Meglehetősen aktívak politikusaink húsvét alkalmával. Gyurcsány Ferenc és Kósa Lajos fakanalat ragadott, Fekete-Győr András kirándul, Boldog István pedig koccintós képet közölt. Nem csak Gyurcsány Ferenc DK-elnök érezte szükségét annak, hogy húsvét alkalmából megnyilvánuljon a közösségi médiában, hogy megmutassa, mivel telik az ideje. Gyurcsánynak például főzéssel telt és locsoló versekkel. Kósa Lajos Fidesz-alelnök még szombaton ragadott fakanalat és meg is mutatta követőinek, hogy bográcsban főzi a sonkát, amit frissen reszelt tormával és a főzőlében megfőtt céklával fogyaszt. Nem maradhatott le a húsvéti gasztro posztról Németh Szilárd sem, aki arról írt a sonkákkal pózolva, hogy a vidék mindig gondoskodott a nemzet fővárosának ellátásáról. Kun-karcagi barátai is így tettek vele: parasztsonka, prágai és kötözött sonka, szalámi, császárhús, báránycomb, 2010-es, eperfahordóban érlelt szilvapálinka is került jóvoltukból a húsvéti asztalra.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az túltolt bringárúl

Nem mintha Sziszitől ez meglepő lenne, de még ő is alul tudja múlni magát, sőt komolyan teszi

Rezsi Sziszi miután kipihente sonkázását
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-0/p552x414/168769532_2816829595247418_7771311581162577008_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=110474&_nc_ohc=syxCjt9Pdw4AX_hZiRn&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&tp=6&oh=bd782a206aa556ae671352ec332ad502&oe=60964CDD
díszbe vágta magát
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--Qo1EdCSr--/c_limit,w_1160/7aROCpK1bJgYMaCia.gif
és kinyilatkozott.
Addig még csak önmagát adta, hogy „Fokozódni fog a migrációs nyomás Németh Szilárd szerint. A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Hercegszántóra utazott, hogy kamerák előtt elmondja, hogy
az illegális migráció nemcsak közbiztonsági és szociokulturális veszélyt jelent Magyarországra, hanem nagyon komoly közegészségügyi kockázatot is hordoz”.
Azonban ha már ott volt azt is elmondta, hogy: „Európában is át kellene venni azt a gondolatot, amit a magyar kormány képvisel, hogy „olyan veszélyes időkben, mint a koronavírus okozta járványhelyzet, Magyarország az első”!!! =))
Sőt meg kell mondjam, hogy azon sem csodálkoznék, ha a mondat (kivételesen) nem lenne nyelvileg hibás és Magyarország elsőbbségét propagálná Európa számára! =))
Sámannus
Nagy adakozás közben ahol az önkormányzatnak sikerült húsvétra sonkát ajándékozni, sikerült olyat is eladni nekik, amitől még a kutya is undorral fordult el. Sziszike kapd be mindet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.