Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában beszélt arról, hogy 2021-27 között 50 milliárdot meghaladó fejlesztési pénzek érkeznek Magyarországra, és 10 milliárdot kell befizetnie hazánknak, így 40 milliárd nettó bevételhez jutunk. Mint mondta: „az ellenzéki EP-képviselőknek az a beteges gondolat van a fejükben, ha Magyarországnak elég fejlesztési pénz jut, az majd a végén gazdasági, és végül politikai sikert fog jelenteni az általuk gyűlölt Orbán-kormánynak.” Szerinte az ellenzékiek érdeke a politikai kudarc, mert az növelheti a győzelmüket. A uniós pénzek felfüggesztésének Deutsch Tamás szerint 2,5-3 évig nem lenne semmilyen következménye, mivel a magyar államháztartás olyan állapotban van, hogy minden, a magyar gazdaság szempontjából szükséges forrás a rendelkezésre áll. „Időtlen időkig nyilván nem tud következmény nélkül egy ilyen politikai büntetőintézkedés”, de szerinte az európai politikában egy dolog „hegyeseket mondani”, a gyakorlatban...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
2,5-3 hónapot akartál mondani, ugye te homo erectus.deutschensis.
cikicakk55
Tompika! Már megint túl toltad a narkót.
lusta
Tökéletesen igaza van. A beérkező uniós pénzek reményében a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk előfinanszírozza a nagypályás lopást. A hiányzó pénz csak valóban 2-3 év múlva fog érződni, de akkor gyakorlatilag semmi perc alatt csődbe viszi az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.