Újra nácik grasszálnak Budapesten - némi rendőri segédlettel. Hangolnak az inkvizíció szellemi örökösei, a senkiházi senkik, a gyanútlan keresztények retardált, önjelölt képviselői, akik (a jelek szerint) mit sem tudnak a kereszténység jelképeiről, de bárgyú, baljós tudatlanságuk biztos alapjairól sértegetik és fenyegetik a szabadon alkotó és gondolkodó embereket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
A vészharang meg lett kongatva. Halljátok, magyarok?
Gauntlet
@Nyírfa: tíz éve próbálunk normális hangon ébreszteni és semmi, ez katasztrófa ! :(
Nyírfa
@Gauntlet: A józan eszem azt mondja, hogy piszok nagy baj van, szervezzem az ország elhagyását.
Mégis, az érzésem azt súgja, hogy akkora az elkeseredés itthon, aminek a fideszre nézve következményei lesznek. És hiába spájzol most alapítványokat, ingatlanokat, hiába önti a pénzünket a határon túliaknak, minden szempontból ők fogják húzni a rövidebbet.
De tény, hogy nem tétlenkedhetünk, tempóváltás kell, agilitás, nagyon nagy határozottság, következetesség, összehangolt munka. Aztán lesz, ami lesz.
Pokróc
Ez nem a 20 -30 as évek weimarizációja ahol a gruppen bakancsban grasszál hanem főleg a jelenkor virtuális komment szélsőjobbja ami balra helyezkedik a saját magát kinevezett jelenlegi kormányzó meghatározó párttól !
(Puzsér ) 2021
mzper x
Mindörökké Légió, adjad az ívet LÉGIÓ - szálld meg őket és baszd szét a lelküket !!!
Én tudom mi vagy, ismerjük egymást - baszd szét a lelküket !!!
mzper x
Én legyőztem LÉGIÓ-t, megharcoltam a harcomat - te semmire való geci.
Nincs jogod semmihez - főleg ahhoz nem, hogy beszólj nekem!

Keresd Istent, talán megtalálod...
Armageddon?
Te azt hiszed, hogy az bántás, pedig szabadulás.
Armageddon a legjobb dolog, ami történhet az emberiséggel - te szerencsétlen!

Hallgassunk zenét Armageddonig: www.youtube.com/watch?v=kQV8CA5eA3E
voltmárjobbis
Tehát a rendőrök - orbán - félre néztek, amikor lerombolták a szobrot.
Tehát rendőri/orbán segédlettel rombolták le.
simmering73
Aktivizálódnak a keresztényfasiszták. Még jó, hogy a shikari csak a fotelból osztja a náci eszméket.
mzper x
Hothynak két kapitális bűne volt

Don-kanyar
Zsidók deportálása

Aki ezt az embert rehabilitálja, az tömeggyilkos !!!
mzper x
Én el fogom pusztatani ezeket.
Csak idő kérdése.
surdilloFUJT
@Shikari: meg a q..va nénikéd,genetikai korcs!!!@Shikari: idióta 1 bites görény vagy a 250.000 magyar baka halálba küldése a Don-kanyarba azt jelenti,hogy horthy egy hazaáruló TÖMEGGYILKOS VOLT!!!
csak úgy....
@Shikari: hát bíz a fajtádér nem tenném tüzbe a kezem,te agyilag lebomlott, volt függetlenített kisz ficsur.
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari te mocskos szarházi idióta féleszű szarkupac!!! de szívesen beverném a szaros pofádat te klozetlakó!!! menj és inkább a retkes kurva anyádat húzd a faszodra te elmeháborodott barom!!!
mzper x
@Shikari: Te faszszopó, most keresek rá a MI Hazánk elérhetőségére.
Oda megyek és szétbaszok mindent!

