135 millió forintért vásárolta meg Keserü Ilona öt festményét a debreceni Antal Pétertől az MNB-Ingatlan Kft. – szúrta ki a napi.hu az uniós közbeszerzési értesítőben

135 millióért vásárolt öt festményt Magyar Nemzeti Bank

A közbeszerzés verseny nélküli volt, amit azzal indokoltak, hogy egyedi műalkotásokról van szó. A szerződést február 24-én kötötték meg.

Magyar Nemzeti Bank tavaly körülbelül 2 milliárd forintért vett műalkotásokat, idén eddig 801 millió forintot költöttek ilyen célra – összegzett a portál.

Forrás: napi.hu

Fotó: Pixabay

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A fiúk szeretik a szépet. Van rá igényük, hogy az otthonuk falát igényes kölcsönképek díszitsék.
mzper x
Festményt vehetsz, de művészetet nem

Lefested fehérrel az egyik képet, míg veszel egy másikat?

Kurva anyád!
simmering73
A nácik is meg voltak veszve a műalkotásokért.
ágimami
Most pont erre van szükség, egyébként minden OK Magyarországon!!!:DDD
ómió
A bolsi vezetés "tartósdeficitje" idején erre úgyse volt módja.
volvós
Reméljük, hamarosan a sírba viszitek a " festményéket "...a qrwanyátokat !!!
Namely
@simmering73: meg a Széchenyi család, meg Mátyás király, meg a Károlyiak, meg a pápák, meg XVI Lajos, meg mindenki, aki tudja értékelni a szépet és/vagy befektetést keres.
@ágimami: kérlek áruld el, mikor lehet venni festményt, illetve mit lehet ilyenkor venni. A múlt héten vettem egy XVIII. századi szablyát és egy ezüst asztalközepet. Visszavigyem, vagy megtarthatom?

@volvós: milyen kedves hozzászólás :)

A cikkhez:
én tudom, hogy a legtöbben ebben az országban csak a parizert tudják átlátni, de most komolyan:
amikor kirúgják az embereket az a baj. Ha nem zár be a munkahely, az a baj. Ha korlátozás van, az anyjukat, ha nincs, akkor a k anyjukat. Ha lélegeztetőgépet vesznek, dögöljenek meg, ha nem, akkor gyilkosok. Ha eleget oltanak, akkor a kurva anyjukat, ha nem, akkor tömeggyilkosság.
Az MNB most festményt vett, és meg fogtok lepődni, miért veszi meg. Amiért én is veszek régiséget, műalkotásokat. Mert annak az ára nemhogy nem csökken, de stabilan meg is marad, sőt, jelentősen képes növekedni is. Ezért vették a rómaiak is, a német-római császárok, és most az MNB is. Befektetés. Mert ez (is) a dolga.

És ami a lényeg: ez NEM a Matolcsy saját kis cucca lesz, hanem mindannyiunké. :)

Tudom, tudom, ez sokkal bonyolultabb, mint a kiló töpörtyű, de pls próbáljátok meg átlátni azt, hogy a világ nem annyira egyszerű, mint a tesco szatyor.
ómió
@Szeparepa2: Mi van, bolsiék fajpatkánya!? Nem ejtetted még teherbe a kurva anyádat? Vagy elég volt tőle egy trippel is? Pedig a tetübolsi táborodban biztos elkélne melléd még egy magadfajta szarkupac, hisz egyelőre még ott is "párját ritkító" vagy!
ómió
@Szeparepa2: Ne bugyogjál, bolsi szarkupac! Anélkül is undorító a bolsibűzöd! Merülj vissza az efftársi latrinába! Odavaló vagy, a tetübolsi bandáddal együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.