Márciusban 1 százalékpontot esett a Fidesz-KDNP népszerűsége, a teljes népesség körében, így 29 százalék a kormánypárt támogatottság. A DK, a Jobbik és a...--Az adatok alapján kiderül, hogy márciusban a Fidesz és a DK a pártválasztók között is 1 százalékpontot vesztett támogatásából, 45 és 14 százalékon álltak márciusban. A Jobbik a pártválasztók körében további 2 százalékponttal erősödött, jelenleg 13 százalékon állnak, a Momentummal együtt, akiknek változatlan a támogatása. Az MSZP is erősödött a pártválasztók között, immár 9 százalék szavazna rájuk. ---- A Párbeszéd és LMP támogatottsága változatlanul 2 százalék, az MKKP 2 százalékról 1 százalékra esett, és a Mi Hazánk továbbra is 1 százalékon áll. A Republikon elemzése szerint összességében az ellenzéki pártok támogatása csak kis mértékben változott; egyedül a Jobbik tudott jelentősebben növekedni márciusban, ahogy azt már megfigyelhettük februárban is. A lakosság választói hajlandósága az elmúlt hónapban alig...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bár nem szoktam célravezetőnek tartani, ha valaki megpróbálja a Nokiás dobozok által fémjelzett 2010 előtti időszakot összemosni a 2010 utáni nyílt és gátlástalan pusztítással, most megint úgy érzem: ez itt nem a barikád két különböző oldala csak azért, mert míg egyesek hét éve a 10 méteres ugrótoronyból hugyozzák arcon a választókat, a kettesek szégyenkezve pisiltek a közös medencébe. Úgy tűnik, hogy ezek ugyanazok. Ez így, ahogy van, a rendszerváltás utáni egységes és oszthatatlan, ideológiák által el nem határolható politikai osztály. A maga hamisan fénylő valójában és erkölcstelenségében. Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más. Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örök érvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára.
Eladott Ország
@sgl: ma, 10:44 ◘ Egy egész ország annak issza a levét, hogy egy kollégiumi bűnbanda úgy állt politikusnak, hogy nem volt alternatívája. Most pedig nekünk nincs, és sokak számára alternatíva, hogy elmenjek innen, ha élhető körülményeket akarnak maguknak, és talán ez lesz az egyik koporsószög a NER-nek, ha már ilyen balfasz az ellenzék. "Akinek nem inge ne vegye magára..."
Eladott Ország
@sgl: ma, 11:24 ◘ Elsősorban arra céloztam, hogy míg azoknak elég volt a NOKIÁS doboz, ezeknek már a kamion is kevés. Nehéz időket élnek itt a nemzeti vagyont birtokba kapó hűbéresek. Idővel átszabták az udvaroncok zsebeit, aztán az autós táska, a kerekes bőrönd, a pótkocsis kamion is kevés lett. Kádár legalább kacsintott és volt otthon mindenkinek paprikás krumpli. Ezért se elvtárs a tettestárs és a bűntárs szobatársai! A vasfüggöny elhúzás harmincadik évfordulója alkalmából a soproni evangélikus templomban az egykor létező német-magyar szocializmus oktatáspolitikájának két mellékterméke ünnepélyesen kifényesítette a magyar dolgozók röghöz kötő bilincseit. Ez alkalomból is Isten áldását kérték a magyar prolikat a német autóiparhoz rögzítő rabláncra, és ha már itt volt a Merkel néni meggusztálta a multifunkciós új kerítést, ami faji/vallási alapon szelektál és fogyókúráztat az uralkodónk személyes utasítása szerint. A piacgazdaságban zsebesnek áll a világ, de az alattvalók korszerű imája már a realitás jegyében kezdődik: „Mert tiéd az ország, a hatalom és minden stadion.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.