A Fidesz is reagált az ellenzéki pártok közös videójára hétfőn.

Fidesz: a baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen
Fotó: Pixabay

A baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen.

Az ellenzéki pártszövetség a Facebookon nyilvánoságra hozott videójában mindenkit arra kért, hogy éljen a védőoltás lehetőségével.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta:

miközben a baldali pártok másokat lebeszélnek, politikusaik "magukat bezzeg sorban beoltatják".

Úgy folytatták:

a baloldali pártok "felelőtlen kampányának az áldozata" az önkormányzati képviselőjük is, aki nem fogadta el a kínai vakcinát, majd megbetegedett és meghalt.

Azt is hozzátették:

A brüsszeli vakcinaszállítások lassúsága miatt keleti vakcinák nélkül egymillióval kevesebb ember lenne beoltva ma Magyarországon

- felszólítva a baloldali pártokat, hogy "hagyják abba a vakcinák elleni aláírásgyűjtést és a kórházak, rendelőintézetek felelőtlen rágalmazását".

Forrás:MTI
Címlapkép:Pixabay

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazze,,van még " vevő " erre hányásra,,amit ezek " közleményként " előadnak ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Vazze,,van még " vevő " erre hányásra,,amit ezek " közleményként " előadnak ???
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Azért mondtok le a csehek javára 40 ezer phizert, mocskos disznók vagytok, adjatok nekik 400 ezer kínait, jaaa hogy az nem kell nekik?
lusta
Mar a szerbek szerint sem szerez vedettsget a kis kinai oltóanyaggal beoltott delikvens
fergeteg
Oszt mé ? Hát jön az Unijóba többszáz millió nyugat vakcina...
Másfél év után unijós bukta oltások terén. Mocsok genderzsidó nyugati banda.
csipetke
Ez a hazugság már nagyon gáz..Látszik,hogy sz@rban van a fidesz,már ekkora hazugságokra is képesek.
Remélem,ezért beperli ezt a gané bandát az ellenzék,mert ez rémhírterjesztés. Ezt bizonyítaniuk is kell,de mivel hazugság,ez nehéz lesz
fergeteg
Az Unió oltóanyag terén másfél évig csak dumált a keleti oltóanyag ellen.
Most sem az jön nyugatról amit a Unijó oszt szét,hanem az Orbán kormány rendelései.
lusta
@fergeteg: Igaz husveti unnepek vannak, de minden szakerto orvos mondta, hogy mersekletesen fogyasszanak az emberek alkoholt.
RonaGyuri
A bugyuta fityesznyikek ismételten okadatolták mérhetetlen korlátoltságukat és ocsmányságukat, egy csöppet sem izgatva magukat, hogy alapvető olvasás értési nehézségeiket is igazolják! =))
Béla333
A maffiának és a gondolkodásra képtelen, félázsiai híveinek nem kell az Unió által jóváhagyott vakcina, azt már esetenként át sem veszik, nekik a Futsal miniszterünk által engedélyezett, a stróman cég közbeiktatása miatt méregdrágán megvett, már több országból jelzetten hatástalan kínai meg orosz vakcina kell.
Gazella
Mutassátok meg a 3-dik fázisú kisérlwti pairt, hogy mennyire biztonságos a vakcina!!!
kokopelli
Nem értem!: Attól az intézménytől várják a saját kötelességük teljesítését,amelyiket állandóan ß@roznak?
Az Orbán-féle senkik hajtsák meg a saját bandájukat! Megbukott az EU? Hagyják el,,oszt annyi! Sajnos ez
olyan röhelyes,mint mikor a pulikutya a kerítés mögül ugatja bernáthegyit,mert a gazdi éppen arra néz!
Nyírfa
A fidesz azon a ponton van, hogy kiáll szónokolni az emelvényre, dicséri a csodálatos napsütést, a kellemes meleget, közben pedig mindenki látja, hogy hófelhők borítják az eget, és érzik a tél hidegét.
Számomra nem kérdés, hogy sokuk valóban diagnosztizálható mentális problémával küszködik, de a többségük egyszerűen csak az, ami: elkorcsosult jellemű ember.
Clavigo
@fergeteg: @Shikari: Be ne szarjatok az erőlködéstől,,csicskagyászok...:) Nem megy ez nektek,,,gyengék vagytok,mint a babafos.
voltmárjobbis
Ellenben:
A cseh közszolgálati televíziónak Andrej Babis cseh miniszterelnök azt mondta: "felhívtam Orbán Viktor magyar kormányfőt, akit barátomnak tartok, és megkértem a szolidaritásra.
Megígérte, hogy május első hetében 40 ezer vakcinát enged át nekünk, Pfizert vagy Modernát"
És véletlenül sem a kínait, sem az oroszt. Csak amit Brüsszel küldött Mo.ra
Mert a csehek nem oltanak se orosszal, se kínaival?
