Ki lesz a következő áldozata?

Mesés összeg üti a markát annak, aki segít lebuktatni Orbánt, vagy valamelyik "fideszes nagykutyát"
Fotó: MTI/Kovács Attila

Hosszú idő után ismét keményebb üzenettel jelentkezett Az ördög ügyvédje nevű Facebook-oldal, amelynek Borkai Zsolt, győri polgármester lebuktatása volt eddig a fő művelete.

Az inkognitóját mindeddig sikeresen megőrző személy azt írja, az elmúlt évben összegyűjtött százmillió forintot, és nem lesz hálátlan, ha valaki érdemi információval szolgál neki cserébe.

Ezt az a személy kapja meg, aki segít egyértelmű bizonyítékokkal lebuktatni elsősorban Szijjártó Pétert, Rogán Antalt. De jöhet más fideszes nagykutya is. Orbánra vonatkozó adatoktól sem fogok megijedni

- üzente Az ördög ügyvédje.

Várok továbbá minden olyan információit is, ami korrupció, visszaélés feltárását segíti, így például az OGYÉI becsületes munkatársaitól az orosz és kínai vakcinákra vonatkozó valódi értékelő jelentéseket. Nyilvánosságra hozom, hogy külsősök készítették őket.

A vakcinák beszerzésére adott pénz útja is tartogat számos meglepetést.

Kormányváltás esetén azt is el fogom tudni intézni, hogy amennyiben a fideszes gazembereket lebuktató személy tettestárs vagy bűnsegéd volt, büntetlenséget kap

- ígéri a fantom.

Az ügyészséget és a Fidesz-csicska Polt Pétert jobban érdekli, ki az ördög ügyvédje, mintsem hogy a fideszes tolvajok...

