Orbán a múlt héten posztolt arról, hogy a munkahelyén felszereltek a falra egy tükröt, amire tőle származó idézeteket véstek.

Egy ilyen táblát kapott most meg Németh Szilárd is, amin a szöveg a miniszterelnök tavalyi augusztus 20-i, a Parlament melletti Trianon-árok avatásán elmondott beszédében szerepelt ez a hét mondat, amit Orbán Magyarország megmaradásának hét törvényeként aposztrofált.

Ezt kapta ajándékba Orbántól Németh Szilárd – fotó
Kép:Facebook/Németh Szilárd

A Fidesz sajtóirodája válaszolt is arra, hogy mi is ez a tükör:

Orbán Viktor Facebook-bejegyzésében egy különleges ajándéktárgy látható, amelyet a Fidesz készíttetett megalapításának 33. évfordulójára. A tükörbe beletekintve önmagunkat láthatjuk, valamint Magyarország nemzeti politikájának hét törvényét.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Ez a hájaszsirdisznó él még??? Azt hittem hogy már alulröl szagolja az ibolyát a disznaja... hogy vitte volna el a nyavalya a zsirospofáját.
Giovanni Alba
Hát ez jó, majdhogynem mulattató. Az FB modulban áttörte a gátat a jobboldali kultúrfölény. Hihetetlen amit ez a lény művel, de legalább az alkalomhoz illően öltöztették, a csokornyakkendőt jobb helyeken propellernek becézik.
Sziszi kapott valamit, hogy neki is legyen olyanja, mint ami a főnöknek van. Nem szeretném ha az lenne most, mint volt a kokárdával. Én nem engedem be a lakásba ezt a nemzeti hitvallásnak csúfolható marhaságot.
Hol van az a lelkes rajongó, aki pár éve azzal dicsekedett, hogy talán még azt a poharat is vitrinbe teszi, amiből a nagyon nagy Ő egyszer ivott? Mostanság nincsen a színen.
Giovanni Alba
@CsipkeRózsa: ma, 18:24 Miért a tükör? Mert belenézve, önmagával szembenézve, rajongása tárgyát látja mindenik, kinek szellemét az önimádat hatja át.
kereső
@CsipkeRózsa: Ott a válasz: "A tükörbe beletekintve önmagunkat láthatjuk, valamint Magyarország nemzeti politikájának hét törvényét."- Ők Magyarország.
gina
Csak rá kell nézni erre a börtöntöltelék kinézetű lelki szegényre,, csak a fideszben létezik ennyi beteges kinézetű agyilag korlátolt mangalica telezabált emberszabású, egyik olyan undoritó mint a másik, és agyilag mind korlátolt. hányinger./////
gina
Kitörölheti vele a zsiros seggét, ennyit ér OV ajándéka, beteg agyalágyult hitler elme //////
ómió
Lenin szobrocskát mégse kaphatott! Az efftársi "relikvia"!
Józsipapa
gyönyörű feje van...és az a nézés !!!
sugárzik róla az értelem !!!
csipetke
Némethsziszi milyen csalódott lehetett...Szerintem jobban örült volna pár kiló pacalnak,meg egy bödön zsírnak.Esetleg egy birkafejnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.