Hódmezővásárhely polgármestere a Facebook-oldalán cáfolja a szerinte Lázár Jánoshoz kötődő helyi média által megfogalmazottakat, melyek szerint ő lenne felelős emberek haláláért, amiért azok nem oltatták be magukat – írta meg a Telex.

Márki-Zay Pétert vádolják egy rejtélyes asszony haláláért

A polgármester szerint Lázár és a közvetlen munkatársai által irányított média hazudik akkor, amikor azt állítja, hogy ő és az ellenzék valaha is lebeszélte az oltóanyagról az embereket.

Márki-Zay a helyi Promenád nevű oldalon szombaton, április 2-án megjelent névtelen, pontosabban „Egy szavazó” aláírással közzétett levélen háborodott fel, mely arról szólt, hogy az állítólagos levélíró édesanyja hallgatott Márki-Zay Péterre, ezért nem oltatta be magát, majd sajnálatos módon megbetegedett és elhunyt a koronavírusban.

A városvezető állítja, ha valóban rá hallgatnának a helyiek, és követik azt, amit ő javasol a nyilvános beszédeiben, akkor az érintett édesanya

„már régen beolttatta volna magát – ha egyáltalán létezett volna”.

Márki-Zay egyenesen Lázár Jánosnak címezve azt is írta, hogy az országgyűlési képviselő álljon elő tényekkel a róla csak a legutóbbi héten megfogalmazott vádjairól is.

„Kérem mutassa be, mikor beszéltem le bárkit az oltásról, mikor neveztem a kórházat ”halálgyár„-nak, és annak a több száz dolgozónak a listáját, akit pártalapon – vagy akár anélkül – elbocsátottunk. Mert én be tudom bizonyítani, hogy ismét nem mond igazat: bármikor bemutatom azokat a fideszeseket, aki ma is a városért dolgoznak az önkormányzatnál.”

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: te nem tudod,hogy mit beszélsz..
csak úgy....
@Shikari: szóval csak gondolkodtál? :) fura gondolatok,mikor orbán halottai 20 ezer fölött és egyre szaporodnak..
Gyurka80
@Yoda69: Nem állíthat minden h@lye mögé rendőrt! NEM fog bukni, idióta moslékokra normális ember nem szavaz, úgyse tudnának kormányozni!
teuton57
Tiszta nacikorszak, vagy 50es evek! NEVTELEN ragalmazo egy fideszlapban allithat hazugsagokat es meg eljaras sem indul ellene! Ja, a fidesznyikek akkor is a nevtelen ragalmazok lettek volna...
ómió
@kereső: És annak, bolsiék fajkreténje, mi köze a moslékkoalíciótokhoz!?
kereső
@ómió: Hogy-hogy mi? Nem a fideSS-kdnp-ről beszélgetünk? Én nem isemrek másik moslékkoaliciót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.