Hódmezővásárhely polgármestere a Facebook-oldalán cáfolja a szerinte Lázár Jánoshoz kötődő helyi média által megfogalmazottakat, melyek szerint ő lenne felelős emberek haláláért, amiért azok nem oltatták be magukat – írta meg a Telex.

Márki-Zay Pétert vádolják egy rejtélyes asszony haláláért

A polgármester szerint Lázár és a közvetlen munkatársai által irányított média hazudik akkor, amikor azt állítja, hogy ő és az ellenzék valaha is lebeszélte az oltóanyagról az embereket.

Márki-Zay a helyi Promenád nevű oldalon szombaton, április 2-án megjelent névtelen, pontosabban „Egy szavazó” aláírással közzétett levélen háborodott fel, mely arról szólt, hogy az állítólagos levélíró édesanyja hallgatott Márki-Zay Péterre, ezért nem oltatta be magát, majd sajnálatos módon megbetegedett és elhunyt a koronavírusban.

A városvezető állítja, ha valóban rá hallgatnának a helyiek, és követik azt, amit ő javasol a nyilvános beszédeiben, akkor az érintett édesanya

„már régen beolttatta volna magát – ha egyáltalán létezett volna”.

Márki-Zay egyenesen Lázár Jánosnak címezve azt is írta, hogy az országgyűlési képviselő álljon elő tényekkel a róla csak a legutóbbi héten megfogalmazott vádjairól is.

„Kérem mutassa be, mikor beszéltem le bárkit az oltásról, mikor neveztem a kórházat ”halálgyár„-nak, és annak a több száz dolgozónak a listáját, akit pártalapon – vagy akár anélkül – elbocsátottunk. Mert én be tudom bizonyítani, hogy ismét nem mond igazat: bármikor bemutatom azokat a fideszeseket, aki ma is a városért dolgoznak az önkormányzatnál.”

