A Fidesz is reagált az ellenzéki pártok közös videójára hétfőn.

Fidesz: a baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen
Fotó: Pixabay

A baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen.

Az ellenzéki pártszövetség a Facebookon nyilvánoságra hozott videójában mindenkit arra kért, hogy éljen a védőoltás lehetőségével.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta:

miközben a baldali pártok másokat lebeszélnek, politikusaik "magukat bezzeg sorban beoltatják".

Úgy folytatták:

a baloldali pártok "felelőtlen kampányának az áldozata" az önkormányzati képviselőjük is, aki nem fogadta el a kínai vakcinát, majd megbetegedett és meghalt.

Azt is hozzátették:

A brüsszeli vakcinaszállítások lassúsága miatt keleti vakcinák nélkül egymillióval kevesebb ember lenne beoltva ma Magyarországon

- felszólítva a baloldali pártokat, hogy "hagyják abba a vakcinák elleni aláírásgyűjtést és a kórházak, rendelőintézetek felelőtlen rágalmazását".

Forrás:MTI
Címlapkép:Pixabay

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazze,,van még " vevő " erre hányásra,,amit ezek " közleményként " előadnak ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@kereső: A megyei lapokban mindenütt ott van a rágalmazó cikk, minden konkrétumot mellőzve, de ez a cikk pl. sehol nem olvasható a Lölö műveknél: alfahir.hu/2021/04/02/sumeg_szabo_krisztina_kamu_erettsegi
kereső
@nezelodo: Holnaptól már a Spirit FM is ezt fogja harsogni Budapest szerte a Klub Rádió frekvenciáján.Természetesen a sajtó szabadság jegyében- hazugságok garmadája, bizonyitékok nélkül.
CsipkeRózsa
@voltmárjobbis: Ez egy EU jóindulat szerzési kampány, ha sikerül egy-két ország kedvét lelnie, akkor Orbán mellett állnak ki, ami egy szavazásnál jól jöhet.

Nem csak az itthoniak, és külhoniak kerülnek sokba, ha Orbán beindítja kampányait, már az EU-val kapcsolatban is fizetnünk kell az Orbán-kampányt.
Nessy
Az nem zavarja pártunkat és kormányunkat,sem az MTI cikk íróját, hogy az oldal elég régen nem műxik. Néha talán nem ártana a tényeket is megismerni, mielőtt okafogyott, ostoba cikkeket írnak!
ómió
@Clavigo: Azért kell ezt másra hazudnod, gyagyás, mert a te nyelved a böszmeseggel él szimbiózisban? De legalább a böszmeszart törölnéd már le a szád széléről!
ómió
@Eladott Ország: Sajnos a bolsevik idiótán - magadról láthatod - már a lapát se segítene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.