A Fidesz újabb sebességre kapcsolva folytatja az oltásellenesség baloldalra kenését, most egy videóval is előrukkoltak – tette közzé a Hvg.hu.

Meg is halnak olyanok, akik hallgatnak a baloldalra! – Rákeményít a Fidesz a baloldalozásraFotó: Instagram / @orbanviktor

Hollik Isván jelentette be pénteken, hogy a kormány új kampányt indít, hogy az emberek ne dőljenek be az "oltásellenes baloldalnak" – írja a Hvg.hu.

Hollik szerint,

Az az oltásellenes politika, amit folytatnak, az emberéletekbe kerül.

Kiemelte, hogy a Fidesz Facebook oldalán már elérhető a videó, mely

baloldal kétszínűségével szembesíti a magyar embereket.

Ebben mondja Orbán, hogy

Meg is halnak olyanok, akik hallgatnak a baloldalra.

A Fidesz bejelentését egyébként Áder János köztársasági elnök készítette elő, aki nagypénteki beszédében olyan „politikai sarlatánokról” beszélt, akik kételyt ébresztenek egyes oltóanyagokat illetően – írja a Hvg.hu.

Forrás: Hvg.hu, Facebook

Címlapkép: Instagram / @orbanviktor

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Aljas ember lettél Orbán. A teljhatalommal egyedül a te hibád az összes ember halála.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
mocskos állatok...senkinek nem ütik a fejét se pro, se kontra...ezen is látszik ez a covid egy gazdasági, egyes helyeken meg politikai színjáték...
Qqberci
Persze, mert a fidkányok örökéletűek... Jobb lenne, ha ez a zsebnapóleon most már eldugulna vagy arról regélne, miért is mondott le 1,4 millió adag Moderna vakcinát!...
Sziszifusz
Az a járványkezelési politika amit Orbán folytat, a mihamarabbi nyájimmunitás, és nyitás érdekében, emberéletekbe kerül.
Erre bizonyíték például az Ausztriai helyzet, ahol másképp mennek a dolgok.
A coviddal összefüggő, lakossággal magyar elhalálozási arány többszöröse a "sógorékénak" és a legtöbb EU-s országénak.
"Újra nyitjuk a gazdaságot" és temetjük a halottakat.
Yoda69
@Shikari: A teny az hogy a fideSS elcseszett vedekezese miatt mar tobb mint huszezren haltak meg. Ha orban hallgatott volna az ellenzekre, vagy az orvos-kamarara toredeke lenne halalozas a covid miatt, es nem lennenk vilagelsok szegyenszemre.
Hazudhatjatok hogy ellenzek oltasellenes, de mindenki tudja ez nem igaz, hiszen ok maguk is oltakoztak, es a kezdetek ota mondjak hogy oltakozni kell.
csak úgy....
@Shikari: szerinted orbán mióta ballibsi? csak nem valami kormányváltás történt az agyadban!? viki még szabad kezet is kapott a parlamenttöl! tibim,neked hun viszket már megen?
solidedge
Aljas ember lettél Orbán. A teljhatalommal egyedül a te hibád az összes ember halála.
Gauntlet
@Shikari: milyen halálkampány? hogy ne hozzanak be tré minőséget? az mióta kampány?
gina
Ennyit tudnak csak ezek a patkányok, ballozzanak csak rohadékok, nagyon sokat tettek eddig, embereket a halálba küldték, olyan szarul is néz ki ez a putris pitiáner cigus !!!
