A politikus tett néhány megjegyzést a videóhoz.

"Tegnap egy érdekes, de felháborító interjú jelent meg a Partizán csatornáján Bige László nagyvállalkozóval. Ha a dolgot felületesen nézzük, akár örülhetnénk is, hogy egy milliárdos végre az igazság oldalára állt. Azonban néhány megjegyzést nem lehet megkerülni"

- írta Hadházy Ákos a Facebook-oldalán a hétfőn megjelent anyaghoz. Íme a megjegyzései: 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ez Hadházynak miért furcsa?11 éve tudjuk,hogy így működik a fidesz. A korrupció az eget veri,és időnként akad 1-1 ember,akik besokallnak,és amikor beindul a fidesz karaktergyilkolós kommandója,és mindent megtesznek,hogy megsemmisítsék azt,aki nekik ellentmond,lehetőleg úgy,hogy a vagyonát is meg tudják szerezni. Ha Bige segíti hozzá az ellenzéket,hogy megszabadítsanak bennünket a maffiakormánytól,engem nem fog zavarni, Hadházynak vannak fenntartásai
tudode
Emlékszünk még a "zöld dossié" történetére!
.
---- Horváth András addig lobogtatta a zöld dossziét, míg ő maga lett gyanúsított
.
24.hu/kozelet/2017/01/18/horvath-andras-addig-lobogtatta-a-zold-dossziet-mig-o-maga-lett-gyanusitott/
--------------------------------
.
Ha mást nem tudnak rábizonítani, csak azt, hogy bepisilt gyermekkorában, akkor is elkapják aki rávilágít kisded játékukra, jó hza nem jár úgy, mint az életerős felcsúti juhász, a WE!LT-2000 jogtulajdonosa, és a sa többiek!
Madácsi Pali
Hadházyval egy picit elszaladtak a lovak. Mióta bún alkalmazkodni a hatályos törvényekhez? Bige úr nem mondott olyat, hogy ennyit és ennyit tett a borítékba, nem utaztatta, üdültette a fideSS elitet. Emlékszünk még a "Szélkormányra" ami nagyban hozzájárult a mai 2/3-hoz Némi önkontroll nem ártana.
NKF
Szarházi mind!Minden a pénzről szól!Azért vadásznak,halásznak,isznak együtt!
Nyírfa
@csipetke: Ez az érem egyik oldala. Annyira várjuk a fidesz bukását, hogy lassan minden szalmaszálba belekapaszkodunk: Simicska, Bige, ördög ügyvédje, mindegy is, csak jöjjenek azok a leleplező dokumentumok, videók, hangfelvételek.
Az érem másik oldala Hadházyé. És nem tudok úgy tenni, mintha erkölcsileg nem neki lenne igaza.
lampa laz
Ez a keményfiúk homokozója. Hagyjuk, hadd dobálják egymás képébe a mocskot. A tisztességes kívülállók nem ismerik ennek az ocsmány maffiakormánynak a legbelsőbb módszereit. Amit mi ebből érzékelünk és megismerhetünk csak nagyon felszínes, mégis undorító. A milliárdok nem szerelemből dagasztják a NERlovagok bankszámláit sem. Don csuti akkor tekeri ki a nyakát bármelyiknek amikor úgy tarja kedve, főleg ha kikandikál a kerítés mögül az engedélye nélkül. Bige is kap majd egy 'selyemzsinórral' átkötött ajánlatot és eltűnik a ködben, mint simicska.
Pálinkás Pál
@lampa laz: azért...mert mindent demokratikusan akarnak intézni...diktatúrát eddig a világon csak fegyverrel, vagy nagyhatalmi nyomásgyakorlással tudtak dönteni...
justhpeter
@Pálinkás Pál: A fele igaz - mármint a fegyverrel megdöntés. A másik a gazdasági ellehetetéenülés - ami ma jobban fenyeget bennünket. Szerintem Orbánnak ez lesz a végzete. Aztán jöhet majd a fegyház.
Pálinkás Pál
@justhpeter: én inkább a lámpavast preferálnám...
lampa laz
@Pálinkás Pál: Nálunk a varangyképű olajszőke sanya már a hadsereg irányítását is átvette a csüngőhasú parancsára. Igaz mégcsak egészségügyi szinten, de ezzel a gyakorlati tudásával a maffiavezér csutit is meg fogja védeni egy lázadás esetén. Erősítésnek meg ott van kubatov kopasz egysége, a tekről már nem is beszélve. Don csuti agyban edzett már egy lehetséges trónvesztésre és nem fogja önként adni.
human
"CSAK MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK!"
Hadházynak megint igaza van.
csipetke
@Nyírfa: 16:26 Persze,Hadházynak van igaza,ha az erkölcsi oldalát nézem,ugyanakkor ha a fidesz bukásáról van szó,akkor a francba az erkölcsökkel. Erkölcstelen gané banda ellen erkölcstelen játszma dukál
human
Egy friss beszélgetés Juhász Péterrel és Hadnázy Ákossal. A saját, a közös és a fidesz felelősségéről beszélnek.
youtu.be/hKoFzjrl5Os?t=1857
Nyírfa
@csipetke: Az ördög ellen nem szerencsések az ördögi praktikák - azokban ő van otthon. Ez persze nem jelenti azt, hogy Bige vagy bárki más asztalborítása nem jönne jól.
De mi lesz utána, ha az asztalt nem a mi erőnk, tudásunk borította fel?
Majd lesz valahogy?
Pálinkás Pál
@lampa laz: sem a hadsereg ,sem a rendőrség nem lenne lojális szerintem...max a tek...a kopaszokat is fogja a golyó,hiába tömik magukat szteroiddal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.