Az MSZP alapítója, Kovács László családja azt kéri, hogy a sajtó tartsa tiszteletben a magánélethez fűződő jogaikat.

A volt külügyminiszter, Kovács László felesége is megszólalt
Fotó:MTI / Szigetváry Zsolt

Kovácsné Lucza Mónika, az egykori külügyminiszter felesége szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy az egyes médiumokban szerdán megjelent hírekre válaszként

családunk nevében arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánélethez fűződő jogainkat. Férjem évek óta nem közszereplő, nem része a napi politikai életnek

- emelte ki.

Hozzátette, hogy a férje egészségi állapota folyamatos orvosi ellátást igényel, nyugalomra van szüksége. A család igyekszik mindent megtenni gyógyulása érdekében, napi kapcsolatban vannak vele.

Sem most, sem a jövőben nem kívánunk semmilyen formában nyilatkozni a sajtónak, ezért kérem, hogy ne keressenek, ne zaklassák se a férjemet, se családunk tagjait. Különös tekintettel kiskorú gyermekünkre, akit szeretnék megóvni a szenzációhajhász cikkektől, írásoktól, beszámolóktól

- hangsúlyozta Kovácsné Lucza Mónika. Hozzátette: minden esetben megteszik a jogi lépéseket, ha bármelyik médium megsérti az alapvető emberi jogaikat.

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI / Szigetváry Zsolt

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Érdekes, valamiért ezek a fideszes hangok sokkal halkabbak voltak, amikor Timike borult össze a Mikulással. Persze, az a Fidesz-apó volt, az pedig védett állatfaj. És még a korkülönbség is egy hangyányival izmosabb volt a jelzett esetben.
namihami
Érdekes, valamiért ezek a fideszes hangok sokkal halkabbak voltak, amikor Timike borult össze a Mikulással. Persze, az a Fidesz-apó volt, az pedig védett állatfaj. És még a korkülönbség is egy hangyányival izmosabb volt a jelzett esetben.
GeoCravker
Egyrészt a Fidesz prominensei napi hálaimát mondanának a szüleiknek, ha a fejükben fele annyi van, mint amennyi Kovácsnak volt a beomlása előtt. Az olyan idióták, mint Rezsisziszi, és a debreceniörököske napi nyolcszor.

Másrészt a a családja vagy mindenkinek a magánügye, vagy akkor Vajnáné, Rogánné esetében, illetve az ereszcsatornák büszke szeretője esetében is kéretik az árfolyam feszegetése. Az olyan morális alsókat, mint a dajcstompi, a két lábon járó nemiszerv, hagyjuk is.
ómió
Na, ugye, hogy otthon nem mert elég kicsi lenni!
surdilloFUJT
@ómió: @durbincs: @Pegero: AGYMOSOT 1 BITES BUZIGYURIK!aZ ORSZÁG GENETIKAI TORZSZÜLÖTTEI VAGYTOK,AZ ERDÉLYI BARNAMEDVE TAPOSSON MEG BENNETEKET,MIUTÁN LECUMIZTÁTOK A GAZDÁTOK UTÁN!!!
Sámannus
@Shikari: Elmész te a halál faxszára cumizni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.