Az életveszélyt okozó testi sértés kapcsán négy embert vittek be kihallgatásra a rendőrök.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, miután egy 16 éves fiatalt életveszélyes sérülésekkel szállítottak be április 3-án éjszaka a megyei kórházba.

Életveszélyesen bántalmaztak egy 16 éves fiatalt Sárkeresztúron, pár órán belül elkapták a feltételezett tetteseket

Fotó: Illusztráció/police.hu

A rendőröket a 16 éves fiatal kezelőorvosa értesítette, aki szerint a fiatal azt közölte, hogy Sárkeresztúron bántalmazták.

A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, helyszíni szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki, rövid időn belül pedig azonosították a feltételezett elkövetőket. A feltételezett elkövetőkért április 4-én délelőtt a megyei főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterület Támogató Alosztálya ment ki egy sárkeresztúri címre, ahol egy 36 éves férfit, és annak 15, 17 és 18 éves fiát fogtak el. A feltételezett elkövetőek kihallgatása folyamatban van a közlemény szerint.

Forrás: police.hu/FMRFK

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
cigók...nem vitás...kellenek ezek valakinek?
vacsi
Ez a cikk számomra értelmezhetetlen: először is, egy 16 éves (!) mit keres éjszaka az utcán?! A szülei? Nem otthon a helye?
Másodszor meg mit jelent a "Mélységi Alosztály"? Ilyenről még nem is hallottam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.