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Ő mostanság rendszert csinál abból, hogy nagyon megmondja a tutit. Visszaszól Brüsszelnek, beszól, kiszól. Hetente egyszer, minimum. Ez most az ő dolga. A mosónők persze korán halnak, de nem hiszem, hogy Lázárnak bármi fogalma lenne a kétkezi munkáról. Nem az a baj, hogy ujjlenyomata nincs esetleg, hanem hogy gerince, lelkiismerete, tartása, becsülete sincs. És már semmitől nem riad vissza. Mint rinocérosz seggén, olyan vastag a bőr a te pofádon is, Lázár.
Fut a nyúl az erdőben...
uploads.disquscdn.com/images/dac31e3f08981e1dc8f0ebb76758d9462e774803cca4c210bcb3d55d39091014.png?w=600&h=488
Eladott Ország
Rapcsák András (mérnök) ,aki haláláig Hódmezővásárhely polgármestere volt, a várostól szobrot kapott , Lázár János volt a táskahordozója, de ahhoz is alkalmatlan (hülye) volt, de a magához való impertinenciája megvan ahhoz, hogy orbitális pofátlanságok ösztönös pufogtatásával felhívja magára a figyelmet, csak dolgozni ne kelljen. Az államigazgatási tótum-faktum Lázár, aki mindenhez ért és mindenbe beleüti az orrát, csak egy rohadt mocskos parazita Szarjankó!
forum.p24.hu/forumkep/28/271792/428/12816825/1.jpg
Havanagi
Gusztustalan és aljadék.Remélem el fogja érni a végzet a gátlástalanságáért.
Borsodi
Lázár rájött ha megint benyalja magát,több pénz jut a zsebbe.Márkynak a nyomába sem jöhet mint ember.
kulabombaafityiszre
Lézer janit a viktátor már kiejtette a kosárból.Hiába erőlködik,csak a kispad jut neki.
tothjani
Orbán és korrupt tolvaj bandája tavaly májusban októberre ígérte a Magyar vakcinát, de a mocskok csak a pénzt nyúlták le !
A szemét banda 20 ezer ember életéért felelős, és lelkesen tapsolunk ezeknek a tömeggyilkosoknak. :(
simmering73
Lázár Annyitisér János, te egy rongy ember vagy.
csak úgy....
a fidesznél nincs aljasabb banda! orbán hány ezer magyar ember haláláért felel ?
Eladott Ország
@Horizont: ma, 18:51 Nincs média és sajtó szabadság, Karas Monia ( média hatóság vezetője?) a fidesz ügyvédje volt kinevezése előtt. Polpot' Peti, pedig Orbán cipőpucolója lett!
- Petikém tudod hogyan kell nyomozni!
- Főnököm a vejkónak semmi baja nem lesz!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139975521_432775164826595_8301036607749908830_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=tbtfYGjihxIAX-5lipw&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=380a1c1f85c4d76c4d1decead17ef406&oe=608F0151
Gyurka80
@tothjani: Te valamit nagyon benéztél, ez nem igaz!Bizonyíték?
Gyurka80
@csak úgy...: Mind a 20ezerért, hát persze IDIÓTA!
csak úgy....
@Gyurka80: nem csak azokért! akik a lepúsztult egészségügy miatt haltak-halnak meg,azok halálának is orbán az oka! kicsit túl lött viktorod a célon,mikor a focira többet költött
a kelleténél! persze ezt te a seggéböl nem látod,szóval ezért is vagy te az idióta!
-meg mert különben is idióta vagy a butábbik falytából! :)
vitriol
@Gyurka80: bizony, bizony! Így jár, aki ragaszkodik a rendkívüli felhatalmazáshoz, egyszemélyi felelősség terheli!!! Egyébként már 21500 halott van orbán számláján, és ez napról-napra emelkedik.
Ha ne adj isten, kinyitja az iskolákat, akkor el is áshatja magát!
solidedge
Ekkora barom nem lehet a a Fidesz kommunikáció. Orbán több ezer ember haláláért felelős. neki már rég ülnie kellene.
namihami
""Egy szavazó""--- lásd még ""a dolgozó nép követeli a szocializmus ellenségeinek példás megbüntetését"" és társait.
A Fidesznek ismét sikerült visszanyúlnia a régi szép rákosista mentalitáshoz. A volt komcsik zömét sikerült megvenniük. Azok pedig boldogok, hogy amíg másokra mondhatják, addig nem róluk folyik a szó. Viktorunk jó diákja volt párttitkárnak kiképzett apukája iskolájában.
Gyurka80
@csak úgy...: Hát persze mindenért Orbán a felelős, vagy nem. Azokért az idiótákért is akik összevissza mászkálnak, és pl. a margitszigeten kempingeznek maszk nélkül?
Yoda69
@Gyurka80: Kinek van teljhatalma? Ki irányítja a rendorseget és a katonasagot? Orban
Ha a margitszigeten valakik nem tartják be a járványügyi eloirasokat akkor egyedül orbannak van eszköze fellépni ellenük.
Persze orbant most jobban lekoti a fakenews gyártás, mert nagyon be van fosva, hogy bukni fog Jovore.
Toller Béla
Személy szerint kell beperelni lázárt, nem cicózni ! A halálgyár egyébként megáll sok periódusban, persze, nem általánosságban. Az oltóanyagról való lebeszélés meg messze nem azonos az oltásról való lebeszélésről, ahogyan a felelős országvezetés sem azonos a felelőtlen országvezetéssel ! Tessenek már visszabeszélni ennek a csürhének !
Béla333
És mi van Lézer Jani Vásárhely melletti vadászkastélyával?
Elszámolt már, hogy honnan lopkodta ezt össze?
ómió
És nyilván a moslékkoalícióhoz is Lázárnak van köze. Ha meg nem, akkor tessék ráhazudni, efftársak!
kereső
@ómió: Van bizony . Egy időben Ő volt a kancellária minisztere.
csipetke
Hát persze,lázár nagyobb sebességre kapcsolt. Fogytán a pénze,és vár valami jó kis zsíros jutalomfalatot a gazditól?Vagy csak nagyon vissza akar kerülni a királyi udvarba?Vagy ő is csak egy bosszúálló farok,aki nehezen emészti a hódmezővásárhelyi buktát?Ebben hasonlítanak orbánnal.
Az orbáni mocsármédiától aljasabbat még nem láttam.Nem véletlenül nyernek habony szennylapjai ellen annyi pert
kissé felnőttem
@Béla333: mi van mi lenne költségtérités cimén összerakosgatták neki aztán utólag épitettek hozzá vezető utat mert nekik minden alanyi jogon jár vagy ??? a nagyfejek meg ki- ki hátráltak igy rámaradt.
balos
@Béla333: Szopta,nem lopta!Jó helyen térdelt a "prépos-ztónál!
csak úgy....
@Shikari: te nem tudod,hogy mit beszélsz..
csak úgy....
@Shikari: szóval csak gondolkodtál? :) fura gondolatok,mikor orbán halottai 20 ezer fölött és egyre szaporodnak..
Gyurka80
@Yoda69: Nem állíthat minden h@lye mögé rendőrt! NEM fog bukni, idióta moslékokra normális ember nem szavaz, úgyse tudnának kormányozni!
teuton57
Tiszta nacikorszak, vagy 50es evek! NEVTELEN ragalmazo egy fideszlapban allithat hazugsagokat es meg eljaras sem indul ellene! Ja, a fidesznyikek akkor is a nevtelen ragalmazok lettek volna...
ómió
@kereső: És annak, bolsiék fajkreténje, mi köze a moslékkoalíciótokhoz!?
kereső
@ómió: Hogy-hogy mi? Nem a fideSS-kdnp-ről beszélgetünk? Én nem isemrek másik moslékkoaliciót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.