33 éve ezen a napon alakult meg a Fidesz, erről Kósa Lajos alapító is megemlékezett a közösségi oldalán.

Hát, 33 évesek lettünk. Szép kor. Ha arra gondolunk, mi mindent csináltunk, mi minden történt velünk, néha azt hiszem, duplán számít. Egy biztos, amiért alakultunk, azt kivívtuk, a magyar néppel kéz a kézben. Demokrácia van. Szólásszabadság. Szabad a sajtó, szabad gyülekezni. Magyarország független, szabad, önálló"

– írta a szülinap kapcsán Kósa Lajos a Facebook-oldalán.

Kósa Lajos a 33 éves Fidesz szülinapjára: "Magyarország független, szabad, önálló"

A politikus szerint

„vannak, akiknek nem tetszik ez így. De mikor volt a történelmünknek olyan időszaka, amikor egyáltalán nem voltak hazaárulók, az országot kiárusítani akarók, zsoldosok, bértollnokok, külföldön kiképzett hivatásos forradalmárok, a kommunistáktól a nyilasokig?"

Azt is hozzátette, hogy a szabadság megtartása olyan, mintha egy rózsát gondoznánk, öntözni, ápolni, óvni kell, és akkor gyönyörű, a töviseivel együtt.

"Mindenkinek nyílik, de csak értő kezek között virágzik”

– írta a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mzper x
Nem mindenki így látja...

Kardos József, a 37 Alapító egyike: Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!

Nyílt levél Áder János köztársasági elnök részére

"Tisztelt Elnök Úr! Kedves János!

A Fidesz születésnapja alkalmából írok neked, mint az alapítók egyike. Több évtizedes ismeretségünk okán engedd meg, hogy közvetlen formában szólítsalak meg. Nem szeretném unos-untalan ugyanazokat leírni, ami már mindenki számára világos: azt, hogy a 33 évvel ezelőtt megalakított Fiatal Demokraták Szövetsége nyomaiban sem hasonlít a mai Fideszhez sem a politikáját és céljait, sem pedig belső demokratikus működését illetően. Hogy hogyan és miért vált egy demokratikus és liberális párt szélsőjobboldali képződménnyé, az még érdekesebb, de ennek az elemzését is meghagynám a történészeknek, politológusoknak. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy Te, akit mindig egyenes, őszinte és tisztességes embernek tartottalak, hogyan éled meg ezt az óriási pálfordulást, és miért tűröd szótlanul, hogy katasztrófába sodorja az országot egy láthatóan már a saját hazugságaiba is belezavarodó, ön- és közveszélyes elme. Igen, Orbánról beszélek, arról az emberről, akit többek között mi segítettünk a hatalomba annak idején.

Emlékszel, a kezdeti években mennyire lelkesedtünk azért, hogy egy jobb Magyarországot építsünk, ahol majd a következő generációk is fejlődni, boldogulni, gyarapodni tudnak? Alapvető célkitűzésünk volt egy elnyomó rendszer után az emberi jogok maradéktalan elfogadtatása, és ennek garantálása az Alkotmányban és a törvényekben. Tiltakoztunk, és több-kevesebb sikerrel mindent elkövettünk a pártállami vagyon átmentése és a korrupció ellen. Szekuláris államban gondolkodtunk, ahol az állam és az egyház teljesen szétválasztott a vallásszabadság biztosítása mellett, és mindenkinek magánügye, hogy miben hisz vagy nem hisz. Olyan államot képzeltünk el, „amelyben megfelelő intézményrendszer segíti elő a gazdasági hatékonyság és a szélesen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
33 évesen általában már benő az emberfia fejelágya, hogy mi merre, mi mennyi
.
----- MESTERTERV ÉS SLAMPERÁJ A KÜLÖNLEGES JOGREND VILÁGA
.
jelen.media/interju/mesterterv-es-slamperaj-a-kulonleges-jogrend-vilaga-1408
-----------------------------------
.
SzóraKÁZNÁNAK már azzal ami egyidős ezek a semmirekelők!
.
Nem szégyenlik magukat, három féle veszélyhelyzetren érzik magukat biztonságban!
.
Arra is gondjuk volt, hogy a 2022-es választást elodázzák azzal, hogy van nekijük .
.
--- 283/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet a járványügyi készültség bevezetéséről
Ez a rendelet 2021. június 18-án hatályát veszti.
----------------------------
.
----- 2021. évi I. törvény a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről1
Kihirdetve: 2021. II. 22.
--------------------------
.
----- Kormány 93/2021. (II. 27.) Korm. rendelete a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet
(2) Ez a rendelet 2021. szeptember 7-én hatályát veszti.” 2. § Ez a rendelet 2021. március 6-án lép hatályba.
==================
.
Azzal együtt, hogy a BAZI NAGY VESZÉLYT, ez a bagdadi tolvajt megszégyenítő galeri jelenti!
lampa laz
"Orbán Viktor ön és közveszélyes elme."
Nyírfa
Putyin is tudja, hogy az orbán vezette Magyarország független , szabad és önálló?
ómió
Pedig efftársilag ugyancsak "küzdenek ellene"!
ómió
@Eladott Ország: Látom, a régi szlogeneteket is másokra hazudnád, bolsiék idiótája! Pedig 90. után ez "dübörgött" nálatok! A valódi diplomás kommunisták meg - ahogy még a nevük is mutatja: "DK" - ott ülik körbe Böszme vezéredet, ahol a legnagyobb aljasságaik "születnek"! Utána meg eléneklik "szent zsoltárotokat", az Internacionálét, hogy utána - ahogy te is - másra hazudhassák a tetves bolsiságukat! Vetélkedni pedig nektek manapság a Szovjetunió-pótló (nektek állandóan kell egy segg, amit nyalhattok) Európai Egyesült Államokról kellene! Tudod: amelyiknek a megvalósításáért Böszméné Dobrev efftársnőtök olyan "derekasan küzd" Brüsszelben! De azért "ápoljátok" ám a Szovjetunió emlékét is! Nélküle Kádár efftársatok képtelen lett volna itt 33 éves véres diktatúrát "levezényelni" és a Brezsnyevvel váltott nyelvesei is örök mintául szolgálhatnak számotokra a "hogyan tovább Brüsszellel" kérdésében is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.