orbánnak meg fölösleges a pfizer/moderna, ide a paraszt magyarnak jó a sufni orosz és a kínai?
Na ez a népírtás. Mo.-on orbán által.
justhpeter
A fideSS-kdnp érzi a vesztét, mivel a választástól függetlenül kiderült, hoy nem keresztény és nem demokrata. Ezért nem arról beszél, hogy egypárti alkotmány van, egyszínű az összes hatóság félrebillent választási rendszer van és eltűnt a jogállam. Vírustól függetlenül kiderült, hogy a kormányzás nem megy és a tettek helyett csak kommunikáció van, azaz süket duma. Amihez hozzányúlnak azt elba@@ák. A gazdaság romokban, a munkanélküliség növekszik, az államadósság csúcson. A kormány permanens vészhelyzetet tart fenn, mert azt gondolja, hogy ha az általa keménynek gondolt drill megszűnik megborul a NER. Ami igaz, az igaz, ha elműlik a vészhelyzet az egészségügy azonnal padlót fog és a paraván a vezér és követői valaga mögül eltűnik, marad a mindenhonnan látható és a kormányzás jellegét adó csupasz segg.
voltmárjobbis
"A cseh közszolgálati televíziónak Andrej Babis cseh miniszterelnök azt mondta: "felhívtam Orbán Viktor magyar kormányfőt, akit barátomnak tartok, és megkértem a szolidaritásra.
Megígérte, hogy május első hetében 40 ezer vakcinát enged át nekünk, A cseh közszolgálati televíziónak Andrej Babis cseh miniszterelnök azt mondta: "felhívtam Orbán Viktor magyar kormányfőt, akit barátomnak tartok, és megkértem a szolidaritásra.
Megígérte, hogy május első hetében 40 ezer vakcinát enged át nekünk, Pfizert vagy Modernát"""
És azt Pfizert vagy Modernát és amit uniótól kapott orbán a magyar emberek beoltására, elajándékozza, miközben köpköd Brüsszelre, hogy késve szállítja a vakcinát.
Az elmebeteg orbánt el kell söpörni bármi áron
Nyírfa
Nem is kéne megvárni a választásokat - csak egy gondolat. Rendületlenül várom, hogy történjen valami, mert a cérna annyira elvékonyodott, hogy szakadnia kell.
Qqberci
@Shikarescu: Nem a bevizsgált vakcinák ellen, csak Putyin Lábvize meg Mao Könnye ellen...
madlaci66
"keleti vakcinák nélkül egymillióval kevesebb ember lenne beoltva ma Magyarországon"
Lassan 2.5 millió beoltottnál tartunk. Tehát fogalmazhatunk úgy is, hogy a nyugati vakcinák nélkül másfél millióval kevesebb ember lenne beoltva.
tudode
Miért jó ennek a gyülekezetnek az, hogy a párttitkárjuk -- szinte minden szinten -- szembemegy a forgalommal:
.
----- SZERBIÁBAN SEM TERMEL ANTITESTET A KÍNAI VAKCINA, AZ ORBÁNI PROPAGANDA PEDIG OLTÁSELLENESNEK NEVEZI, AKI EZT KRITIZÁLJA
.
nepszava.us/szerbiaban-sem-termel-antitestet-a-kinai-vakcina-az-orbani-propaganda-pedig-oltasellenesnek-nevezi-aki-ezt-kritizalja/
------------------------
.
Annyi fáradtságot/időt nem áldoztak arra, hogy megvizsgálják a kinai letykóval beoltottakat, hogy "termel-e antitestet" a szúrkapiszka!
Nessy
@Qqberci: Az oldal már elég régen nem működik! Igaz, a fideszt a tények szokták a legkevésbé zavarni, ha propagandáról van szó. Az szép, hogy hány embert oltanak be, de ebből vajon mennyi a valóban védettséget szerző? Ezt már senki nem vizsgálja. Ezt nevezik hamis biztonságnak.
Nyírfa
@Szeparepa2: Egy könyvben olvastam, hogy addig ismételgetjük a hibáinkat, amíg a saját bőrünkön nem tapasztaljuk meg azok hatásait. Ha már nagyon rossz, de még mindig ragaszkodunk a fixálódásainkhoz, akkor nincs mese: véget ér az életünk, eltűnik a nemzet, kihal a nép. Aztán persze, vagy így vagy úgy, újjászületünk, és kezdjük elölről. Egyszer meg kell tanulnunk, hogy elő tudjuk hívni magunkból az értékeinket.
Amíg ez nem megy, ismételünk és ismételünk és szenvedünk.
Szerinted orbánnak jó? Igen, elvesz mindent, ami csak a keze ügyébe kerül. Érvényesíti az akaratát, mindenáron, ha törik, ha szakad, ha belepusztulunk is. És? Ő a világ egyik legboldogtalanabb, legszerencsétlenebb embere. Az élete egy vesszőfutás, menekül önmaga és mindenki elől. Ha majd Isten - számomra Élet - zsámolya elé kerül, úgy fog sírni mint egy gyermek. Az örömtől, hogy haza talált. A szégyentől, hogy elárulta a legszentebbet. A fájdalomtól, ahogy végig nézi ezt az életét, és már látja, hogy miket tett azok helyett, amiket tehetett volna.

