Március elején az Egyesült Arab Emírségekben elkezdtek harmadik dózist adni a Sinopharm-vakcinákból, mert több ember esetében is azt tapasztalták, hogy az első dózist 21-28 nappal követően beadott második adag után 28 nappal egyáltalán nem indult még meg az érintetteknél az antitest-termelés, vagyis nem adott védettséget számukra a készítmény. Maga a gyártó, a China National Pharmaceutical Group március 28-án közölte, hogy bizonyos esetekben nem indul be a védettséget jelentő antitest-termelés, amit vizsgálnak is. Az oltást Magyarország is megvásárolta, több milliárd forintot adott érte a Fidesz-kormány, a Sinopharm-vakcina egy dózisáért fizették Orbánék a legtöbbet. Itthon a hatóságok egyelőre nem jeleztek hasonló problémát, vagy vizsgálatokat, azonban a szomszédos Szerbiában az illetékes szervek elismerték, hogy találkoztak hasonló problémával.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Futsal Peti engedélyezte, a maffiavezér meg rábólintott a lenyúlható jutalék mértékére.
Akkor meg mi gond lehet...???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Futsal Peti engedélyezte, a maffiavezér meg rábólintott a lenyúlható jutalék mértékére.
Akkor meg mi gond lehet...???
csipetke
Ez van,ha egy oltóanyag vizsgálatához orbán ad 2-3 napot a szakembereknek,és miután még Kínában se oltottak vele 60-on felülieket,orbán azt mondta,hogy nálunk jó lesz a 60-on felülieknek. A nemzeti kakadu,és orbán a hunyók,ha emberek egészségét/életét veszélyeztetik ezzel a kínai izééével. A nyugati vakcinából adnak a cseheknek,ahelyett,hogy itthon oltanának ezzel,és ha a cseheknek jó a kínai,ajándékozzanak abból. Annyi haszon van belőle,hogy ennek a sok sz@rnak a megvételét nem foghatják az ellenzékre. Azért kíváncsi lennék rá,hogy hány milliárdot kaszált ezen a gyanús bizniszen orbán és bandája
csipetke
@Szeparepa2: Mi a túrónak linkeled be nyócvankéccer ugyanazt?Az ember nem győz görgetni
Nessy
@csipetke: Ha nem vizsgálják az ellenanyag megjelenését, akkor valóban nincs probléma a vakcinával.
Ha nem tesztelnek, kevesebb a fertőzött. Ennyi! Jöhet a hozsanna!
Madácsi Pali
A qurmány nem is fog foglalkozni vele, hisz a külügyminiszer engedélyezte és akkor azzal minden rendben van.
Clavigo
@csipetke: Ez egy sima népirtás...és rablás..
Nyírfa
Most már azért kell drukkolni, hogy, ha nem is használ, de legalább ne ártson!
Irtózatos nagy szégyene ez a, valamikor a gyógyászatáról híres kínai társadalomnak.
A magyar kormány annyira gagyi, blőd, hamis, hogy már szót sem érdemel, csak leváltást, minél hamarabb.
Béla333
Mindenesetre, ha ezt az aljasságot megússza a maffia, akkor az az ellenzék hatalmas balfaszsága, tehetetlensége, esetleg bűnszövetsége miatt lesz.
Úgy a Fideszes maffia mellett az ellenzék Fidesszel kollaboráló részétől is meg kell szabadulni.
Csak a gond az, hogy telnek az évek roham tempóban.
Mire megtanuljuk a politikusaink aljasságát, addig évtizedek telnek el, lassan eltelik az élet.
Nekünk meg még nem jutott semmi a normális demokráciából...
Clavigo
Nálunk kibaszott nagy kuss van,,,a kinai szar " eredményességéről "... Csak nem szar került a palacsintába ??? Mááá meg megint...
kereső
Az Arab Emirátusok után Szerbiában is vizsgálják a Sinopharm vakcinájának hatásosságát, mert ott is kiderült, hogy nem termelődött a beoltottak szervezetében annyi antitest, amely szükséges a védelem kialakulásához. Nálunk vizsgálja az NNK??? Nem hallunk róla. Az állampárt azzal van elfoglalva, hogy mit csinál az ellenzék. Aláirásokkat gyüjt a kinai-és orosz vakcina ellen. Jogosan. Mert tényleges vizsgálat nélkül engedélyezték hatalmi szóval. Magyarország két vezető immunológus- gyógyszerész szakembere toporzékszijjártó, és orbán a fideSS elnöke.
