A hajdúszoboszlói édesapa válaszokat követel a kórháztól, akinek felesége 2017-ben halt meg azt követően, hogy megszülte hármasikreit – írja az Index.hu.

A kórházat okolja felesége haláláért a hármasikrek édesapja
Fotó:Pixabay

Az orvosok szerint a 32 éves édesanya HELLP-szindróma miatt halt meg, a férfi viszont úgy véli, az orvosok hibáztak.

A Tv2 reggeli műsorában az édesapa felidézte, hogy a családért szinte az egész ország összefogott a tragédia után. A rengeteg jóakarónak köszönhetően megépült új otthonuk, az ikrek egészségesek, vidámak. Édesapjuk mindent megtesz értük, a nagyszülők segítenek, de azt máig nem tudja elfogadni, hogy a felesége nincs velük.

Egyszer csak azt vettem észre, hogy csend van a szülőszobán. Aztán megkérdeztem, hogy ez ugye most nem az, amire gondolok? De sajnos az történt

− emlékezett vissza a történtekre a férfi. Mint mondta, a debreceni kórház nem állapított meg büntetőjogi felelősséget a szülés után, de ő azóta is válaszokat követel. 

Akkor fogok megnyugodni, ha valaki elmondja..

Úgy véli, a kórház nem őszinte vele, szerinte felesége halála orvosi hibából ered.

Forrás:Index.hu
Címlapkép:Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Ezzel már akkor utána kellett volna menni... már 4 év eltelt.
cirip
Hiába nem fogadja el az apa a tényt, sajnos ilyen van, én is ismerek ilyen esetet, családot. (Ott az anya volt iker...) Megértem, hogy tragédia és elfogadhatatlan..de milyen választ, őszinteséget várna a kórháztól? Tény az tény, sajnos a fiatalasszony szervezetében a válasz. :(
Nyírfa
Rettenetes tragédia. Az igazsághoz pedig mindenkinek joga van. Ha a kórház hibázott, járuljon hozzá a gyerekek felneveléséhez. Ha nem, akkor az édesapa lássa, értse meg a miérteket saját maga miatt és a kicsik érdekében. Az összefogás szívmelengető, a család nem maradt magára. Kívánom, hogy jöjjön egyenesbe az életük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.