Budapesten találkozott Orbán Viktor, Mateusz Morawiecki lenygel miniszterelnök és Matteo Salvini, az olasz Liga párt elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Harminc éve Viktor, azóta tart a szüntelen harc, az újjászületés. Először a hatalomba kerülésért, azután ellenzékből a mások által elért eredmények tönkretételéért, az ellenzékből való kikerülésért, és immár tizenegyedik éve a hatalomban való maradásért. És tizenegyedik éve szinte mindenki más ellen folyik a harc, legyen az politikus, szervezet, fél világ, ENSZ. Elég ha nem tartja fénylő csillagnak Viktort, máris ellenség. Soha nem számítottak az eszközök, Viktor. Az első négy éves regnálás kisebb stikliktől volt hangos – majdnem minden héten. Hiába, Európa akkor legfiatalabb miniszterelnöke még csak inaséveit töltötte a mesterek között. De nem tőlük tanult – készült a saját dicsőséges uralkodására. Volt nyolc év, Viktor, hogy révbe érjen az Alkotmány kicsinálása, a választási rendszer, fékek és ellensúlyok kiherélése, a megbízható csatlósok, vazallusok felkutatása, minden lehetséges bekebelezésének előkészítése. Sikerekben gazdag nyolc évnek tűnnek, így utólag – a fénylő csillag számára. Mára minden napra jutnak hatalmas visszaélésekről szóló információk – megérett a (rohadt) gyümölcs. Sül a malac zsírja fröcsög...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/140420392_1038737516606155_5617903945115857973_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=G9Ym3bOdi_sAX-75xbH&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d031ca8e6d720367dc2f2bacdf6fa82c&oe=608C6C2A
verőce21
Az emberiség történetében rendkívül hosszú út vezetett a kora középkori feudalizmus, a gótika, inkvizíció, dogmatizmus és vallási fanatizmus korától a modern tudományosság, a nyitottság és polgári életforma illetve nemzetállami berendezkedés kialakulásáig.
A hosszú ”utazásnak” fontos, mérföldköveknek tekinthető állomási voltak, melyeket a reneszánsz, a humanizmus, majd az ezek hatására kialakuló általános nyitottság, megismerni vágyás, a nagy földrajzi felfedezések, a reformáció és végül a felvilágosodás eszmeáramlata jellemeztek.
A reneszánsz a 14. századi Itáliából kiinduló, majd szinte egész Európára átterjedő művészeti, irodalmi, tudományos és történelmi korszak és mozgalom volt, mely az antik, ókori görög és római kultúra emlékeinek felidézését, ezen kultúra újjászületését és a régi világkép megújulását hozta.

Európa napjainkban, újból jelentős társadalmi, kulturális, gazdasági válaszutak elé érkezett.
Hagyja-e magát, területét meghódítani az iszlám által, amely részleteiben már többször előfordult a történetében, meghódol a genderizmus mint ideológia, vagy átengedi a kommunizmusnak a területet?
Nem kérdéses, mindegyik a nyelvi, kulturális, művészeti teljes elpusztulásához vezet.
Eljött a választás és döntés ideje, hogy kik tudják kivezetni ebből a teljes önpusztítás állapotából?
gina
A te reneszánszod már rég lejárt te elmebeteg hitler fajzat... tünj a büdös fenébe, a nép nem akar téged sem a tolvaj bandádat, de ezt felfogni nem tudja 10 IQ val
csak úgy....
orbán egy szélkakas, hazudozós,szereplésfüggö politikai polyáca,aki már lasszóval fogdossa a leendö szövetségeseit,-akik öt és az eddigi "munkásságát"ismerve nem igazán veszik komolyan,csak azért állnak szóba vele mert nekik is jól jön a rivaldafény!
orbánnak, már csak a "hasznaélvezök" és a bugrisok hisznek.
kereső
Ha legalább tisztában lenne a szó tartalmi jelentésével. Mert láthatólag nincs. De olyan jól hangzik- a hülyéinek.
kokopelli
...Ők hárman,a szélmalom-harcosok! Addig,amíg a nyugat ad munkát,addig csak álmodozzatok!A nyugatra
vándorolt honfitársak ß@rnak az ilyen pimitív hülye szlogenekre!.Lehet,hogy csak bútorra gondol a nagy
"vezér"? ...(álmodozás az élet megrontója! (;-))
mzper x
Persze értem a reneszánsz jelentését, de az igazi reneszánsz a 14.-16. században volt.
Szóval oda akarjátok visszalőni Európát?
Ugye lesz boszorkányüldözés is? Mert ha lesz, akkor rátok szavazok. Vagy nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.