Orbán Viktor a szombat reggeli videójában azt mondta, hogy aki a napokban behívót kap, mindenképpen vegye fel az oltást, a húsvéti ünnepektől függetlenül.

Hihetetlen, de igaz: Orbán Viktor egyetért Karácsony Gergellyel

Kép: Orbán Viktor/Facebook

Szombat reggel a Belügyminisztérium ügyeleti központjában az oltási terv végrehajtásáról egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök. A miniszterelnök az egyeztetés után közzétett videójában azt mondta: bár nagyszombat van, a vírus nem pihen, ezért nekünk is védekeznünk kell. „Minden beoltás életet menthet” – emelte ki a miniszterelnök. Mint mondta, hálás a háziorvosoknak, a kórházi orvosoknak és az ápolónőknek, hogy húsvét ünnepén is vállalták a munkát – írja az MTI. 

Orbán azt kérte, aki ezekre a napokra kap behívót feltétlenül menjen el, és vegye föl az oltást. Hasonlóképpen fogalmazott Facebook-oldalán Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely is a tegnapi napon: „Kérem, ha oltásra hívják önöket a húsvéti hétvégén, hagyják hátra az ünnepi asztalt és vegyék fel a vakcinát”.

Forrás: MTI

Kép: Orbán Viktor/Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Amíg az Orbánnak nem kerül pénzébe vagy esetleg még kapja is, addig a Mi Istenünk bárkivel és bármiben egyetért.
Ha viszont pénzt szedhet be érte, akkor már kicsit bonyolódik a helyzet. Akkor már oda az egyetértés és jöhet a ""családikassza"".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Szóval azért, mert ezek ketten véletlenül egyetértenek valamiben, mindenki, aki korábban elvi okokból (meg persze jogos óvatosságból) csak az EU által bevizsgált és javasolt vakcinára tartanak igényt - rohanjanak és oltakozzanak, lesz, ami lesz...no komment.
namihami
Amíg az Orbánnak nem kerül pénzébe vagy esetleg még kapja is, addig a Mi Istenünk bárkivel és bármiben egyetért.
Ha viszont pénzt szedhet be érte, akkor már kicsit bonyolódik a helyzet. Akkor már oda az egyetértés és jöhet a ""családikassza"".
jesz
méghogy Orbán egyetért Karácsonnyal? címnek hatásos, még én is beszoptam..

Ez kérem csak egy véletlen egybeesés...de a cím ügyes(még ha nem is igaz)
Klubtag
@namihami: ...a magyar emberek, türelmetlenek, fegyelmezetlenek, de legfőképpen elvtelenek...ezért tud több, mint tíz éve egy olyan erkölcstelen maffiaszervezet fennmaradni, mint a fidesz-kdnp.
Szomorú szám, ha elhisszük, hogy erre a mocsok képződményre állítólag a "többség" szavaz...hogy milyen többség, az már más kérdés...csalással, zsarolással, megtévesztéssel, hazug ígéretekkel operáló bűnszövetkezet naív követői...és akkor még megengedő voltam...
NKF
Rossz a fogalmazás!Kamu Geri egyetért Orbánnal!Már érzi a vesztét!
division
@Klubtag: Nem kell félni a vakcináktól, a vírustól annál inkább. Sok laikus beleültette a fejekbe ezt a marhaságot, és sok laikus meg el is hiszi.
simmering73
Aztán álljatok egész nap sorba az utcán. Mint ahogy láttam ma délben a Heim Pál előtt.
cikicakk55
@simmering73: Na ez az! Én csütörtökön voltam a kórházunk gyógyszertárába. Ott az udvaron van felállítva egy sátor.. Nem ott oltanak,ott lehet várakozni( ha éppen esik az eső,vagy túl hideg van) Benn a kórházban lehet felvenni a vakcinát,de piszok lassan halad. Egy ismerős volt köztük,megkérdeztem mióta vár? reggel 9-re kapott időpontot. fél egy volt mikor én beszéltem vele. Persze pad egy sincs a közelben,viszont közel egymáshoz legalább 50 ember állt összezsúfolva.
gina
@Shikari: Akkora barom vagy, OV a nagy megváltó, ekkora szemét népgyilkost még véded te elmebeteg állat?
gina
@NKF: A jó édes anyád te elmebeteg idióta ,aki itt valamit érez az OV a népgyilkos szemét patkány
gina
@NKF: Te még fogalmazni sem tudsz agyhalott panelproli, menj vissza a putridba
vitriol
Fideszes csúsztatás. Ha orbán egyetértene Karácsonnyal, akkor nem fosztotta volna ki Budapestet!
Klubtag
@division: ...semmivel sem laikusabbak, mint azok, akik pl. a kínai vakcina befogadása propagandájának
hatására oltakoztak...azok legfeljebb az orbán-maffia pénztárcáját dagasztják...
division
@Klubtag: Az mindegy azon szempontból, hogy a vakcinák hatékonyak és biztonságosak. Vírus esetén más nem számít.
Klubtag
@division: ...te tudod, én nem mondtam le a választás jogáról, kicsit várni kellett, szigorúbb fegyelemre volt szükség, de így érzem magam biztonságban...egyébként pedig nem laikusoktól tájékozódom, hanem lehetőleg a szakemberek nyilatkozatait figyelem (nem csak a hazai sajtóból), akik néha más-más álláspontot képviselnek. Nekem sokatmondó pl. a két kínai vezető kutató megnyilvánulása, aztán az eltűnésük, meg, hogy képtelenek (vagy nem is akarnak) az EU-s gyakorlatnak megfelelő gyószer-
engedélyezési protokoll szerint eljárni, de leginkább az Orbánékkal kötött szerződésük visszataszító.
Toller Béla
Nem forgat itt senki semmit, Karácsony mindig is azt mondta, hogy a megfelelő vakcinával be kell oltatnia magát mindenkinek ! Orbán az, aki összetojta magát közben. Irritál ez a közös cselekvés, amiről beszél, mi teszünk, de ő ...mi a fenét tesz ő ? Beszél ? Pofázik ? Oszt minek ? Menjen szabadságra, szüksége van rá, mire visszakerül, itt minden megoldódik magától, magunktól ! Csak belezavar a mindennapi okoskodásával és kényszeres cselekvési fóbiájával !
emerencia
@Klubtag: Én is vártam a nyugati vakcinára miközben a munkám fertőzésveszélyes. Hónapok múlva megkaptam bár nem azt amelyiket szerettem volna. Most még nem vagyok immunis szintén hónapokig. (Vagy csak részben.) Nagyon keserves a várakozás az immunvédelemre így is. Ha orbánban lenne némi felelősségérzet a saját népe iránt, az oltások mellett zárna és nem nyitna valamint nem ajándékozza el a Pfizert és lehívja az összes minket illető Modernát. Az oltás önmagában még így sem elég, rengeteg ember fog még meghalni a felelőtlen orbáni lazítások miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.