És egyszer, amikor eljön az ideje, itt a földön vagy azon túl, mindannyian oda állunk a zsámoly elé.
Nyírfa
@Szeparepa2: Akkor azt is tudod, hogy itt és most mit tehetnél ahelyett, amit teszel.
Yoda69
Hazugsag cunami a fideSStol. Hegyekben all a Pfizer, meg mas orszagoknak is adakozunk belole, a Modernabol 2 milliot visszamondott a geci. Semmi szukseg nem volt a bizonytalan kinai es ruszki vakcinakra. Azok nelkul is boven el leet erni a nyajimmunitast. A sok halott az elcseszett vedekezes miatt van, nem pedik az oltakozas lassusaga miatt. Az oltasoknak csak akkor lesz szerepe, ha ma kialakul a vedettseg.
Ha orbanek hallgattak volna a szakemberekre, es az ellenzekre, akkor most 3. hullam SE lenne, nemhogy napi 200+ halott. Nem beszelve arrol hogy nem lennenk vilagelsok a halalozasi aranyban.
Nyírfa
@Horizont: Annyira kilóg a lóláb! :)
Eladott Ország
Az Unión belül Magyarországon kívül, csak Szlovákia vásárolt 2 millió orosz vakcinát, mely 2021. március 1-én érkezett meg. Kínai vakcinát azonban egyik EU tagállam sem vásárolt, mégis nálunk a legmagasabb a halálozások száma . Vajon miért?! Miért kisebb a halálozás, a többi EU országban és a világ számos helyén, kevesebb oltás esetén is. Ráadásul a maffia állam szándékosan kevesebb nyugati vakcinát hívott le, hogy köpködhesse az EU-t, hogy keveset szállít, és ezért rá vagyunk szorulva a keleti vakcinára. Ennél aljasabb, hazug bűnöző, cinikus pofátlan, képmutató, tróger kormányt keresve sem található a földkerekségen a qrva anyátokba!
voltmárjobbis
"Fidesz: a baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen"
Ha így lenne, már alá is írtam volna.
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 15:45 ♦ Kevesebb oltási szám mellett, sincs akkora halálozás ( 1 millióra vetítve) az EU-ban, mint nálunk f@szfej, sőt világszinten is elsők/dobogósak vagyunk! Miről pofázol, fidesz geci! Ha jobb állapotban van az egészségügy, akkor nincs ekkora dráma. Az egészségügyi dolgozók munkaviszonyát is a járvány kellős közepén kellett szabályozni, rohadékok! Most kellett 5500 fővel csökkenteni a eü dolgozók számát eszetlen barmok?!
vitriol
Melyik fideszcsicska közölte ezt a baromságot az mti-vel? Ezek úgy be vannak tojva, hogy a nevüket is elfelejtették, vagy csak nem merik vállalni!
voltmárjobbis
@Shikari: ma 15:44 "Leiskolázta a Fidesz a hazug moslék ellenzéket. "
Mivel is?
Qqberci
@sgl: Az elölt, vagy legyengített kórokozóval történő vakcinálás elméletét (és alkalmarási módját) Edward Jenner dolgozta ki 1820-ban (!!!) A módszer (ez a Mao Könnye) tehát nem kifejezetten új. De nem ez a baj: Az Arab emirátusokban és most már Szerbiában is kiderült, hogy a Shinopharm vakcina sok esetben nem alakította ki a védettséget. Talán ez is az oka, hogy Kína meg sem próbálta az EU-s engedélyeztetést. Más a helyzet a Sputnikkal: ez ugyanazt a módszert használja (vektor-vakcina), mint az AstraZeneca, tehát még jó is lehet, de nincs bevizsgálva, tehát egyfajta orosz rulett...
voltmárjobbis
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: 15:37
Egyáltalán miért jótékonykodik orbán pl a csehek irányában? Vagy bárhova?
voltmárjobbis
@Shikari: 18:43 A ezeket a tényeket ha leírnád!
Nessy
@voltmárjobbis: elég régen nem működik az oldal. A fidesz finoman szólva árnyékra vetődött.
Eladott Ország
@voltmárjobbis: ma, 18:43 ◘ Andrej Babis cseh miniszterelnök is olyan korrupt szarházi, mint Orbán, és azon kevesek egyike aki még szóba áll vele.
lusta
Nézzük reálisan a képet.
1. A szputnyi V igen jó oltóanyag, csak az oroszok nem engedélyeztették az EMA-val. A miértre nem tudom a választ, de lehetséges az az indoklás, hogy nem képesek megfelelő mennyiséget gyártani belőle. A saját orosz állampolgárait sem tudják hatékonyan oltani.
2. A kínasival meg az a nagy baj, hogy csak bemondásra jók az eredmények. Semmelyik hivatalos, tekintélyes szaklapban nem jelent meg neves, akár kínai tudós által publikált eredmény, mert még ők sem akarják a bizonytalannal égetni magukat. Innen-onnan jelennek meg eredmények (Emirátusok Szaúd-Arábia, most Szerbia), hogy két oltás után sem alakul ki megfelelő immunreakció a beoltottaknál. Ezzel persze nem lenne nagy gond a harmadik kísérleti fázisnál, mert a szakemberek ilyenkor tudnak korrigálni, mert ők tudják mit és hogyan kell megváltioztatni a megfelelő hatékonysáág érdekében. Na erről tud valaki valamit? Azt igen, hogy Magyarország legnagyobb szaktekintélyű virulóguisa, Szíjj Ártó Panama Pubi szerint, a kínai oltóanyag kiváló. Pont.
