktor Üzbegisztánban koszorúzottAbdullah Aripov üzbég miniszterelnök fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt Taskentben 2021. március 29-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A sajtófőnök hozzátette: a tervek szerint Orbán Viktor másnap Turkesztánba utazott volna tovább a Türk Tanács soron következő ülésére, de a kazah szervezők úgy döntöttek, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a csúcstalálkozót online, videokonferencia formájában tartják meg március 31-én.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
egy vicc ez a faxi, -otthon százasával hullik a magyar és erre ez, hova megy koszorúzni!? merkelnek már kitekerték vóna a nyakát a németek ,persze a magyar tiszteli a ovit..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nebazd...kézfogás...maszk nélkül?...remélem holnap merkely vagy szlávik előadja a dörgedelmeit...ezen is látszik, a maszkhiszti a hü...nek szól...
justhpeter
Orbán már nyitott a túrizmusban, hiszen már utazik.Mondjiuk érthető, hiszen már itthon nincs már dolga. Üzbegisztánban még járvány sincs, különben O1G vitt volna maszkot magával.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@justhpeter: ha nem volt járvány eddig, majd most lesz. Orbán vitt nekik is.
Eladott Ország
Ugyan biza milyen halasztást nem tűrő SZEMÉLYES megbeszélnivalója lehet a világ jelen állás szerint koronavírussal legsúlyosabban érintett országa (értsd: európai uniós tagállam) miniszterelnökének egy közép-ázsiai szovjet utódállam (Üzbegisztán) féldiktatúrájának dicsőséges vezetőjével, amihez ráadásul úgynevezett üzletemberek delegációját is magával hurcolja, miközben két dubajozás között arról pofázik a kormánya élén, hogy az Európán kívüli üzleti és egyéb utakat most egyébként is hanyagolni kéne. Habár… mióta Szijjártó Péter nevű fővakcinológustól, minden fürkész-portyázók legkiemelkedőbb kocsmadiplomatájától tudjuk, hogy az emberi jogok brutális megsértése ellen szót emelni, netán szankciókat bevezetni „értelmetlen, magamutogató és káros” ténykedés, mi a fenét nem lehet ezen érteni?
Vakcinaszakértők: Petike ebben is szaktekintély, meg a "marokmarcsában".
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/151424699_1056671681479405_4194699398977260794_o.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=FmLgFEvPiOwAX8L6xbr&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=57877c8775646db8f0aeb5b908d9471f&oe=6088D612
tudode
Az Isten nem ver bottal, csak egy ilyen politikai szélhámossal, aki szirénhangjával bárkig levesz mind a két lábáról!
simmering73
Nagyon jó helyen van ott. A kipcsakvér dolgozik bennük. Éljen a megbonthatatlan üzbég-fidesz barátság.
Nyírfa
Mit szól ehhez Putyin? A bábja a függetlenséget ünnepli egy volt tagköztársaságban.
Az egyetlen pozitívum a hírekben a kazahok józansága: nix ugri-bugri, ,mindenki marad az onlinetérben. Orbán persze ment volna.
Van egy jó kis közmondás: addig jár a korsó a kútra...
kereső
@Nyírfa: Törhetne már. Oltva van- kinaival. Tehát úgy gondolja, hogy "védett"Bár tévedne...
Madácsi Pali
Idióta fidióta. Mi a f@sznak van diplomáciai testülete, hogy amire elindult az elmarad? Akkor lenne értelme az útjának ha legalább a baltás élete végéig vendégül látná.
csak úgy....
egy vicc ez a faxi, -otthon százasával hullik a magyar és erre ez, hova megy koszorúzni!? merkelnek már kitekerték vóna a nyakát a németek ,persze a magyar tiszteli a ovit..
Nyírfa
@kereső: Ha ránézel, belül már szanaszét repedt. Persze, az más.
Szerintem, ami késik, nem múlik.
csak úgy....
hé magyar!-üzdmeg bazmeg végre viktort,különben rábaxó...,mint a csoda szar vassal..
Nyírfa
@csak úgy...: Nagyon építi az útját kelet felé. Tudja, hogy sem az EU, sem az USA nem adna a számára menedékjogot. Marad a kelet, és Dél-Amerika, ahová a nácik is menekültek.
csak úgy....
@csak úgy...: kumisz függö lett a kiszes komisz,egyszer még úgy betürkül töle,hogy rátok szabadítja a mohamedán hitet is,ha úgy állnak a számok..,semjén áldásával..
Clavigo
@csak úgy...: Be fog indulni a Minaret- project...? Semjén áldásával...:):):):):):)
csak úgy....
@Nyírfa: gondolod,hogy ö fog menekülni? legyen igazad de bennem még ott a de,mint minden igaz buta magyarban,hogy akkor mi lesz? mekkora adósság marad a trónörökösre,aki még a titkosított dolgaikat is csak 20-30 év múlva tudhassa meg...
csak úgy....
@Clavigo: csak a harangokat kell kibaxikálni a templomtornyokból,de hogy örülne shikari a többnejüségi lehetöségnek..,már vakarózni sem köne neki egyedül..
gina
Nem tudnál ott maradni te aljas hazaáruló patkány???, mi is megkoszorúznánk az emléked, te felcsúti néptolvaj...
lusta
Nem véletlenül ment az üzbégekhez. Ott is ugyanaz a helyzet, mint idehaza. Totális korrupt rendszer.
Qqberci
Azt hitte, ott lesz Kip Chuck Norris is...
csak úgy....
@csak úgy...: orbán még azt sem csekkolta,hogy a nejónáczi leendö szövetségesei,hogy reagálnak majd arra,hogy ö komcsi és muzulmán országokba jár koszorúzgatni ,ha neki arra kedve szottyan...
Nyírfa
@csak úgy...: '89-ben megőrült a nép a nyugati árucikkekért. Képes volt gorenjeért, színes tévékért rendszert váltani. Annyira akarata a nyugatot, hogy nem látta, valójában mi történik körülötte. Mire észbe kapott, hogy elseftelik a közvagyont, már csak egy vágya maradt, hogy ne maradjon ki belőle, ő is csencselni akart. A magyar nép... Kultúra, nagy eszmények, haladás, emberi erények: már csak egyeseknek volt fontos.
Ma sincsen másként. Nem fejlődtünk egy fikarcnyit sem. Ennek ellenére bizakodó vagyok. Nem a magyar népet illetően, hanem az egyes ember felemelkedésével kapcsolatban. Orbán csak utazgasson, ameddig utazhat, ő a legkevésbé érdekes.
A lényeg az, hogy az értelmes magyarok , ha itthon nem, akkor valahol a nagyvilágban találják meg a helyüket. Értékelni fogják őket.
Béla333
Biztos vettek egy jó kis kastélyt természetesen magyar adóforintokból.
Sosem árt egy jó kis menekülő útvonal...
csak úgy....
@Nyírfa: szeretnéd szenté avattatni magad? ez egy beletörödös apáca szöveg! töletek magyaroktól mindíg megfájdul a fejem! tudom,hogy genya vagyok de én is csak egy tiborc aki figyalmezteti bánkot..
csak úgy....
@Nyírfa: tudom,hogy genya vagyok de én is csak egy tiborcz, aki figyalmeztetni szeretné bánkot...,kerül amibe kerül!
volvós
...maszk nélkül, és pacsi...jó hogy még nem csókolóztak olyan brezsnyev módra !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.