Rubint Réka édesanyja március 20-án egy családi látogatást követően lett rosszul, és bár Norbiék azonnal megkezdték az újraélesztést illetve a mentő is gyorsan kiért a házhoz, korábbi kétoldali tüdőgyulladásának következtében tüdőembóliában életét vesztette.

Rubint Réka őszintén vallott a benne dúló gyászról
Kép:Facebook

A tragédia után Réka most őszintén írt a benne dúló gyászról.

Tegnap délután egy korszak végleg lezárult az életemben. 10 nappal ezelőtt, 2021. március 20-án a karjaimban elhunyt az Édesanyám.

'Tragikus hirtelenséggel' – fogalmazódik meg bennünk! Majd miközben darabjaira hullik a szívünk, jön a következő kérdés: Miért így? Ez a kérdés foglalkoztat engem is napok óta, de felidézve az elmúlt éveket , hónapokat és napokat... szép lassan megérkeznek a válaszok, ami mára már békét és megnyugvást hozott a lelkemben.

Azt mondják, hogy Édesanya és gyermeke közt a lelki köldökzsinór soha el nem szakad. Ezt érzem én is...egyedül az vigasztal, hogy úgy mehettél tovább, amilyen Te magad is voltál... szépen. Nem kínok közt, betegen egy rideg kórházban, hanem a szeretteid energiájának óvó biztonságában...

Drága Édesanyám! Ígérem, hogy vigyázunk Rád! Minden percre és pillanatra, a rengeteg csodás élményre és emlékre, amit a 72 évedben nekünk adtál.

Az utolsó születésnapodon ez év február 7-én, amikor elfújtad a tortádon lévő 72 szál gyertyát kértük, h kívánj valamit: Te azt mondtad : 'Csak azt kívánom, hogy Szeressenek!'

Örökkön-örökké szeretni fogunk...

A legcsodálatosabb Édesanya és Nagymama voltál! Olyan Édesanya és Nagymama, akitől nem tudtunk olyan dolgot kérni, amit tűzön-vízen át meg nem oldott volna ...

Arra tanítottál és azt a példát mutattad nekünk, hogy a CSALÁD az első és a legfontosabb! A család, ami mindig biztonságot és menedéket nyújt, ha az életben bármikor szükségünk lesz egymásra. Soha, semmilyen helyzetben ne fordítsunk hátat egymásnak , mert arra mindenki képes. Legyen nyitva a szívünk és szeressünk akkor is, amikor fáj.

Így nőttünk fel, ezt láttuk és tanultuk Tőled! Nyugodj békében!”

- írta a közösségi oldalán Réka.

Forrás:Facebook/Rubint Réka
Címlapkép:Facebook/Rubint Réka

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezt miert kell kitenni egy kozossegi oldalra? A gyasz, foleg egy szulo elvesztese, szemelyes drama, nem kell megosztani.
Nem kene meg ezzel is klikk vadaszatot uzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.