Nem bírom a nácikat. Idegileg.
Én már gyerekkoromba olvastam a zöld sapkásokról. Ezek állatok!
NKF
Nem nácik,csak jó érzésű magyar emberek!Tuti,hogy balos genyó egylet volt aki felállította!
Az időzítés is szarháziakra vall!Mikor nem ha nem Húsvétkor?
CsipkeRózsa
@Shikari: Ilyenek az igazi magyarok, akkor akiket nem tartasz magyarnak, azok örülhetnek?
CsipkeRózsa
@Shikari: Te sem hiheted, ill. tudod, hogy nem igaz: "az ellenzék a magyarok életével játszik".
CsipkeRózsa
@Shikari: Van ötféle vakcina, lehet válogatni.
Gyurka80
A libbantak megint náciznak, azt sem tudják mit jelent! Foglalkozzanak már a komcsikkal is, ja azok a haverjaik és ők!
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 20:28
Te meg a normalitás.hahahaha.Fideszcsicska,nemzeti bögyrőt cumizó bajnok.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem hallottam olyat, hogy oltásellenes kijelentéseket tettek volna. A vakcina minősítése a szakemberek részéről is megtörtént többször.
kulabombaafityiszre
@Shikari:Szóval nácik.
A szervezet önmeghatározása szerint konzervatív, hungarista
A hungarizmus 1930-1945 közötti magyar nemzetiszocialista mozgalom, eszmerendszer. A mozgalom a kispolgári tömegekre hatott, de minden réteget érintett. Mindenkit a nemzetközösségnek akart alárendelni, elvetette az egyén jogait. Fontos szerepet játszott benne a kereszténység által biztosított erkölcsi alap, de az egyház politikai szerepének növelését megtagadta. A mozgalom vezetője és fő ideológusa Szálasi Ferenc volt. A kifejezést Szálasi Prohászka Ottokár egykori katolikus püspöktől kölcsönözte, aki hungarizmus alatt a „magyar érdekekért való kiállást” értette. 1944-ben a Nyilaskeresztes Párt – mint a hungarizmus kidolgozója – került hatalomra.
CsipkeRózsa
@Shikari: A helyedben viszont azokat a híreket is olvasgatnám, ahol megtudhatod, hogy Orbán elutasította a főváros és általában az ellenzéki települések által felajánlott segítséget az oltáshoz.
Hányan haltak meg Orbán miatt már csak ezért is, és a vakcina beszerzések miatt is.
SÍva
@CsipkeRózsa: Épp ma néztem meg az aktuális statisztikákat januártól március 7-ig. A 65-90+ éves korosztályból 26165 ember halt meg. Számolj egy viszonylag alacsony nyugdíjjal személyenként (60 ezer forinttal számoltam én) ami elég tetemes összeg havi szinten és éves szinten is már elég szép összeg. Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy a beoltottak közül hányan haltak meg eddig.
CsipkeRózsa
@Shikari: Úgy látszik, válogatsz az olvasnivalókból, A főváros több helyen is oltott volna, ha Orbán "hajlandó" lett volna igénybe venni a felajánlásokat.