Nyírfa
Az döbbenetes, hogy még a szerb kormány is különb, nem hallgattatja el a saját egészségügyét, jobban odafigyel a szakma véleményére, ezáltal a szerb népre.
Mindenki beelőz felelősségből, gerincességből, tudásban. Olaszok, lengyelek, ne akarjatok Ti a fidesszel közösködni, mert csak rajta vesztetek!
csak úgy....
@Szeparepa2: ne gyerekeskedj és ne káromkodj (csak kicsit) !
kokopelli
...: ők meg a Pfizer-től egyenesen Mainz-ból futárral hozatják "lövedékeket" ! Az "asszonyság"
csak elintézi nekik ?! A legutolsó mocskosság,ha egy kormány a "pandemia"-ból politikát csinál!!
csak úgy....
@kokopelli: ha az "asszonyság" alatt merkelt érted,akkor tévedsz! merkelnek már a nem létezö töke is tele orbánnal,ebbe biztos lehetsz! orbánt a csu pátyolgatta,mára nekik is tele vele a tökük,- maradtak az autógyártás lobbistái,akik imádják orbánt !
-,hogy miért azt gondold ki te! :)
simmering73
Megy a szarkeverés ezerrel.
"...újabb félmillió a kínai Sinopharm vakcinájából Szerbiába hétfőn - jelentette ki Ana Brnabic szerb miniszterelnök,"
www.borsonline.hu/aktualis/szerbiaba-ujabb-adag-sinopharm-es-pfizer-vakcinaszallitmany-erkezik/227300
Gyurka80
Az ellenszél (gyurcsányi lapja) írja, akkor KAMU!
csak úgy....
@Gyurka80: te csak 1 istenbe hiszel? :) te dógod..
magyar1
Na talán már ez is olyan lesz mint a drog, függőséget okoz? Állandóan oltani kell?
csak úgy....
@Szeparepa2: 16:52 te, itt valami jézus szerepet szeretnél magadnak? te ezt az egész kommentelésnek nevezett dolgot,izét komolyan veszed és érzed,hogy ettöl van valami befolyásod ,beleszólásod a politikába? na nem is akarlak tovább elkeseríteni...
magyar1
Amúgy meg rohadjon meg aki ezt a vírust kitalálta.
csak úgy....
@magyar1: még az is lehetséges,persze nem úgy,ahogy te gondolod! majd elvakcinázgatnak nemzetileg, a volt komcsik nyugati vakcinán a maradék ellenzékieknek ,póri népnek kötelezö lesz az olcsóbb keleti,hogy érezzék a törödést ..
csak úgy....
@Szeparepa2: tévedsz !én értem,hogy te min erölködsz fölöslegesen,te nem értesz engem mert te föltehetöleg okosabb, értetlenebb mint én, és számodra más lehetöség nincs.., ez így kicsit shikaris, de ha te ebbe leled az örömöd és vígasztalást...
tudode
Abban az időben kötötte a grfácia a szerződést, amikor
.
---- Lemondott a kínai vakcinagyártó két vezetője
index.hu/kulfold/2021/01/15/lemondott_a_kinai_vakcinagyarto_ket_vezetoje/
---------------------------------
.
Aminek a levét isszuk ki tudja hány áldozat árán, a párttitkár csupán forfrás megtakarítás céljából átszervezte 2012-ben a 250 éves ÁNTSZ-t, amely nem bántotta egyik rezsim ormányát, csak a felcsúti csodagyereknek
.
----- Komoly gondok forrása az ÁNTSZ szervezeti átalakítása
.
medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/komoly_gondok_forrasa_az_antsz_szervezeti_atalakitasa
Komoly gondok forrása az ÁNTSZ szervezeti átalakítása
----------------------------------
.
Az ÉNTSZ története
.