voltmárjobbis
@Shikari: ma 18:49 Konkrétan? Mit és hogy akadályoz az ellenzék?
Írd le szépen.
voltmárjobbis
@Shikari: ma 21:19. Nem mondom, csak szépen kérem: Mit és hogy akadályoz az ellenzék?
Írd le szépen.
voltmárjobbis
@Shikari: ma 21:23 Tehát nem tudod megmondani mit és hogy akadályoz az ellenzék!
Szerencsétlen vagy.
Illetve szerencsés, ha határon túli vagy.
Mo.-on élsz, vagy határon túli vagy?
csak úgy....
@Szeparepa2: szerinted ez használ egy ütödött,mint pld. @Shikari: ellen? persze a te dolgod...
csak úgy....
@Szeparepa2: te 12 órát töltesz itt naponta? akkor nem is csodálkozok,ha a napi 12 óra a józan ítélöképességedet károsította! nem szabadna ennyire beleélned magad az itteni dolgokba mert semmire nincs hatása,max. az idegeidre!
egy "csicska" sosem gyengül,hiszen attól csicska,- nem érelek..,te itt akarod,szeretnéd a rendszert föllökni? szerintem csinálj egy új és okosabb tervet,ami használ neked és nem ártalmas nekem.
csak úgy....
@Szeparepa2: ismétlem! nem szeretnék veszekedni,vitatkozni veled mert azt látom,hogy te engem "elkönyveltél" mint vén hülye,aki ...stb-stb... :)
fingom nincs,hogy hány éves lehetsz,.annak örülök,hogy én a te korodban nem rendelkezhettem ezzel a moder technikával mint most te,- és mikor bóklászni volt kedvem,akkor csörgött semmi ...,viszont ha te így folytatod,akkor neked hamarosan csengettek! te dógod, ha azt hiszed magadról amit a shikari magáról csak más "pártállásban" ...
Nessy
@Szeparepa2: Remek szórakozás, hogy ezzel a hozzáállással az értelmes emberek véleménycseréjét is tönkreteszed! Talán mindenki dönthessen, hogy reagál a provokatív hozzászólásokra, vagy átlapozza azokat. Felnőtt emberek vagyunk.
csagyi
@voltmárjobbis: A sikítós (21,23) még nem kapta meg a további agymenés vázlatát.
gina
Hiába te retkes cigány, nem jön be
gina
a hazugságaid, neked van teljhatalmad te aljas szemét,, semmi köze az ellenzéknek, nem ök tüntették el az orvosokat, és nővéreket és kiüritették a kórházakat ti alja patkányok, hiába peóbáljátok megint másokra tolni a saját idióta hiábitokat... gyilkosok a kormány emberei senki más
terlasz
Értelmes ember látja, hogy szakmányban hazudnak a csicskáikkal együtt
RonaGyuri
Orbánék ismét bizonyságát adták mentalitásuknak, amit a klasszikus sapka és nyuszi ír le jól! =))
verőce21
A kínai és orosz vakcinákkal a kormány kétségkívül meggyorsította a vírus elleni védekezést! Bizonyítja, hogy átoltottságban az elsők között vagyunk az EU-ban...
Éljen Orbán Viktor és Kormánya!
nezelodo
@Clavigo: Miért, miről írjanak? Azt nem írathatják le, hogy egyik egyik kedvenc fideszes polgijuk élettársa bizonyítottan hamis érettségi bizonyítvány segítségével lehetett az egészségügyben vezető, havi több mint kétmillás fizetéssel! Vagy hívjanak össze neki egy érettségi találkozót? Lehet, hogy csak a mentora egy fideszes pedagógus, országgyűlési képviselő megy el rá hamisan tanúzni. Aki ezt felderítette, a bíróság meg is erősítette, azt viszont keményen támadják és rágalmazzák a dakoták.
ómió
A "petíciózás" már nagyon hozzánőtt az efftársakhoz!
Clavigo
@ómió: A te nyelvedhez meg Orban széthízott valaga...gyagyás...
kereső
Tudna valaki adni egy linket, amelyet alá lehet irni? FideSS központ, esetleg?!, vagy a propaganda minisztérium? Hollik??? VALAKI!!!
nezelodo
@kereső: ma 13:42. Keresgélj Orbán agymacskái között, de talán a cicus professor is tud tippet adni macska ügyben...
kereső
@nezelodo: Én csak bizonyosságot szeretnék, hogy a fideSS, hollik, rogánhabony, orbán nem hazudik.
Nem mellesleg alá is irnám!
nezelodo
@kereső: Haha... felesleges fáradozás! Jaj, mikor nem hazudik?! Ne pazarold erre a reménytelen keresgélésre az energiádat!
kereső
@nezelodo: Látod hiába kérem a bizonyitást a habonyrogán brigádtól, egy sem ugrik teljesiteni a kivánságot! pedig úgy szeretném, ha macska, a kishenceg, pegero, vagy a nagyvadász bozgor hozná a linket.
kereső
"A Szlovák Állami Gyógyszerellenőrzési Ügynökség (ŠÚKL) továbbra sem rendelkezik elég információval ahhoz, hogy elég biztonságosnak ítélje meg a Szputnyik V nevű orosz vakcina használatát. Ráadásul a Szlovákiába küldött vakcina gyártási tétele eltér a brit Lancet szaklapnak küldött készítményétől – írta az Új Szó."

