De nem úgy volt, hogy ők oltásellenes kampányt folytatnak?

„Mi is beoltatjuk magunkat! ” – az ellenzék együttes erővel buzdít mindenkit oltakozásra

Fotó: Párbeszéd Magyarországért/Facebook

Az ellenzék egy közös videót posztolt Mi is beoltatjuk magunkat! címmel. Megjenik benne a Párbeszéd, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP elnöke is – írja a Telex.hu. A videóban Fekete-Győr András, Szabó Tímea, Kanász-Nagy Máté, Jakab Péter többek között arról beszélnek, hogy az Orbán-kormány felelős azért, hogy 2010 óta kivéreztették az egészségügyet, hogy az utóbbi időben lakosságarányosan Magyarországon halnak meg a legtöbben és hogy a járványkezelés alatt nyerészkedtek Orbánék strómanjai.

„Az ellenzéki pártszövetség álláspontja egyértelmű: az oltás az egyetlen módja annak, hogy legyőzzük a koronavírust, és visszakapjuk az életünket. Minden magyar, aki jelentkezik, kaphassa meg a védőoltást! Orbán hiába próbálja újabb hazugságkampánnyal az ellenzékre kenni a felelősséget”

– írják a közleményükben. Ezt is hangsúlyozzák:

„Arra kérünk mindenkit, éljen a védőoltás adta lehetőséggel. Mi is beoltatjuk magunkat!”

Az utóbbi hetekben a Fidesz több ízben is vádolta a baoldalt oltásellenességgel. Mi több, Orbán a pénteki rádióinterjújában a következőképp fogalmazott:

„Az oltásellenes kampány – elnézést, hogy így beszélek nagypénteken – bűn: mert az emberek meghalnak.”

Most úgy tűnik, ez az állítás megdőlni látszik.

Forrás: Telex.hu

Fotó: Párbeszéd Magyarországért/Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Na, végre! Hány ember nem ment el miattatok??? Hány ember halt meg az ellenkampány miatt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Jó egészséget kívánok neked! Őszintén! Ami a többit illeti: jövőre hat éhes szájat kell betömnöd! Ha a baloldal nyer, azért, ha nem, akkor meg azért!
Namely
@Horizont: :D
"Arra vársz, hogy mások elintézzék neked a nyitást? "
Ha rajtam múlott volna, nem is lett volna lezárás. A lezárás nektek, rettegőknek kellett, ti tehettek róla, csak magatoknak köszönhetitek. Nekem kb mindegy: a tőzsdén remekül kerestem ezen a coviccen, nem zárkóztam be, jól szórakoztam. :D abban igazad van, nem tudtam utazni és néha cseszegettek a maszk hiánya miatt, de azért eléggé vicces engem azzal vádolni, hogy rátok várnék, hogy "oltakozzatok". Tőlem ezt folytathatjuk még 25-50 évig is.
"Remélem lesz 1-2 szankció ellened is."
Jól reméled, efelől semmi kétségem sincsen. Mivel a sok barom a saját rettegésével hazavágta a gazdaságot, ezért majd én kapom majd a különadót, szolidaritási adót, mintegy büntetést, amiért van pofám alkalmazkodni a globális kihívásokhoz és pénzt keresek.
:D
Namely
@Horizont: "1. nem rettegtem soha. ne általánosíts."
De ha nem rettegsz, akkor miért reméled, hogy a nyakamba kapok egy kis büntit?
"2. a bezárást a kormány határozta el.
3. ahogy a nyitást is."
Próbálták volna nem tenni :D még így is állandóan mindenki (itt is) arról hazudozott, hogy "tömeggyilkos, stb" úgy, hogy lezártak mindent.
"4. nyugi más is végig dolgozta az egész zárást, ne mártírkodj."
Én arra céloztam, hogy nekem mindegy, meddig van ez a covicc, tőlem ezt lehet folytatni.
"5. nekem egy oltásom van még de már kiküldték a védettségi kártyát."
Nekem nincs, és nem is lesz, ha oltás kell hozzá. Majd megyek 2-3 év múlva, amikor már ki lesz próbálva (és na vajon kiken?).
"5. arra értettem, hogy ki tudja mit hoznak be hogy aki nem volt fertőzött és oltása sincs nem mehet majd se ide se oda."
Voltunk fertőzöttek, bár pl barátnőm észre sem vette :D persze ha a lobbinak kell, akkor majd kötelezővé teszik. De én halasztani fogom, ameddig csak el lehet menni. Mert rajtam (és a gyerekeimen nem fognak kísérletezni, barátnőm önállóan dönthet, eddig jól).
"te előzékenyen lebarmozod a kisembereket és kihagyod orbánt , pedig ők csináltak mindent ...nem tudtad?"
Nem jól látod Orbánt. Ő semmit nem tett volna, ha ezt hozzák ki a közvéleménykutatások. Neki kb nincsenek elvei, ahogyan nyugati kollégáinak sincsenek.
Kőkeményen populista.
Mivel az emberek rettegtek, nyugaton is ez volt a trend, így ő is beállt a sorba. Minden eddigi tetténél ugyanezt lehetett megfigyelni (kerítés, migráció, adók, a léhűtők eltartása, nagyberuházások, rezsicsökkentés, bankadó, stb, ezért van a politikájában annyi posztkádári kommunista szenny, hogy Thürmer nem győz bólogatni). Ha holnap az jönne ki egy közvéleménykutatáson, hogy a nyílt kommunizmus a nyerő, másnap visszakerülne a Parlementre a vörös csillag).

Ami a borzasztó, hogy az összes többi, kúrcsánytól rogánig ugyanilyen elvtelen. Schiffer András távozása óta nincs ott tisztességes ember. Ember se nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.