gina
@Shikari: Kár hogy téged nem vitt még el a virus , senkinek nem hiányoznál, mert rontod itt a levegőt te idióta
gina
@Shikari: Hát a te szövegeddel jobb ha nem irogatsz fidesz barom
gina
@Shikari: Anyád te elmebeteg barom, tünj már el innen, ez a mai napi élvezeted te alja kis proli
gina
@Shikari: Hát te leszel az első ,,téged kellene patkányméreggel megmérgezni hahahhahahah
gina
@Shikari: Te vagy az egyik legnagyobb elmebeteg patkány a helyed a temető... féreg ////
RonaGyuri
megkezdődött a felelősség áthárítás a dilettantizmusuk miatti katasztrófáról! =))
kokopelli
, @gina: Amennyiben nem hat a kormány harca (?) a COVID ellen,úgy annak csak az ellenzék lehet az oka! Az
IQ
Nessy
Tisztelt O.V. ! ha néha kiemelné a fenekét a páncél autó védelméből, és gyalog menne pár sarkot a fővárosban, már hetekkel ezelőtt találkozhatott volna a nagy kék fővárosi önkormányzat plakátjaival melyen az oltás fontosságáról szóltak, és felhívták a figyelmet, hogy mindenki regisztráljon, és oltassa be magát! Úgy mellékesen egyik plakáton sem volt szó a vakcina típusokról! Csak és kizárólag a regisztrációról és az oltásfontosságáról! Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak. Pontosan az ellenzéki önkormányzatok segítségét utasították el a kormányhivatalok. Az ellenzéki politikus orvosok segítségére az a válasz, hogy majd keresnek nekik helyet! Talán egy kicsit tessenek a saját házuk táján szétnézni, mi okozza a káoszt nap, mint nap az oltások körül!
kokopelli
, @gina: Amennyiben nem hat a kormány harca (?) a COVID ellen,úgy annak csak az ellenzék lehet az oka! Az
IQ
mzper x
A különleges jogkör azt jelenti, hogy MINDENÉRT Orbán Viktor a felelős, ami ebben az országban folyik - KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENÉRT !!
tudode
Ha a fideSS a becsületesség, a bizalom, hitelesség mintaképe járványügyi szervezet akkor, OK!
.
De ha nem akkor hogy merészkednek bárkit vegzálni azzal, hogy miattuk halnak meg emberek!
..
Különben hol van itt a gond! Akkor amikor a felcsúti nemzetvezető már nem számolgatya a halottakat,, hanem a jogÁSZ dipláMÁJÁVAL átment matematiKÁSNAK, és arányszámokban méri az egész tragédiát!
Eladott Ország
@sgl: ma, 15:40 ☻ Menthetetlen ez az ország. Ahol a jelenlegi politikai elit utánpótlásának szarházisága
túlmutat a jelenlegi politikai elit szarháziságán. Kétségem nincs afelől, hogy ezek is a szarból jönnek. Nagyobb baj, hogy – ha ez így marad – velük együtt mi is a szarba tartunk. Ahogy Hofi mondaná ez “Jövőnk záloga. … Dögöljek meg, ha kiváltom.”
division
@Shikari: Ne állj már le ezekkel az értelmi fogyatékosokkal vitázni. Én is nap mint nap megkapom "széparépa csak már kiöregedett" értelmi színvonalát megmutató hozzászólásait, majd 2022 - ben el lesznek az ilyenek takarítva.
Eladott Ország
