Az egyik beteg okozta a hatvani kórházban a bajt.

Kiderült az igazság! Ezért volt tűz a hatvani kórházban

Fotó: Pixabay

Korábban megírtuk már, hogy vasárnap hajnalban a hatvani kórház egyik épületszárnyának első emeletén, a Balassi Bálint úton tűz ütött ki. 

A Telex szerint az elsődleges vizsgálatok alapján kiderült, hogy a tűz azért keletkezhetett, mert az egyik beteg rágyújtott a kórteremben. A négyágyas szobában három Covid-pozitív beteget kezeltek, közülük az a férfi kaphatott füstmérgezést, aki cigarettázott, de a vizsgálatok még folyamatban vannak.

A tüzet a hatvani hivatásos tűzoltók egy vízsugárral, valamint a kórház fali tűzcsapjáról rövid időn belül eloltottak. A tűz a kórterem ablaka alatt álló sátorra is átterjedt, az egységek ennek lángjait is megfékezték.

Forrás: Telex.hu
Címlapkép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
ki kell baszni az erdőbe. rövid láncon. ott dögöljön meg
Toller Béla
A beteg rágyújtott a kórteremben ...és amúgy minden rendben van, ugye ? Egyszemélyesben nem okoztt volna tüzet, nem kellett vlna rejtegetnie. Többszemélyesben meg többen is látták, érezték, nyilván lázadás ütötte fel a fejét a kifogástalan körülmények mellett. Hja, és a nővérnek sem tűnt fel a füstszag, mivel ő maga is erős dohányos, éppen kinn volt az udvaron (utcán) egy kicsit füstölni ...Van ám nekünk főkórházi főigazgató parancsoktábornokunk is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.