Az ismert kormánypárti publicista, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa, ismét nem fogta vissza magát.

Az Index cikke szerint a hétfő esti hírtévés Sajtóklubban ismét nem fogta vissza magát Bayer Zsolt ismert kormánypárti publicista. 

Bayer Zsolt szerint Karácsony Gergely kretén a rakpartnyitás miatt

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, Bayer Zsolt újságíró, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Fidesz alelnöke és Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője a párt 31. születésnapi ünnepségén a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. március 30-án.

Fotó, címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Bayer azon akadt ki, hogy Karácsony Gergely főpolgármester a hétvégén megnyitotta a pesti alsó rakpart egy részét a gyalogosok előtt (az Index másik, vonatkozó cikke szerint tömegek voltak kinn a rakpartokon a jó idő miatt, és többen a maszkviselés szabályaira is fittyet hánytak).

Bayer egy kicsit kárhoztatta az embereket is a hülyeségük miatt, de aztán rátért a főpolgármesterre:

...nem kötelező hülyének lenni. És az, hogy a főpolgármester egy kretén és ezt megcsinálja az egy dolog, de hogy mindenki ennyire hülye, tényleg ?!...hogy maszk nélkül odamegy a tömegbe és ott flangálnak, meg ücsörögnek a Margitszigeten a fűben egymás seggében maszk nélkül?!

- magyarázta a műsorban (az ominózus mondatokat 12:58-tól lehet hallani a felvételen):

A tömeges jelenetek kapcsán Gajdics Ottó, a HírTV tartalomigazgatója is értetlenkedett:

Én komolyan mondom, kezdek hajlani arra, hogy az összes ilyen hülyét meg kell ragadni erőszakkal, és bevinni, hogy kukucskáljon már be egy Covid-osztályra

– jelentette ki.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője úgy vélekedett, azzal, hogy most megnyitották a rakpartokat, amiatt egy vagy két hét múlva katasztrófa lesz, mert ő biztos abban, hogy jelentős százalékuk a kint lévő embereknek koronavírus-fertőzött volt. Ez pedig elképesztő hullámot fog elindítani szerinte.

Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője szerint az emberek joggal hitték azt, hogy ha Karácsony úgy döntött, megnyitja a rakpartokat, akkor az nem lehet veszélyes, mert ha az lenne, akkor nem nyitották volna meg a rakpartokat.

Forrás: Index

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Csak kérdezem: milyen kretén az, aki "elrendelte", hogy a gyerekek ujra járjanak iskolába az online oktatás helyett?! Az idén érettségiző diákoknak csak 1 hétig(!) kell bejárniuk! Ez csak arra lesz jó, hogy esetleg elkapják egymástól a Covidot és majd mehetnek karanténba az irásbeli érettségi helyett.:( A tanárok sincsenek még beoltva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pécsi
@Aki Én: Ki a felelős a 126 000 angol halottért ,te szerencsétlen.Gondolkozz, ne a párt hűség domináljon! 1961-ben még akasztottak a forradalom miatt! Most zokogva álltok az emlékműveknél. A KISZ UTOLSÓ VEZÉRE , GYURCSÓTÁNY KÖNNYEZVE ÁLLT NAGY IMRE SZOBRÁNÁL! PATKÁNYOK!
surdilloFUJT
@pécsi: ...meg a q..va nénikéd ,idióta agymosott fidessnyalonc,csicska!!!
surdilloFUJT
@durbincs: naaa kifingott a vezíred a hátuljából és máris böfögöd az aljasságaidat,te szellemi toprongy,hogy újra huzzon a himbilimbijére a svábhegyi beteg szamárcsődör,te genetikai selejt!!!
surdilloFUJT
@pécsi: kár,hogy te nem voltál az akasztottak között,akik nyilasok,horhysta tisztek aljas hazaárulók,gyilkosok voltak!!!A csőcslékért nem kár!!!
Aki Én
@pécsi: Figyelj már balfasz, ezt a sok butaságot nem tudtad egyszerre kiszenvedni?
A gyerekek és a tanárok nem betegek? Te tényleg ennyire bután tagadod a tényeket?
Ezrével ,,gyülekeznek" minden kedvelt látogató, kiránduló helyen, ahol csak nem tilos. Vagyis bárhol. Nem nézed a híreket? Ezt még a propaganda tévé is elmondta.
Soha senki nem drukkol, hogy többen haljanak, soha senki nem kampányol az oltás ellen. Csak az óvatosságra intettek.
Valaki beoltatja magát, majd percek múlva önként megosztja, de nektek ő az oltásellenes? László maga is idős ember, ráadásul önkéntes oltó? Neki ne járna az oltás, a fiatal focistákkal szemben, te agyalágyult hazudozó?
Te tényleg ennyire ostoba fajankó vagy? Félek, hogy igen.
Te nagyon buta vagy, és ebből nem is csinálsz titkot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.