Nálunk az OGYEI és az NNK mit is vizsgált???Milyen információk birtokában adták ki az engedélyt???
nezelodo
@kereső: A megyei lapokban mindenütt ott van a rágalmazó cikk, minden konkrétumot mellőzve, de ez a cikk pl. sehol nem olvasható a Lölö műveknél: alfahir.hu/2021/04/02/sumeg_szabo_krisztina_kamu_erettsegi
kereső
@nezelodo: Holnaptól már a Spirit FM is ezt fogja harsogni Budapest szerte a Klub Rádió frekvenciáján.Természetesen a sajtó szabadság jegyében- hazugságok garmadája, bizonyitékok nélkül.
CsipkeRózsa
@voltmárjobbis: Ez egy EU jóindulat szerzési kampány, ha sikerül egy-két ország kedvét lelnie, akkor Orbán mellett állnak ki, ami egy szavazásnál jól jöhet.

Nem csak az itthoniak, és külhoniak kerülnek sokba, ha Orbán beindítja kampányait, már az EU-val kapcsolatban is fizetnünk kell az Orbán-kampányt.
Nessy
Az nem zavarja pártunkat és kormányunkat,sem az MTI cikk íróját, hogy az oldal elég régen nem műxik. Néha talán nem ártana a tényeket is megismerni, mielőtt okafogyott, ostoba cikkeket írnak!
ómió
@Clavigo: Azért kell ezt másra hazudnod, gyagyás, mert a te nyelved a böszmeseggel él szimbiózisban? De legalább a böszmeszart törölnéd már le a szád széléről!
ómió
@Eladott Ország: Sajnos a bolsevik idiótán - magadról láthatod - már a lapát se segítene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.