Hány embert tudtak volna beoltani, mennyivel több lenne már a beoltott személy a 2,5 milliót sokkal előbb el lehetett volna érnünk. Ez az elutasítás volt vidéken is, ahol problémás is volt az eredeti oltást végig vinni, mégsem kellett Orbánnak.
CsipkeRózsa
@Shikari: De az is volt a baj, hiszen több helyen többet lehet elvégezni. Volt elég vakcina, még több is lett volna, ha Orbán igénybe veszi az EU által biztosított adagot, de neki Kína kellett, ahonnan később jött a vakcina, mint ahogy azt vártuk.
Nessy
@CsipkeRózsa: Szombathelyen pl. a háziorvosok oltottak volna, kulturált körülmények közt, egyszerre többen! Nem lett volna gond, hogy a délelőtt,ill. délután rendelő orvosok egyidőben is tudtak volna oltani, mert lett volna rá lehetőség. Ha valaki nem akar valamit megérteni, az nem is fogja.
Nyírfa
Az itt fasiszta/náci eszméket hirdetők az evolúció olyan kezdeti szakaszán állnak, amely még nem teszi lehetővé az emberré válást. Nincsenek egyedül, de véleményem szerint azért vállalják ezt a sorsot, hogy emlékeztessék a többséget arra, milyen jó embernek lenni.
Persze, vannak sokan, akiknek erre az emlékeztetésre már nincsen szükségük, tudják maguktól is.
csak úgy....
@Shikari: "A Mi Hazánk és a Légió Hungária kiállt a normalitásért.." :) ha igazad lenne,akkor te már régóta nem eszetlenkednél itt,te nem normális!
karma1
@CsipkeRózsa: Ne etesd mar a trollt, rossz nezni, hogy Te megprobalod eszervekkel meggyozni. Galambbal sakkozol. Jatszani nem tud, ugral a sakktablan, feldonti a babukat es leszar mindent.
Egy masodpercet nem er a szemelye - akarmit mondasz neki, lepereg rola, mint a falrahanyt borso
kulabombaafityiszre
@Shikari: április 3., 14:59
A Wikipédia neked is a barátod.:)))
Nessy
Már kabaré ez a köszönet nyilvánítás a Mi Hazánk és a Légió Hungária nagyon bátor kiállásáért.
voltmárjobbis
@Shikari: ápr 2 22:25
Külpolitikájának alapvető célkitűzése a trianoni békeszerződés revíziója volt. Ennek érdekében kereste a szövetséget Német- és Olaszországgal is. Bár Hitlerrel kölcsönösen nem szerették egymást, nem látott más utat a magyar érdekek érvényesítésére, mint a németek mellett való fegyveres beavatkozást,
Ennyit horthyról, rólad, orbánról
Nessy
@voltmárjobbis: Miután az utolsó pillanatig kitartottunk a németek mellett, Budapest, és az ország jó része látta kárát! Mindent szét bombáztak, a hídjainkat a Dunába lőtték a forgalommal együtt! Majd a jégzajlás miatt kiöntött a Duna, és a jeges ár mindent tönkretett az útjában.
karma1
@CsipkeRózsa: 16.29-re: visszamondott 1.5 millio Moderna vakcinat, amit utana a svedek kaptak meg. Direkt hasznalta valodi engedely nelkul a szar orosz meg kinai vakcinat, csak azert, hogy mutogathasson az Uniora, holott az Unio ebben az ugyben teljesen artatlan: minden orszag egyenileg egyezett meg a vakcianaszallitas utemezeserol - de mivel ez a szerzodes sem volt nyilvanos, igy Ujhelyi doktornak kellett meg Hadhazynak kiperelni az eziranyu szerzodeseket
CsipkeRózsa
Hű-ha, Horthyt dicsőítő hozzászólás az első helyen?!
CsipkeRózsa
@mzper x: Miért öltöztél feketébe, gyászolsz?
namihami
Hogy is mondta Örökbecsű Hofi Géza? Vitéz Kőbányai Világos.
Fantasztikus ""politikusi"" adottságai még egy sikeres kiugrási kisérletre se predesztinálták. Mindezt úgy, hogy fegyverbarátait már sokezer kilométeres frontvonalakon verték az ellenséges csapatok. Fél Európában égett a talpuk alatt a föld, de a magyar politikai ""elit"" , élén a Lovastengerésszel, még akkor is impotens volt egy sikeres lépésre.
kokopelli
@Gyurka80: Írd le gyorsan hogy miért kívják őket "naci"-nak,természetesen hibásan! (;-))
Gyurka80
@karma1: Az újhülye az EU-s szerződéseket miért nem perli ki?
voltmárjobbis
@Shikari: ápr 3 13:32"Minden magyar köszönettel tartozik a Mi Hazánknak és a Légió Hungáriának a bátor kiállásért. A liberálfasiszták diktatórikus erőszakossága elleni fellépés a magyarságért nagyszerű tett volt! "
Annyira minden magyar köszöni, hogy a béka segge alatt van a támogatásuk:3% Na most örülj!
voltmárjobbis
@Shikari: ma 07:23 Nem vagyok magyar? Te rohadék fideszes te nem vagy magyar! Honnan jöttél?
Neved shikari főnév bennszülött kísérő,bennszülött vadász
Nessy
Orbán sikeresen alkalmazza a "Divide et impera", a diktátorok több ezer éves hatalom megtartásának eszközét. Ijesztő, napjainkban mennyire meg tudja szédíteni az embereket.
kulabombaafityiszre
@Shikari: április 5., 11:48
Te meg a normalitás tűz meg víz.
Hülye vagy azzal mi a faszommal,meg azzal gyagyás légióval együtt.
kulabombaafityiszre
@Shikari: április 5., 11:48
Te is itt az interneten hablatyolsz.Látod milyen hülye vagy,magadat cáfolod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.