Március második felében itthon volt messze a legmagasabb a Covid-áldozatok napi száma lakosságszámhoz mérten térségünkben, egyúttal sajnos világelsők is lettünk ebben a tekintetben. Miközben hazánkban egyre többen hunytak és hunynak el, több szomszédunknál csökkent a halálozások száma. Nálunk nagyon gyorsan nőtt a fertőzésszám, és nagyon sok beteg szorul kórházi kezelésre. Pedig a brit mutáns nem csak Magyarországon domináns, átoltottságot tekintve pedig Európa élmezőnyében vagyunk. Márciusban 5937 Covid-beteg vesztette életét – tehát egyetlen hónap alatt egy kisváros lakossága tűnt el részben vagy egészben a koronavírus miatt. Annak ellenére, hogy március 8-tól a kormány szigorított a korlátozásokon és európai viszonylatban is jól haladt az oltásokkal, a napi áldozatok száma folyamatosan emelkedett – a hétnapos mozgóátlagot tekintve százról 250 fölé nőtt március eleje és vége között.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha ossze-vissza oltanak, otletszeruen es KOVETOEN tesztelnek, aztan a beazonositott betegek csaladtagjait nem tesztelik, nem kovetik - akkor ne csodalkozzanak, hogy itt tartanak !
Es ha hozzavesszuk ehhez azt, hogy az atoltottsag es nyajimmunitas csak kb. 7 millio magyar beoltasaval jonne letre, es meg igy sem fog teljesen eltunni a betegseg, csak nem lesz annyira pusztito...
Szegyen, amit otthon ez a pondro meg megcsinalhat
mzper x
Orbán megint egy változóra épít.
Ezért fog bukni - megint.
A világ pluralista, és ragaszkodik is ehhez.
A csököttség nem szolgálja a fejlődést.
Nessy
Nem veszik figyelembe a szakemberek véleményét! Az első oltás is csak pár hét múlva nyújt kb. 50%-os védelmet. Valós védelem a második oltás után 2 - 3 héttel alakul ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.