A Fiatal Demokraták Szövetsége néven létrejött tömörülés 2021-ben már se nem fiatal, se nem demokrata, se nem szövetség – mondja Kéri László. Az éppen 33 éve megalakult párt jubileuma kapcsán arról beszélgettünk a politológussal, miképpen maradhatott meg ilyen hosszú ideig pártja élén Orbán Viktor. Születésnapot sokféleképpen lehet ünnepelni. Az is sokatmondó persze, ha csak éppenhogy megemlékeznek róla. Ebbe a visszafogott, ünneplésnek aligha nevezhető valamibe rondított bele a 37 alapító egyikének nyílt levele, amelyet egykori társának, a jelenlegi államfőnek írt. Kardos József, a volt erdőmérnök-hallgató – nem politikus és már aligha fideszes – Áder János felelősségét vetette fel. Azt, hogy miképpen asszisztálhat „ennek az önmagától elszállt, a hatalomtól megrészegült, hazudozó autokratának az ámokfutásához, amivel egy egész országot a csapdába csalt”. Úgy véli, Orbán Viktor „megbukott erkölcsileg és intellektuálisan egyaránt, és a hatalomhoz való görcsös ragaszkodásával...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kéri egyetlen pozitívuma, hogy időnként beismeri a felelősségét ennek a retardált dagadt törpének a hatalomba jutásában! =((
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha nem ösmernénk a köpcöst, még releváns is lehetne

Magyar: „Az orbáni „európai reneszánsz” zavarossága”

Az ismert ügyvég blog-bejegyzésének már a címe is egy óriási tévedés. Az orbáni hablaty valóban zavaros, azonban az amivel „európai reneszánsz” –címmel házal, pontosabban szélhámoskodik az az orbáni „minek nevezzelek” újabb baromsága. A tudatlan és műveletlen, de arrogáns tróger újabb tobzódása. Kiegészítve Kéri minapi gondolatát Fiatal Demokraták Szövetségéről (se nem fiatal, se nem demokrata, se nem szövetség); Fidesz – Magyar Polgári Szövetség második tagjára még hatványozottabban igaz, hogy nem igaz.

Már a „a Nyugat elárulta Magyarországot Trianonban és 1956-ban, és akik közül sokat meghurcoltak a szocializmus időszakában” gondolat is nagyon távol van Orbánéktól, hisz csak a bolond nem tudja, hogy ennek a meghurcolásnak a kedvezményezettjei – sőt gyakran elkövetői – ők és családjaik voltak.
Azonban az egyébként sok valós dolgot is feltáró írás vége totál mellé ment: „Mi ebben a logika?” =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.