Elmondta, hogy szerinte is hasonlít-e Orbán Viktorra. A penzugyi helyzete is szoba jott: elmondta, hogy jelenleg 350 ezer forintot keres nettoban. A Momentum elnoke elmeselte, hogyan kerult annakidejen Hongkongba, mit csinalt Franciaorszagban, es a szerelmek is szoba kerultek.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es akkor el is erkeztunk a megfelelo pontig: "En a fideszre szavaztam eloszor - a szuleim most is fideszesek, ez nem valtozott a mai napig"...
Riporter:" On azt mondja, amit a hivei hallani akarnak, populista"
(Az idezetek nem szo szerintiek, de a lenyeget fedik).
"Talan a szakallamat kene levagatni" - mert sokakat az emlekezteti orbanra...
Hat nem b+, nem a szakallad a baj, hanem egy emelettel foljebb, az agyadban van a problema!
Maradtal volna a kedveseddel Parizsban, mindenkik jobban jarna!
Az emlekezotehetsegedet pedig hasznalhatnad a pontos emlekezesre is: azert felfrissitenem a tyuk agyadat: Gyurcsany LEMONDOTT es visszalepett a miniszterelnoksegbol, holott nem neki kellett volna szegyellnie magat, hanem az arulokkal teli mszp-nek, akik szepen kisunnyogtak mogule, mert nem birtak a kritikat!
Neked kimaradt ez a par ev? Mondjuk, Bajnai egy eve?
Kotheted magad akarmilyen hazugsagvizsgalora - kis edzessel azt is at lehet verni ! -, maradsz egy osfideszes, amit lattal otthon!
Azt is emlited, hogy a szuleiddel ma sincs konfliktusod - hat megertem, hiszen te is maradtal ugyanaz a fideszes kis takonypoc, akinek indultal anno!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.