Volt, aki például úgy kapott behívót, hogy nem is pedagógus – közölte a Népszava. 

Már alakul a fejetlenség a pedagógusok oltásánál

Fotó: MTI/Vajda János

Csütörtökön kezdték meg azoknak az óvodai és iskolai pedagógusoknak az oltását, akik korábban regisztráltak. A Népszava beszámolója szerint a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetéhez (PDSZ) beérkezett visszajelzések szerint a tapasztalatok egyelőre vegyesek. 

A szervezet szerint maga az oltás a legtöbb esetben rendben zajlott, nem alakultak ki sorok és hosszú várakozási idő. Ugyanakkor akadt néhány technikai hiba, például többen jelezték, hogy második oltásuk időpontját a májusi írásbeli érettségi vizsgák egy-egy napjára kapták, ami az érettségi lebonyolításában résztvevő tanároknak okozhat kellemetlenséget.

Ez azért is alakulhatott így, mert a háziorvosokat nem vonták be, nem tájékoztatták megfelelően a pedagógusok kampányszerű oltásáról. Több esetben történt meg, hogy valaki a háziorvosától, illetve a központi értesítő rendszeren keresztül is kapott behívót. Ennek az ellenkezője is előfordult, többen ugyanis, bár regisztráltak, semmilyen értesítést nem kaptak. Ezt az intézményvezetőjük felé kell jelezniük.

„Hallottunk olyan esetről is, hogy valaki úgy kapott behívót a pedagógusok oltására, hogy ő maga nem is pedagógus”

– mondta el a Népszavának Nagy Erzsébet, a PDSZ pécsi ügyvivője. Szerint ez adminisztrációs hibákból, például telefonszámok elírása miatt történhetett meg. 

Forrás: Népszava.hu

Fotó: MTI/Vajda János

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért pont ezt szervezték meg volna jobban??? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
miért pont ezt szervezték meg volna jobban??? =))
Clavigo
@Shikari: Gondolom,,te " megfarolnál " Torockainak,,,,meg a bugris haverjainak is.. Lényeg,,hogy tele legyen a " kéményed " valamivel...te idióta buznyák..
emerencia
Az rendben van, hogy beoltják őket de azt nem értem, hogy miért nem jó nekik az a vakcina, amit a pórnép kap? Még sincs rendben valami a kínaival, az orosszal vagy az AsztraZenekával? Ja, és az is kérdés, hogy a többi olyan foglalkozás ami emberekkel dolgozik védőtávolságon belül, miért nem élvez előnyt?
csipetke
Miért pont a pedagógusok oltása menne zökkenőmentesen? Akiknek a nyakába sózta orbán az oltást,pont ők nem kapnak tájékoztatást,az orvosok. Tán csak nem előlük is titkolják a részleteket?Annyira belemerültek már a titkolózásba,hogy már azokkal is megteszik,akikkel nem kéne.Ami meg olyan,azt titkosítják nyóccáz évre
@emerencia: 18:58 Senkinek nem kötelező elfogadni a neki nem szimpatikus vakcinát,amiről esetleg olvasott/hallott valamit.Az Astra Zeneca-t sok helyen nem adják,mert vérrögképződést okoz,a kínait (Rusvai Miklós nyilatkozta) nem ajánlják autoimmun betegeknek,formalin,és higany-érzékenyeknek.Én se fogadtam el,mert ha van benne higany,és formalin,azt meghagyom a fidesznyákoknak. Ja,és a kínai a harmadik világ országainak készült,bár orbán úgy lepusztította az országot,hogy lassan mi is odatartozunk majd. A ruszkik legalább beadták a vakcinájukat engedélyeztetésre az EU-hoz,és azt olvastam,hogy hatásos
csipetke
@Shikari: 18:16 Na,mi történt?Hogyhogy nem a fidesz,és orbán?
emerencia
@csipetke: Sokan nem mertek várni a jobb vakcinákra mert Orbán tulajdonképpen megzsarolta a magyarokat mármint azokat akik nem tartoznak a megfelelő körbe vagy nincs valami rangos doki ismerősük aki intéz nekik Pfizert vagy Modernát. Idős, komolyan beteg emberek kaptak silány vakcinát, egészséges haverok pedig a legjobbat, a legmodernebbet.
csipetke
Ezért támadják most az ellenzéket,hogy oltásellenesek,mert nem fogadták el a kínai sz@rt.
simmering73
@Shikari: A te hazád a határon túl van, bozgor. Nyugodj már meg, mert meg fog baszni a guta. Aztán nem fogod meglátni, hogy a Te Hazád eltűnik az politikai árnyékszékben 2022-ben. Ratyi náci köcsög.
voltmárjobbis
Így jártak. Köszönjék orbánnak. Nem tudom sajnálni őket. Hányan vannak, csak ők, akik ha kimennének az utcára, megdönthetnék orbán hatalmát.
ómió
De, ha mégsem, majd "tesztek róla"! Igaz, efftársak!?
Yoda69
Amihez a dilettáns fideSS nyúl, szarra válik.
Kivéve a közpénz, mert az szépen átalakul magán vagyonna.
Designer
Fejetlenség??? Szó nincs róla! A problémát az jelenti, hogy naponta egy megyei jogú városban 72 ember nem megy el, pedig be volt regisztrálva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.