Közzétette: Az ördög ügyvédje – 2021. április 1., csütörtök

Forrás: Facebook/Az ördög ügyvédje

Fotó: MTI/Kovács Attila

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: szomorúan tudatom veled tibim,hogy te hülyén fogsz meghalni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mzper x
Ahogy félnek a bátrak, nem fél úgy senki.
csak úgy....
@Shikari: szomorúan tudatom veled tibim,hogy te hülyén fogsz meghalni!
mzper x
Remélem működik majd - a magyart ismerve.
Pénz az isten!
fergeteg
Remélem a Mária légiónak sikerül idő előtt likvidálni.
A célkereszt már megvan. Még az eszközön gondolkodnak. Nem tévednek. Az biztos
rokker33
@csak úgy...: nyugi tégedet sem az eszedért szeretnek...Egy szinten vagytok kb óvodás szinten...Lehet még ott sem!
Eladott Ország
A német ügyészség azért érdeklődhetett volna az Audinál, hogy volt-e tudomásuk arról, hogy az általuk kifizetett pénzek nem minősülnek-e megvesztegetésnek. Mára már világos, mint a nap, hogy Orbán elvtárs hatalmának legnagyobb támogatói a pocsolyába 5 centért is lehajoló sutyerák németek. Lásd az aktuális fejleményeket a néppárti tagsággal kapcsolatban. Autógyárak, Merkel, Néppárt. Hányinger. A hvg már évekkel ezelőtt leírta az Audi-ügy hátterét, de akkor még, örömlányok nélkül még nagyobb volt a közömbösség. A rendőrségnél meg abból kell kiindulni, hogy a nyomozó nem szeret nyomozni, tehát ha folyamatosan nem áll nyomás alatt, akkor a legkisebb ellenállás irányába halad és nem tesz semmit. Igaz ez országos nagy ügyekre is, milliárdos kárral, de kisebb, helyi ügyekkel. Régebbi, idős ügyész is úgy tanította be ifjú kollégáját, hogy egy aktában, mindig azt kell keresni, ami alapján le tudják rázni magukról az ügyet. a korlátlan hatalom kiépítéséhez és megtartásához van szükség pénzre, rengeteg pénzre, amit a magyar viszonyok között csakis illegális módon lehet(ett) megtenni, ebbe beletartozik a mindenféle illegális pénzügyi műveletek, zsarolással megszerzett cégek, lezsírozott közbeszerzések, a potenciális versenytársak fenyegetésekkel történő elriasztása, az állam intézményeinek megszállása, foglyul ejtése. A magyarok többsége opportunista, fogalma nincs a demokrácia lényegéről, a gondolkodásukban, viselkedésükben még mindig a jobbágy mentalitás dominál ezért könnyen belekényszeríthetők egy új feudális rendszerbe.
kissé felnőttem
a leirt cim azt sugallja legalábbishogy vérdijas a téma? akkor meg vannak a napok is számolva.
vacsi
Engem sokkal jobban érdekelne az, hogy neki honnan lett a 100 milliója?! Mert, hogy nem tisztességes úton, az tuti!
Pálinkás Pál
@vacsi: összedobták az emberek...dupláját is szívesen, ha valaki eltünteti...
Eladott Ország
@vacsi: ma, 17:15 ☻ Nyert öné a fekete - fehér televízió hat hónapra, Egri János műsor, a lehet egy kérdéssel több?, a játék a betűkkel, a keresztkérdés, a kérdezz, felelek...
csak úgy....
@rokker33: haragszol rám mert fölhívtam a figyelmedet arra,hogy lökött vagy!?
inkább gondolkozzál ! fogadok,hogy fözni is jobban tudok mint te ...,te tojásrántottarittyentö :)
Toller Béla
A nagy körösztény jóisten óvja ezt az embert, ha elkapják megeszik, mint Dózsát (a székely Györgyöt a mondás szerint).
Csizmás Kond
Na gyerekek, itt az alkalom b@sszátokmeg csak ki kell használni...máskor egymást tapossátok a bizonyítékokkal, na most kell előkotorni...és még meg is gazdagodtok...lehettek akár miniszterelnök is...mint Feri...:)
Gazella
@T-Boly: dagadék seggnyalója a román szharkari...
Gazella
@T-Boly: hozzá teszem akinek narancs szája van itt az mind fizetett troll.
Csizmás Kond
@Szeparepa2: ...az anyád nagybetűs picsája ...nyálas...meredezel mint szalonnabőr a serpenyőbe...kretén...gondolom te képviseled a baloldali intelligenciát itt a propin.
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Csizmás Kond
@Szeparepa2: ...Répa, otthon tudják, hogy bolond vagy ???...csak igennel vagy nemmel válaszolj...
Pokróc
Én csak szólok , nekem nem kell pénz és nem is tudok semmit róluk ,de amit a nagy nemzethy igyekezetben elvettek azt szívesen látnám vissza törvényes kamatokkal megspékelve .
jesz
Gyurcsány már beégett, pedig ő is sokat áldozott volna...