Nagyon hülyének kell ahhoz lenni, hogy valaki őszintén hinni tudjon abban, hogy Orbán bármit is az ország érdekében tesz. Elég csak szétnézni a lerabolt, elbutulóban lévő, megfélemlített országban. A kormányváltáskor még a volt keleti blokk élén álló Magyarország mára visszacsúszott gazdaságát, fejlődési ütemét tekintve. A szegénység, a kilátástalanság, a félelem nőtt csupán, meg a stadionok száma. Ha az ország hatalmasságai vennék a bátorságot és saját két, úri kezecskéjükkel osztanák az ételt, akkor talán még ők is rájönnének: hazugság mindaz, amivel az országot kábítják. Találkozhatnának a növekvő nyomorral, a tönkretett életekkel, a kilátástalan helyzetben levő kisnyugdíjasokkal, talajvesztett fiatalokkal, a még kecskét tartani sem tudó „keményen dolgozó kisemberekkel”. Szembesülnének a mérhetetlen nyomorral, a számukra nem is létező szegénységgel. Maguk is láthatnák azok beszédes, fakó, szomorú szemeit, akik számára az élet csak napi szenvedést, megpróbáltatást jelent. Megtapasztalhatnák, hova juttatták közel tizenegy éves uralkodásuk alatt hazánkat. De ehhez gyávák az urak! Kényelmesebb lesz a Várból, tízmilliárdokért uralkodói palotának átalakított Karmelita kolostor erkélyéről lenézni az alattvalókra!
Madácsi Pali
Ruhadt, hazug, fideSS csürhe! Ki a felelős az öltással kapcsolatos informatima rendszer összeomlásáért? Mért nem fogadták el az oltópontok felállitásában az ellenzéki segítséget?
Sámannus
Kórházak bezárása kinek a műve te büdös szaros retkes mocskos tetves hazudozó?
mzper x
Rágalmazásért feljelenteni őket nemzetközi bíróságon. MOST !!!
Nessy
A plakátok sem léteznek hetek óta a köztereken? Nem utasította el egyetlen ellenzéki önkormányzat, politikus szakorvos segítségét sem a kormányhivatal, a kórházak? Legalább nyílt, közismert tényeket nem kellene letagadni. Ha ez értelmi fogyatékos libsi hörgés, akkor tényleg nincs mit mondani a jobboldali vita kultúráról. Vigyázzanak, ha kicsit lépnek, beletrappolhatnak a kutyaszarba!
mzper x
Már sok geci embert megvertem, mert megérdemelték, Orbán lesz a következő!
mzper x
Úgy megverem Orbánt, mint szódás a lovát!
Madácsi Pali
Mért nem ismerheti meg a világ mi történik a fideSS által parancsnokolt kórházakban? Mért tilos az egészségügyiseknek nyilatkozni? Mért üldözött el a pandémia közepént 5500 egészségügyi dolgozót a qurmány? A Covid védekezés miatt leállított orvosi kezelésekbe hányan halnak bele, hány embernek romlik, vagy válik visszafordíthatatlanná az állapota? Ugy ezekért nem felelős a "felős magyar kormány"? Hány ellenzéki javaslatot fogadtak el a jogalkotás terén az emberek helyzetének javítására? Hány törvényt alkottak társadalmi egyeztetés nélkül a pandémia idején aminek semmi köze a járványhoz? Mocskos, hazug, rabló fideSS!
mzper x
Te faszszopó TEK-es geci, ha csak csúnyán nézel rám, mert élek a szabadságjogommal, szénné perellek !!!

