A Magyar Templom-felújítási Program megvalósításához szükséges támogatás biztosításáról jelent meg kormányhatározat a szerdai közlönyben számolt be a Portfolio. Meg ne lepődjön, de a gazdasági alapból templomfelújítás is bőséggel jut.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Kérdem szeretettel:- a templomoknak mi közük a gazdasághoz?Most nem az egészségügybe kéne tolni egy szabadszemmel is jól látható összeget?Esetleg tisztességes béremelésre,ami esetleg súrolná az EU-s szakdolgozók bérének az alsó határát,és így talán vissza lehetne csalogatni az eü-s dolgozókat,akik sok embert menthetnének meg,akik aztán dolgozhatnának a gyógyulás után,és működtetnék a gazdaságot. Mert ami most van az egészségügyben,az az évtized katasztrófája. Nagyon sok ember hal meg emiatt,és a rezsim a templomokba tolja a pénzt. Ha olyan rohadtjól állna az ország,és "békeidő" lenne,akkor egye fene. De ez a rezsim által lerabolt,lepusztított ország,és nem arra kellene költeni,ami most nem fontos.De mit várhatunk egy olyan kormánytól,akik 1 év alatt sportra költöttek 588 milliárdot,az egyházakra 153 milliárdot,és az egészségügyre mindössze 61 milliárdot. Na,ezek miatt pusztul a magyar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.