...erre a fejvadászatra fel vannak készülve az érintettek is, ergo
nemigazán szarták össze magukat...
T-Boly
@Gazella: Úgy látom, sok dolgom lesz nekem itt ! Próbálok talpon maradni. Puszta szerencse,hogy a hozzászóló többség nagyon normális.
De a vajda is csak 4 órát alszik !
Most is valami saját feltámadásán dolgozik a szentem. Eszem a szeme odvát !
T-Boly
@Toller Béla: Ögye mög a radai rosseb!
Aki Én
Érdekes, de nem meglepő, hogy sok szellemi totálkárt most is a 100 millió eredete érdekel, nem az ezermilliárdok.
Ennyi buta balfasza a földön nincs.
rokker33
@csak úgy...: gondolom szopni is jobban tudsz te IQ bajnok:) :) A gyógyszereket már bevetted? Az ilyen párt függő gyurcsány imádókat lekell hugyozni.Aki Viktort szereti annak a szájába szarok. Te melyik vagy?Lehetsz mind a kettő egye fene...
csak úgy....
@rokker33: te napközben is egy ekkora tehetetlen tahó? bírsz már osztrákul ?
gyurcsány-gyurcsány...,nem ám azt is a nyakamba varrod,- mikor apád a gyurcsányra szavazott, én már réges rég nem voltam magyarországon és orbán sem volt soha (számomra) egy hazacsalogató ,megbízható verzió..., ne butáskodj,azt itt csak shikarinak és csizmásnak szabad!
rokker33
@csak úgy...: Csak mikor olvasom a kommenteiteket nekem nem az jön le hogy értelmesek lennétek. Csizmás Dubrics Málna Pegero csak szórakozni jár ide. Aki Én Eladott O. Anikó Verőce stb stb meg Te ugrotok minden provokáló kommentre,mint a hülyegyerekek ,mert erre vevők vagytok.Én csak nevetek rajtatok hogy mennyire elfogult pártfüggőek vagytok. Shikarival néha egyetértek, de nem a Fidesz oldalával...Amúgy nem állok le napokig egy témán vitatkozni,mint egyesek. Na ki a buta?Segítek!Nem Én!
csak úgy....
@Aki Én: így igaz!- és a "bolsilibsik" lopásaik óta, ha az orbáni inflációval osztom -szorzom a lopott holmit,akkor az manapság egy szimpla nemzeti dohányboltos betörésnek felel meg, -persze ök is rohadjanek meg természetesen és az öket követö tolvaj politikus szintén! 1töl-1ig,no meg az is ,aki takargatja,titkosítja és elnézi nekik!
rokker33
@csak úgy...: Ja és még mindig azt emlegeted hogy én külföldön dolgozom. Kérdeztem pár héttel ezelőtt hogy fáj neked hogy nem otthon dolgozom. Vagy az hogy nem támogatom se a Gyurcsány féle összefosást se a cigány Fideszt! Ez van. Én független vagyok!
Juliusz48
@Pokróc: Tisztelt Polrósc! Csak azért érdeklődnék a kora iránt, mert itt mesékben hisz. Ahogy elnézem amit a baloldal el tud venni bárkitől, azt nem szokta szétosztani. Egyébként meg a vállalkozás hasznát nem szokták sehol lopásnak nevezni, amíg kapitalizmus van. Talán a szülőket, nagyszülőket lehet kérdezni a meggymagosról. Az várható a momentumos brigádtól, de ez érthető, a fiataloknak nincs tapasztalatul a kommunistákról, nekik el lehet sütni ismét, ha az internacionálé szellemében a múltat sikerül eltörölni. Mert akkor a körbejárás is úgy tűnik mintha haladnánk. Javaslom azért beírni a keresőbe Orwell Állatfarm címet, mert az elég jól fogalmazta meg, mi várható amikor a tulajt kirúgnák, hogy egyenlősdit játszhassunk. Oda illik Churchill mondása "A kapitalizmusnak az a sajátos hibája, hogy egyenlőtlenül részesít a javakban. A szocializmusnak az a sajátos erénye, hogy egyenlően részesít a nyomorban." Mert ha csak gazdaváltás lesz, akkor az iga cseréjén kívül nem történik más mint, nehezebb meló, kevesebb pénzért, még ha az számszerűleg többnek is látszik majd, mert az inflációval szegényített eddig is a baloldal. (Venezuela a minta)
Pokróc
@Juliusz48: Értem persze ! Azért felhívom a figyelmét arra hogy két egyforma élettörténet nincsen . Teljesen mind1 ki hány éves .
Pokróc
@Juliusz48: De ha már ezt kérdezi . A bal oldal hamarabb elhiszem hogy vissza ad bármit is mint a jobb oldal .
A jobb oldal nagyon nem erről xól ezt lát6ttuk . Volt rá 10 év !!! Nem voltál itt ? Merre voltál ?
mzper x
FEAR - ennyi elég, hogy szetbassza a rendszert.
mzper x
Mit tudsz kihozni a sötét énemből - paraszt?
Ahhoz is hülye vagy, hogy kihozd maximumot a sötét énemből.
Gyerek vagy!
mzper x
@Pegero: Isten elpusztítja ezt a világot tűz által mindenkistül. Te is benne vagy a mindenkiben geci !!!