Életed végéig fizetni fogsz nekem, te geci !!!
division
@Horizont: Ugyanezeket írja nekem is folyton ez a nyomorult répa, legutóbb a családom halálát kívánta a vakcinák által. Ilyenkor átgondolom, igazából hová is kellene húznom inkább.
lampa laz
"1) A dicső vezér - személyi kultusz kialakítása - csupa pozitív hír, minden arannyá válik, amihez csak hozzáér. Intézkedései mindig közvetve jelennek meg, megközelíthetetlen az intézményei mögött. A médiában viszont gyakran megjelenik, ideális környezetben: család, gyerekek, kutya, főzés, kerti munka.
2) A nyájszellem erősítése prioritás! A "nemzettudat, nemzeti jelképek" kiüresítése, Vallásos áhítat terjesztése, minden eltérés megbélyegzése. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.
3) Fokozatos szigorítások - A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be. "Ha forró vízbe teszed a békát kiugrik, de a lassan melegíted a vizet, megfő"
4) Kézi vezérlés - a hatékonyság elérésére minden intézménybe kádereket, saját embereket kell telepíteni, akik teljhatalommal rendelkeznek, és be tudnak avatkozni a vezér akaratának megfelelően.
5) Magán hadsereg létrehozása - és titkosszolgálati eszközök alkalmazása - ijesztgessük az embereket, a jogrend és hivatalos szervek megkerülésével minél hatékonyabban semlegesíteni kell a nemkívánatos elemeket, az erőszak megengedhető a vezér sikerességéhez. Persze ne legyen túl erős és okos a csapat, mert még átveszik a hatalmat."
www.wikia.org/
A hasonlóság csak véletlen egybeesés lenne, vagy maga a valóság?
division
@Horizont: Innen nehéz megvédeni magam, hiszen valahol távol van tőlem, nem tudok tenni semmit. Bármit írok neki, ez a reakciója. Nem más ő, csak egy kivénhedt volt pornószínész, aki a jogdíjakból tengeti mindennapjait, szerintem ezért még kap itt némi pluszt:-)
division
@Horizont: Ő nem bántott meg még soha, és amikor az ember értelmesen kezd el vele társalogni, valahogy ő is azzá változik azonnal. Ez valahol kicsit érdekes azért. Szepa esetében ez sosem jön össze. Veled is lehet teljesen értelmesen beszélgetni, miközben erősen Orbán ellenes vagy. Hogy is van ez akkor? Mindegy, ne bántsuk egymást, ez lenne a lényeg, pont elég ez a vírus most.
RonaGyuri
@Eladott Ország: én itt @Shikari: és elvbarátja "kultúrált" enyelgésére céloztam! =))
Yoda69
@Shikari: 15:06-ra
Csusztatsz, es hazudsz, amit te magad is tudsz.
Persze nem vetem a szemedre, mert tudom csak a "munkadat" vegzed. Trolkodsz a fideSS megbizasabol. Nem vagy egyedul sok ilyen patkany fereg van rajtad kivul, aki az anyjat is eladna kurvanak, ha fizetnek erte. De rovidesen vegetek lesz, amint a mocsok fideSS bukni fog.
csak úgy....