----- Dr. Kertai Pál - Dr. Lun Katalin: 250 éves a magyar tisztiorvosi szolgálat
www.antsz.hu/felso_menu/rolunk/antsz_szervezete/feladatok/kertai_lun.html
-------------------------------
.
És egy parasztbácsi aki fölgyütt szerencsét próbányi -- többek között -- szétvertge az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatot!
csak úgy....
@Szeparepa2: nem szeretnélek megsérteni de néha (erölködés nélkül) hülyébb bírsz lenni mint shikari,aki szintén elvitatja stendig mások értelmét! :)
tudom,már említetted az érveidet,de szerinted a te hozzáállásod nem ugyan úgy rémísztö mint noszti tibink esete az eltólt fideszel!?
Klubtag
@RonaGyuri: ...ilyen lépések sorozata vezetett az USA eladósodásához is a kínaiak felé...
Most szeretnék érveket hallani arra vonatkozóan, hogy miért jobb nekünk a kinai hitel, mint mondjuk az IMF.
Olyanra nem vagyok kíváncsi, hogy az IMF (társadalmi mozgások tekintetében) milyen feltételeket szab, mert ezek felemlegetése teljes értetlenségből fakad és 2010-ben sem volt igaz.
Nyírfa
@RonaGyuri: @Klubtag: Le lehet még állítani?
kissé felnőttem
akkor amit az ur mondogatott sürün hogy tettszen a sleppjének " hajrá magyarország hajrá magyarok." melléje mai dajcsos tompikánk a magyar meggazdagodásokról, na meg a kinai sikeres vakkk cina vásárlásról Bezzeg a Debreceni sterilizálót veszni hagyták vajon miért és ki a felelőse? megtudjuk e 3000--ig dehogy.
kereső
@Nyírfa: A második cikkhez: a covid járvány előtti évben 32 ezren haltak meg kórházi fertőzésben. (2019!)
"Király, Te tetted ezt"...
Klubtag
@Nyírfa: ...mire gondolsz?...a felszámolási eljárásra, vagy a kínai kivitelezésű giga-beruházásra?
Nyírfa
@kereső: Igen, a rengeteg kórházi fertőzés egyik fő okát megtaláltuk. Próbálták ugyan az antibiotikumokra rezisztenssé vált baktériumokat megjelölni kizárólagos okként, de azt eddig is tudtuk, hogy a fertőzések egy folyamat következményeiként lépnek fel, s ennek a folyamatnak csak egyik, kényszerűen túlbiztosított eleme az antibiotikum.

Nem először jut eszembe ez a kérdés: Mit érdemel az a bűnös...?
Nessy
@kissé felnőttem: Már évek óta probléma a kórházak eladósodása,körbetartozás, és nem, vagy csak részleges fizetése a beszállítók részére. Majd valamelyik haver megveszi, és mindjárt kap is hozzá állami támogatást, miközben azok, akiknek a debreceni cég tartozott, úgy járnak, mint egyszeri brácsás. Járni jár, csak nem jut!
Nyírfa
@Klubtag: A felszámolási eljárásról eddig még csak nem is hallottam. De az ellenzéki politikusoknak tudomással kell bírniuk róla. Csak a csend van, és Hadházy sem jut el mindenhová - egyedül.
Nyírfa
@Nessy: Látom lelki szemeim előtt, ahogy Mészáros és társai bevonulnak mint a jövő sterilizálói. A szellemit mát úgyis művelik, a gépeket kezelni egy óvódás is tudja - gondolhatja roppant egyszerű intellektusával a legnagyobb stróman, aki ugyan okosabb mint M. Z. , de ezt eddig még nem tudta bizonyítani.
Namely
Ahol a bőgőmajmok (aka mindkét oldal választói) a váltórablásra szavaznak, ahol a K+F szitokszó, és a kiváló tudósok ellenére nem maguk fejlesztik az első oltást ne csodálkozzanak, hogy át...khmm verés áldozatai lesznek.
