El volt tűnve, de nem tétlenkedett.---Az ügyészséget és a Fidesz-csicska Polt Pétert jobban érdekli, ki az ördög ügyvédje, mintsem hogy a fideszes tolvajok után nyomozzanak. Még a svájci hatóságokat is megkeresték miattam. Bár kitartóan kutatnak utánam, én nem bujkálok. Sőt. Ott álltam az elmúlt időszak több botrányának kirobbantása mögött. Van, amikor az ölünkbe hullik egy nem várt rendőrségi rajtaütés, lásd Szájer a melegorgián és az ereszen csúszva. Azonban ne a szerencsén vagy a külföldi titkosszolgálatokon… Továbbiak..---https://www.facebook.com/ezazordogugyvedje/

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
A címet olvasva megörültem, a cikk után lankadt a lelkesedésem. Nemcsak a módszert kifogásolom, hanem az egész sántít. Ha olyan nagy kutya, hogy mindig is az előtérben volt, mégis láthatatlan az üldözői számára , és a kormányváltás után intézkedni tud, hogy mindenki elnyerje méltó jutalmát, illetve büntetését, akkor nincsen szüksége az eladott bizonyítékokra, mert azokról több tudomása lehet, mint nekünk. A felhívás megfogalmazása sem intellektuális élmény. Biztos, hogy nem kamu?
Nyírfa
Az is felmerült, hogy nem a fidesz akarja-e tőrbe csalni az őket pénzért vagy csupán elégedetlenségből elárulni kész állampolgárokat. Kína már itt készíti a kormány számára a mindannyiunkat ellenőrizni képes internetes programokat, úgyhogy nem csodálkoznék, ha ez egy kísérleti "adás" lenne.
Nyírfa
@sgl: Lehet, hogy az "igazit" lekapcsolták, és elnémították?
mzper x
@Nyírfa: FEAR

Szerintem az is elég, ha a bűnösöket bizonytalanságba tartja. Mert nem lehet maradéktalanul élvezni az életet (a lopott vagyont), hogy az ember nem tudja milyen kakitenger zúdul a nyakába másnap.
Nyírfa
@mzper x: Jó lenne, ha ez magyarázatul szolgálna. De óvatos duhaj vagyok, és egyelőre nincsen a felhívásnak "ördög ügyvédje"-fílingje.
Nyírfa
@sgl: Nem biztos, hogy megírták volna, ugyanis akkor el kellett volna számolniuk vele, bíróság elé állítani, megbirkózni a vallomással előkerülő további terhelő adatokkal. Nem egyszerűbb , ha leesik a létrája?
Én ebből a kormányból minden létező rosszat kinézek. Nyilván nem alap nélkül.
mzper x
@Nyírfa: A választásokig lesz itt minden... és mindenki.

Az ördög ügyvédje egy nagyon film. Nem tudom, hogy csinálták, miből merítettek, de félelmetes, ahogy elkapták az ördög természetének a lényegét.
Sajnos pont azért nincs mentsége az emberiségnek, mert időről-időre kiderül, hogy jól látják a lényeget, de mégsem teszik azt, amit tenniük kéne :(

Az egész élet egy választás - választások sorozata.
Szerencsére csak két dolog között kell választani. Így sem egyszerű, de ha több változó lenne, akkor esélyünk sem lenne!
De majd... mondjuk 100 év múlva visszatérünk erre a témára.
mzper x
Nekem pl. most volt választásom.
Válasszam ezt: www.youtube.com/watch?v=6Cs58j6ygsw
Vagy válasszam ezt: www.youtube.com/watch?v=kQV8CA5eA3E

Sajnos rosszul választottam, mert azt választottam, ami lenyúl egész mélyen a lelkembe és előrángatja a vadállatias énemet.
Azért lég-gitározni nem fogok, de lég-éneklek.
more more more
Eladott Ország
Borkai kussol, igazából az egész fidesz lapít, mint szar a fűben. Ellenben az Ördög ügyvédje bloggere kirakott a Facebookra egy Rogán portrét. Aláírta: Felkészül. Ez kimondottan izgalmas. Az ország nagyobbik fele azért nem fog aludni, mert reménykedik. Remélem – de inkább biztos vagyok benne -, hogy fideszkéék sem fognak aludni, csak ők más okból. Az ördög ügyvédje nem fogja kikaparni a gesztenyét, a magyar társadalom egészének kell végre magához térnie és felfognia, hogy az általunk megválasztott vezetők tartoznak elszámolással nekünk. Ők a mi szolgálatunkba álltak, nem pedig fordítva, ami ugyanúgy igaz a Fidesz-hű hatóságokra is. A demokrácia azt jelenti, hogy a nép kezében van a döntés, nem pedig az őket szolgálni hivatott hatalmasok kezében. A jogállamot tönkretehették, de 10 millió ember akaratát nem tudják semmibe venni. A gond azonban az, hogy ebből a 10 millió emberből több millión lehajtott fejjel, némán tűrik a megaláztatást. Vajon még meddig?! Nincs két fidesz!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/72683483_710146149465295_4093213569502412800_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=C3YqxU2-3gsAX_u65bz&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=749c475e3088a71e0c2ac45dcdde96a9&oe=608B0257
Ezek mindent megúszhatnak? Borkai vigyorogva nyilatkozik most már a jachtos kalandjáról és annak következményeiről. A korrupt politikus börtön nélkül úszta meg az adriai prostizást, a győri mutyikat, az ország egyik legnagyobb politikai botrányát. Sajnos a magyar "igazságszolgáltatás" felmenti a Borkai-féle mocskokat, de az átlagembert örömmel juttatja rács mögé.
Eladott Ország
@Propeller Magdolna: ma, 09:20 ◘ Szülj te is! Kalandvágyból itthon maradtak.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/52806602_354523165397378_9149226440170930176_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=NXQX2pXWZ_MAX8jPkru&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f53038ff87165a2559bd88c85dd0fcd2&oe=608B9830
Nemzeti gyermeket az országnak! Ha az ajtó nem ereszt, az ablakon át vár az eresz, csak vigyázz, hogy ne csilingeljen a heréd mászás közben és a gyantás segged oda ne ragadjon a szomszéd erkély korlátjához!
introblog.hu/wp-content/uploads/2015/12/akosflashmob-720x405.jpg
Nyírfa
@mzper x: 10.45

Száz év múlva. Rendben.
A választás pillanatában hallgatni kell a megérzésünkre. Életem minden rossz döntését akkor hoztam, amikor az eszem szerint léptem.
Egyre sűrűbben mondom magamnak: Ne gondolj! Ez az intés Az utolsó szamuráj - egyik kedvenc filmem - leghasznosíthatóbb üzenete. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.