Ne kóstolgass paraszt!
division
@Szeparepa2: Szóval csak egy szimpla kis piti bűnöző voltál, és még te mersz másokat patkányoknak nevezni, meg leanyázni. A helyedben inkább elbújnék jó mélyre.
division
@Szeparepa2: KUSSOLSZ TE BŰNÖZŐ, BŰNÖZŐ, BŰNÖZŐ, BŰNÖZŐ, BŰNÖZŐ, BŰNÖZŐ
(ha már dedó, lemegyek a szintedre kis ideig) Ugyan nehezemre esik, de olykor vállalni kell ennyi áldozatot:-)
Béla333
Na itt az idő: Gyurcsány végre előveheti a vagy 4-5 éve belengetett anyagát Orbán svájci számláiról...!!!
Vagy hogy mennyi lopott pénzt osztott szét az MSZP és a Fidesz mondjuk az autópályák felülszámlázott részéből.
Vagy más, hasonló, közös ügyletből.
ómió
Megjelent Gyuri gazditok "új pályázati kiírása"?
human
Bár üdvözlöm, hogy valaki elkezdett szivárogtatni a NER mocskos dolgairól, de azért ne feledjük, hogy Borkai Zsoltot a kurvázós, csoportos szexes videó után is megválasztották a családbarát, keresztényérzelmű szavazók.
Orbánt csak úgy lehet demokratikusan leváltani, ha minden szavazókörzetben legalább két szavazatszámláló bizottsági tag lesz.
division
@Szeparepa2: Amennyiben nem olvasnád a "szaraimat" nem reagálnál a sajátos stílusodban, te bűnöző:-) Amennyiben megint kiabálni kezdesz akkor bizony elolvasod:-)))
mzper x
@division: Én pl. szeretem Szeparépa2 stílusát. Fröcsög a vér mindenhová - amikor több vér van a plafonon, mint a padlón, az már szórakoztató.
division
@mzper x: Legyél büszke akkor magadra, alias "Fahrenheit és a többiek" kolléga:-)
mzper x
Hadházy már ezerszer lebuktatta a "fideszes nagykutyát" ingyért, de érdeklődés hiányában elmaradt a katarzis.
mzper x
@division: Én nem azért váltok nemet... nevet, hogy másnak tűnjek!
mzper x
@division: Van a kor és van a szellem - összeolvasva: korszellem
NKF
Amikor a komcsik tisztességet emlegetnek!Elő kell venni a történelemkönyvet!Ja,meg el kell
olvasni is!
gina
Ha tudnék valamit, még ingyen is elárulnám ha erről a patkány népnyomoritó férgekről van szó...remélem jelentkezik valaki...
gina
@NKF: Ki a fene küldött ide te mocskos fidesz suttyó, rossz oldalon vagy,, a tiéd a Demokrata meg a többi szenny oldal, mennyit fizetnek neked hogy itt provokálsz, te szemét IQ null
gina
@NKF: És hol és kitől tanult a te hőn szeretett aljas OV d te agyhalott idióta,,hányingerem van az ilyen alja csúszó mászóktól. tünj a fenébe innen ////
gina
@Shikari: Nem unod a sok szó hányást??? erre tanitott jó édes főnököd??? annak a zsiros elmebetegnek egy szavát sem hiszem ,, hitler egy kis ovodás volt hozzá képest, remélem kitálal valaki erről a rohadt mocskos népirtó népfosztogató elmebetegről meg bandájáról
dr bél flóra
@Szeparepa2: Ráadásul itt magad ellen tettél vallomást! Legsúlyosabb az összes közül a zsarolás! Ha megütsz 3 Btk-t, elítélhetnek életfogytra!
Pokróc
@Juliusz48: Nézzél xépen körbe mi van . Elszabdult irreál árak miatt nem igénybevett szolgáltatások ,ezért döglődő cégek . Adózási kényszerből kiszervezett munkavállalók kényszervállalkózokká vált magánszemélyek tömkelege 90 óta .akiknek
alkalmazottaik is vannak miközben ők is 1 ik hónapról a másikra élnek . .-((((((((((((((((((
Állami szférában brutális mértékű kontraszelektáció (barát ,haver, rokon , nem xámít hogy tök hülye bármihez,mindenhez .) és ellenben tehetséges ,tanult hozzáértő tanult ,végzett ,képzett fiatalok ,középkorúak tömeges nyugatra való kivándorlása .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.