Elindultak a portyázók és fürkészek, Szijjártó be is számolt a részletekről.

Úticél: Moszkva
Küldetés: újabb 250 ezer adag oltóanyag behozatala
Érkezés: késő éjjel

- kommentálta a bevetést.

Továbbra is érkezik az orosz vakcina, a szakértők szerint a keleti vakcináknak köszönhetően magasabb hazánkban az átoltottság, mint az EU-átlag.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A f@sznak kell még a Putyin Lábvize, mikor ütemesen, nagy mennyiségben jön normális, EU-engedélyes vakcina?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mzper x
Úticél: Moszkva
Küldetés: Hazaárulás
Érkezés: Késő éjjel fekete autóval
ómió
@Aki Én: Olyan "nagyobb halottszám", (a duplát te hazudtad ide), bolsiék fajkreténje, amilyenért Böszme vezéredék "csapataival vállvetve küzdötök"! Ami meg a "világbajnokot" illeti, bolsiék idiótája, azt csak mindenkire azonos "versenyszabályok" alkalmazásánál lehet hírdetni, anélkül pedig csak - ahogy egy félkegyelmű bolsihoz illően te is teszed - legfeljebb ráhazudni! Szóval - hogy te az elmeosztályról is értsed - ha majd mindenütt azonos szempontok szerint lesz covid elhunytnak minősített mindenki, akinek egyébként van még egy sereg más betegsége is! Az ágyadtól, ott az elmeosztály munkásőr tagozatán meg az tűnik lepusztított egészségügynek,amelyik most 1000 milliárddal többől gazdálkodhat, mint Böszme vezéredék kórházbezárásai, eü-s fizulenyulásai idején? Azzal együtt "lepusztított", hogy az orvosi bérek jövőre már duplájára emelkednek? Mondd csak, az itt is rámhazudni kívánt tetves bolsiságod igen súlyosan kóros esete tesz téged még majd ennél is aljasabb hazudozóvá?
solidedge
Nem véletlen. Még mindig több nyugati vakcina áramlik be hazánkba, mint kínai és orosz. Igyekeznek megfordítani az arányt, nehogy rájuk égjen, hogy a nyugat nem segít.
ómió
@kereső: Na! Csak nem csehólakó vagy, bolsiék fajkreténje!? Akkor ott ittad el még a maradék eszedet is! Mig meg te a bolsi hazudozást nézed "tényeknek", addig legalább ne hivatkozz rájuk!
Aki Én
@ómió: ...elég hosszasan bizonygatod, hogy lófaszt sem értesz, te elmebeteg bolsevik tetű!
ómió
@Aki Én: Már megint maga alá gyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsi fajgörény!? Jobbulást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.