És lesz még minden: egyetem egyházi kézbe adása, Demeter Szilárd PIM-jének meg mindenféle “alapítványoknak” közvagyonhoz juttatása… “Együttesen tárgyalják” a javaslatot, a) – s) pontig: hiszen kíméletlen elbitorlásról, szemérmetlen vagyonkimentésről szól mindegyik…

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezek úgy tesznek, mintha az ötös lottón nyerték volna az országot és annak kasszáját, kulccsal együtt. Ebben az országban tényleg azért tanul, dolgozik, küzd minden diplomás és kétkezi munkás, egyetemi tanár és pénztáros, takarító és titkárnő, kutató és autószerelő, hogy a közpénz szó szerinti elbaszásához biztosítson muníciót a fidesz maffiának? Arra, hogy ne csak a magyar politikusok keresztény családjait, de a szeretőiket is ők tartsák el? Hogy kisvasutat vegyenek Viktorkának, mangalicatelepet Lölönek, milliós luxusutakat finanszírozzanak arrogáns minisztereknek, hőre táguló lakást Rogáncecíliáknak, Las Vegas-i szelfizést Vajna Tímeáknak, és Matolcsyné mellett már Gyuri indológusnak kinevezett szeretőjét is pénzeljék? Mikor lesz újra annyi önbecsülése, annyi egészséges moralitása ennek a népnek, hogy ne tartsa magától értetődőnek azt se, ha a munkatársa a főnökével dug, miközben őt hülyének nézi, de azt főleg ne, hogy az ő pénzén csinálja ugyanezt egy hataloméhes, zakkant, megszállott politikai végtermék? Aki annyira hülye, kretén, érzéketlen, arrogáns geci, hogy nem elégszik meg azzal, hogy az egyébként is összeharácsolt pénzből kitömje a nőjét, hanem kuratóriumokba, igazgatótanácsokba ülteti, és kinevezi kutatónak.a kormánypárt olyan ütemben szervezi ki mindenféle kuratóriumok vezette alapítványokba a közvagyont, mintha nem lenne holnap. A cél egyértelműen az, hogy a vagyon elveszítse közpénz jellegét, átláthatatlan, lenyomozhatatlan és visszaszerezhetetlen legyen. Ezért kell az egyetemeket is ilyen kuratóriumok vezetése alá vonni, alapítványokba zúdítani az ingatlanokat és persze a pénzt. Nem kis összegekről van szó, az uniós támogatások jókora része is oda fog érkezni, azt frissen, melegében ki lehet menteni. Mintha soha nem is lett volna. És valóban nem is lesz, legalábbis a köz számára biztosan nem hasznosul.
tudode
Ha valóban átadja pártunk a PIM-nek, azaz a Petőfi Irodalmi Műzem főigazgatója, Demeter Szilárdnak a 11 egyetemet, akkor Petőfi foroghat a sírjában amiatt, hogy felmerészelik a nevét használni egy ócska hadicselhez, amely tett
.
A “MODELLVÁLTÁS” NEM MÁS, MINT MEGSZÁLLÁS, AZ EGYETEMI AUTONÓMIA FELSZÁMOLÁSA
nepszava.us/a-modellvaltas-nem-mas-mint-megszallas-az-egyetemi-autonomia-felszamolasa/
--------------------------------
.
De ami késik, az nem múlik -- békés átmentésként -- mi vár azokra, akik után kö kövön nem marad

----- Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg&t=54s
------------------------------------
.
Évtizedek, ha valahogy sikerül felszabadulni az országnak ahhoz, hogy ne csak kirakat/kaparjkurta országban boldoguljon a jövő nemzedéke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.