@division: "Ne állj már le ezekkel az értelmi fogyatékosokkal vitázni." :)
azért úgy magamban már régen eldöntöttem rólad,hogy a hihetetlen tudásod és az illusztris rokonságod ellenére ,te leragadtál a shikari szinten!
lassan nem bírok finoman fogalmazni,te is csak egy buta proli,mint a mecseki hétvégiházas ,tallini vergödszke. :) @division: te egy buta nagyzoló és okoskodó proli!
Nessy
@csak úgy...: Nekem már sikerült vele jó pár értelmes dialógust folytatni! Nem nagyzolt, remekül elbeszélgettünk. Lehet, ha sokat szekálják berág, ami talán érthető is sokszor, amikor ómió meg egy két jóbarátja elkezdi a napi gyűlölet félórát. Nekem is nehéz néha megállni hogy ne legyek goromba velük, de felesleges, lepereg róluk.
Gyurka80
Az tény, megtörtént, hogy valaki azért halt meg mert elutasította a kínai vakcinát (amit felajánlottak neki, a felesége beoltatta magát és él), a degenerált főnöke miatt!
Gazella
Dagadék.. remélem a börtön mély bugyrában elgondolkozol azzal a debil sulyosan zavart elmebeteg agyaddal, hogy saját magadat taszítottad a mélybe a rengeteg hazugságoddal.
simmering73
@Shikari: Te Árpáddal jöttél be, bozgor? Ha utána járnál, lehet még kecskevér is lenne benned.
tudode
Olyan vicces ahogy kepeszkednek azok, akik annyit ártottak az országnak mint égen a csillag
.
----- ORBÁNÉK 100 BŰNE – MELYIK A 7 FŐBŰN?.
www.hocipo.hu/content/view/19415_orbanek_100_bune_melyik_a_7_fobun?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202104
----------------------------------
.
Addig jár a koresó a kútra, míg el nem törik!
.
kokopelli
...pedig olyan egyszerű!A kormány nem tud mit kezdeni a pandémiával,ergó bünbakok kerestetnek! Régi
"nazi furfang",ami már cca. másfél évszázada nem tartozik a furfangok csoportjába! Inkább barom kisérlet,
a ß@rt a baloldal zsebébe dugni!!...ergo egy régi baromság átvétele ! (:-()
CsipkeRózsa
Az semmi ahhoz képest, hogy mennyien halnak meg azok közül, akik a fideszre szavaznak jövőre.
Pokróc
@CsipkeRózsa: Ezt szívesen lájkolnám ,de valami visszatartott . Xóval nem .
Pokróc
@kokopelli: Ponosan ! A párhuzam pontos ! Már annak aki ismeri a régi borzalomtörténet végigmenetelét . 33-45 ig
csak úgy....
@Gyurka80: @Shikari: ti a négy órát szundi apródjai? :)
Pokróc
@kokopelli: Nem örülök neki hozzátexem . Nagyon nem ! Miért csinlja ezt 1 olyan ország ?? Akinek tudjuk sérelmei pexe vannak ,nem kevés, de a jelenlegi Európában meghatározó édekérvényesítő képessége nincsen .Xinte 0 .Na ugyan miért ?
verőce21
@division: (17:31) Látom, kinézte a segged ez buta @csak húgy...: Annyira retteg tőlem, hogy velem példálózik mindenhol, mert azért sok lájkot kap..., és ez erősíti az önbizalmát, annyira vágyik az elismerésre.