Klubtag
@Nyírfa: ...mindent meg lehet állítani, csak nagyon sokba kerül. Ilyen és ehhez hasonló "taposóaknák" fogják majdnem lehetetlenné tenni a 2022-ben - remélem új - kormányzat gyors eredményeket hozó munkáját. (lsd: Paks, Budapest-Belgrád vasútvonal, és most ez is, stb.) És szemben bármelyik ...isztánnal
kötött Orbán-Szíjjártó féle pótcselekvés, amit hatalmas üzleti sikernek hazudnak, a kínaiak esetleges revansába bele is rokkanhatunk...ezért a hazaárulással felérő kockázatvállalásért is életfogytig járna a kitervelőknek és végrehajtóknak...
Klubtag
@Nyírfa: Mészárosék egyelőre a TIGÁZ megszerzésével vannak elfoglalva...majd valamelyik hozzájuk közeli kisebb oligarcha lejátsza az üzem bekebelezését.
Nyírfa
@Klubtag: Ilyenkor totál reménytelennek érzem ezt az országot. Öröm az ürömben, hogy tudom, ez csak félelem és érzelem keveréke, és az Élet ennél sokkal, de sokkal több alternatívát nyújt, amiket sokan már most is észre vesznek, csak ők nem kiabálnak, és ezért nem halljuk a hangjukat. De dolgoznak, és, amikor eljön az ideje, tudni fogunk róluk.
Ilyenkor abba a szalmaszálba is bele szoktam kapaszkodni, hogy MÉG az EU tagja vagyunk. :)
Eladott Ország
Futsalos Petike ebben is szakértő. Dr Kim Dzsongun ! Hány % só van, ebben a vakcinában
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/151424699_1056671681479405_4194699398977260794_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=WzNxEgksa_cAX-vyDYu&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c51d8d4472505fd5fe1bb291f95fb8ce&oe=6090D0C3
Még az a szerencse, hogy a milliárdokért vásárolt kínai vakcinák, nem ártanak, legfeljebb csak egy sima sósvíz, de ezért felelnie kell a bűnöző román cigánynak és bandájának 2022 után a bíróságon!
Nyírfa
@Klubtag: 11.58

Tudtommal már az elektromos áramra is hajt. Van valami, ami , ha névleg is, de még nincs az ő tulajdonában?
Nessy
@Nyírfa: Magyarország államformája Autokrácia
Magyarország örökös vezetője Orbán Viktor
Magyarország tulajdonosa Mészáros Lőrinc.
Nyírfa
@Nessy: 1970-es, 1980-as évek: boldog békeidők, amikor még úgy tudtam, hogy az állam én is vagyok, fontos és elidegeníthetetlen része a társadalomnak, alkotója és haszonélvezője a közvagyonnak.
De a mai állapotokra az áll, amiként meghatároztad az országot.
gina
Hát a kormány idióta döntéseit mindig ki kell magyarázni, a sok fidesz hivő meg is érdemli, ez az amikor az emberek védelme nem igazán fontos ,csak a politika és hatalom lásd OV és elmebeteg vizfejű Szijjártója
kereső
www.szabadeuropa.hu/a/kinai-oltas/31019089.html

NO COMMENT!!!
Hol lehet aláirni az ellenzék peticióját a kinai vakcina ellen???!!!
kokopelli
@csak úgy...: az asszonyság alatt a Karikó Katalint értettem Mainz-ból, a BionTech-nél! (;-))
Nyírfa
@kereső: Az is megbocsáthatatlan, ha a saját népükkel kísérleteznek, vagy megvonják a vállukat: jut is, marad is.
De eladják más nemzeteknek is. Kína a XXI. század legnegatívabb állama.
És ártó péterék fürkészei velük és náluk portyáznak.

Szeretném, ha bátor lenne ez a nép, bátor, öntudatos , felvilágosult, és méltó életet teremtene magának, karöltve Európa népeivel.

Az nem elég, hogy lerántjuk a leplet a fideszről, hogy meg- és elítéljük őket. Nekünk magunknak kell méltóvá válnunk ahhoz, hogy egy minden tekintetben kívánatos társadalmat hozzunk létre.
Én a változásra szavazok!
kissé felnőttem
@Nessy: 9000 évet eltőltetnék velük kis ablakos zárt pavilonban aztán utánna majd lehet reklamálni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.