Elterelő hadműveletet folytat a kormány ahelyett, hogy komolyan venné saját felelősségét és szembenézne a járványhelyzettel. A mélyszegénységben élő emberek érdekében tett javaslataink kiforgatása is ennek a hadműveletnek a része.-------Javaslatunk eljutott Kocsis Mátéhoz, a Fidesz frakcióvezetőjéhez is. Facebook-oldalán azt ígérte, hogy „a transzparencia jegyében” nyilvánosságra hozza a levelet, de nem ezt tette, csak kiragadott belőle egy részt, amit úgy állított be, mintha azt kérnénk: a migránsokat vegyék előre az oltási sorrendben.

Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lazán, de kapcsolódik:
Na ez még a közvélemény-matatóktól is sok(k)

nem mintha olyan jó véleménnyel lennék általában róluk

A nap folyamán kaptam, egy e-mailt, amiben felszólítottak, hogy töltsem ki politikával kapcsolatos kb. 15 perces kérdőívüket!
Neki fogtam, ahogy az szokás először jöttek a kategória adatok: kor, lakóövezet, végzettség, etc., Ez az a pont, ahol elő szokott fordulni, hogy kilépnek közölvén ebből a kategóriából már van elég válaszuk. De nem ez történt, és jöttek a kérdések beállítottság, azután rátértek a pártszimpátiára. Harmadik vagy negyedik kérdés az volt, hogy: melyik az a párt amelyre semmikép sem szavaznék. Beikszeltem a Fidesz-t, majd elküldtem az oldalt. Erre kilépett a kutatásból közölvén: ilyen kategóriájú válaszokat már eleget kaptak! =))
namihami
Nem az élet volt a Fidesz/Orbán igazi tanítómestere. Ők már sokkal profibbhoz fordultak. A fideszes professzort Göbbelsnek hívták. És szakértő módon még tovább is fejlesztették a tudását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.