De milyen aljasul megpróbál Téged is ledegradálni.
verőce21
@Szeparepa2: Menjél a homokozóba a pöcsöddel játszani...vigyed a kutyádat magaddal...!
verőce21
@Szeparepa2: Bebambiztál...?
Egyébként a te Anyád...!
voltmárjobbis
@sgl:ma 14:57 Ennyi. Jobban én sem fogalmazhattam volna.
Gyurka80
@Szeparepa2: Mindenki magából indul ki, te is.Ezek szerint te az anyádat szoktad megb.szni.Ilyen idiótához utoljára szóltam!
mzper x
Jézus öl meg titeket.
Én akartalak megölni titeket (egy kalapáccsal), de Jézus beelőzött.

Jézus szeret titeket

www.youtube.com/watch?v=WPlO_iEWFQc
csak úgy....
@verőce21: live a Mecseki NYARALÒJÀBÒL :) család jól van? - vagy öket is leszarod,mint mindent és mindenkit!? a trabid kibírta a mecseki (M) szerpentint?
gondolom örültek a környéken,hogy megjött a lyceum utca híres nevezetssége! :)
mzper x
Valójában semmilyen vallási és nemzeti ünnepet nem bírok. idegileg.
Totál ki vagyok ünnepnapokon! Nem értem, hogy mi faszt ünnepel az a sok halálra ítélt ember.
mzper x
Mi a faszt ünnepelsz, te hallra ítélt ember?!
Meg fogsz halni, baszod!
Mi a faszt ünnepelsz?
division
@verőce21: Teszek magasról már ezekre a fostalicskákra. Szánalmas emberek gyülekezete, kínlódnak itt is mint az életben. Majd kipusztulnak egyszer.
csak úgy....
@division: és te egy tanult ember!? arról mi a véleményed,hogy @verőce21: kiruccant családostól a tilalom ellenére az M -mint mecseki birtokára?
csak úgy....
@verőce21: ezt a müsort otthonról is lejátszhattad vóna...,szánalmas vagy @verőce21: ,persze akkor nem tudtuk volna meg,hogy mi minden "ösi" öröksége lehet egy volt pécsi prolinak... :)
division
@csak úgy...: Vajon te mennyire lehetsz tanult ember? Vagy mondjuk szepa barátod? Nincs több kérdésem, de szerintem neked se nagyon legyen.
csak úgy....
@verőce21: "Látom, kinézte a segged ez buta @csak húgy...: Annyira retteg tőlem, hogy velem példálózik mindenhol, mert azért sok lájkot kap." :)
nem is gondótam vóna,hogy egy ilyen hosszú út után,ki bírsz préselni magadból ennyi baromságot! :)
csak úgy....
@division: csak a kérkedéseid miatt kérdeztem...,te mindenre vállalkozó.
division
@csak úgy...: Szepa barátod hozzászólásai nem zavarnak? Akkor miben vagy te más? Isten mentse meg az ilyen emberektől ezt az országot.
division
@Szeparepa2: Csak folytasd, ugye nem hiszed, hogy zavar mekkora tapló vagy? Azt hiszem te nem egy néven írogatsz itt unalmadban, de ilyen ez, az ember bizonyos "szakmákból" egyszer kiöregszik, aztán nem kell a kutyának sem (vagy azoknak mégis?) :-)))
division
@Szeparepa2: Csak utánad te alpári mocsadék. Meg akarod mondani nekem mit csináljak? Vicces vagy, ugye tudod? :-)
division
@Szeparepa2: Folytasd, kész röhej amit itt művelsz, még azok is utálnak, akik amúgy nem Fidesz pártiak, erről tudsz egyébként? Nekem meg szokták olykor írni:-) Az ellenzékiek között is van rengeteg kulturált és intelligens ember, akikkel lehet beszélgetni, azok ugyanúgy nem díjazzák a hozzád hasonló seggfejeket. A párt szimpátia nem egyenlő az intelligencia szinttel, ezt tanuld meg. És most kiabálhatsz megint egy jót:-))))))
division
@Szeparepa2: Gyerünk, így tovább, lássa minden jó érzésű magyar ember, kik is azok akik a kormányt akarják leváltani. Siralmas a kép nagyon:-) Már lassan direkt visszaírok, mert élvezem a fröcsögéseidet, amúgy meg már annyira szánlak, hogy azt elmondani nem lehet. Mondjuk élesben már nem biztos hogy szánnálak annyira...
division
@Szeparepa2: Azért milyen egyszerű bemásolnod mindig ugyanazt, meg sem kell magad erőltetned. Mondjuk az sem biztos, hogy tudnál bármi értelmeset is írni magadtól:-) Na jó, mára elég volt belőled, vannak még fontosabb dolgaim éjszakára, mint egy ilyen tökkelütött fasszal "társalogni". Aludj jól, bár felébredned nem muszáj, nem érné nagy veszteség az országot:-)
kokopelli
@Szeparepa2: ..érdekes,hogy a "halfarok" oldalakat betöltő marha régi kommentje,a már régen kilépettek neveivel,
nem zavarja a fityiszeseket! Az új degenerált halfarok is átvette rögtön a kopizást!! A jobb szemre vakok a volt "etásak"!?
Igaz ,hogy az Orbán-család is a "bolsikhoz" tartozott,de az más??? (;-))
kokopelli
@Pokróc: nyugatabra fekvő országok szélsőjobboldali ,enyhén "názi" pártjai sem veszik a bátorságot,hogy a
pandémiát keverjék bele a politikai vitába! Nagyon nagy mocskok azok akik azt használnák ki a belpolitikában!
Csak a barmok hiszik azt,hogy az ellenzék a pandemiával voksot szerezhetne! A Covid u.i. pártonkívüli mocsok!
,...mint azok is, akik abból politikát faragnak!...l...nem sorolom! (;-))
CsipkeRózsa
@Pokróc: A címben leírtakra az én válaszom volt.
Pokróc
@CsipkeRózsa: Tudom .Megérdemelték !
verőce21
@csak úgy...: "oszt merre van..."? - Mert ha tudnád, még fel is jelentettél volna? Csak úgy a "kijárási tilalom" miatt?
Ez még Secus berögzülés nálad...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.