Gyorsan jött a Deutsch Tamás Telex.hu-s nagyinterjújában elhangzott ócsárolására a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének válasza.

Jakab Péter válaszolt Deutsch "panelprolizására" –  Ne provokáljatok, Tamás!Fotó: Instagram / @jakabpeter_official

Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem kímélte a fideszes EP-képviselőt és pártját – írja a Blikk.hu.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a Telex.hu készített egy nagyinterjút Deutsch Tamással, ahol szó volt Mészárosról, Orbán viktor önzetlenségéről, korrupcióról az EU-ról és természetesen az ellenzékről is, kiemelten Jakab Péterről.

Jakab nem gasztronómiai élményekről számol be, hanem azt a politikai marketing patikamérlegen kimért látszatot akarja kelteni, hogy ő egy panelproli.

- mondta Deutsch.

A Jobbik elnöke nem késett sokat a válasszal.

Deutsch Tamás is megszólalt végre, hogy minősítse az életvitelemet. Szerinte szánalmas, hogy egyszerűen élek, mert biztosan csak megjátszom a „panelprolit”.

Kedves Tamás, attól még, hogy frakcióvezető lettem, nem kezdek el urizálni. Ez nem a Fidesz, ahol lassan a WC-re is luxusrepülővel mennek a ficsúrok.

Mifelénk nem szokás rázni a rongyot, főleg akkor nem, amikor a nép nyomorog. A nép, amelynek a pénzéből élsz, és akik neked csak „panelprolik”.

Több tiszteletet, ha kérhetem! Bár tudom, nektek mindenki annyit ér, amennyije van. Ahogy Lázár János kollégád mondta: „akinek nincs semmije, az annyit is ér”. Kivéve persze Orbán Viktort, akinek te elhiszed, hogy nincs egy forintja sem, bár szerinted 2010 óta mindenkit ő tett itt gazdaggá. Micsoda önzetlen gyerek ez az Orbán Viktor. Ő nem urizál, ő szegény, csak mindenki más lett milliárdos a környezetében. Szerinted tisztességesen. Szerintem meg hülyének nézel egy országot. Szerinted „pofátlanság” beleszólni, hogyan élnek a Mészáros-félék, szerintem meg provokáció, ahogy élnek. Egy ország provokálása. Ne provokáljatok, Tamás!

Üdv: egy „panelproli”

Forrás: Blikk.hu, Facebook

Címlapkép: Instagram / @jakabpeter_official

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Eggen, a szart vissza kell gyűrni, akár kesztyűben is!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Tudom, nem szép, amit most mondok, de annyira kikívánkozik: aki kételkedik Darwin evolúciós elméletében, az nézegesse D.T. fotóit, és igazolva látja, hogy valóban az emberré válni képes majmoktól származunk.
Yoda69
Frappáns válasz. Mondjuk dojcs adott néhány magas labdat. De ettől a kabszeres szartól mi mást is várhatnánk.
ómió
@Szeparepa: Ne fortyogjál, bolsi szarkupac! Így is elviselhetetlen a komcsibűzöd! Merülj alá inkább méltó helyedre, a bolsi latrinába!
ómió
Tényleg ne provokáljátok, Tamás! Elég idióta ő anélkül is! Nehogy rosszabbodjon!
TASzSz
Látod, Péter! Ez a panel-proli! Innen fotózta le a mentőst, mikor hamburgert vett!

i.imgur.com/qm2y7Z9.png
Eladott Ország
@TASzSz: A fidesz a 10 év alatt egyetlen egy szociális bérlakást nem épített a proliknak, akikből él! Viszont sikerült hétszámjegyű négyzetméter áron lakásokat építeni, csak tudják kifizetni. Orbán: Sikerült és sikerül az ostoba nép figyelmét mindenféle baromságokkal elterelni és még mindig nem veszik észre a lényeget: Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa lett uralkodásom alatt.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/157983785_4066579330039862_6559998879337273909_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=0ZiDcQ5cdLUAX-hVef-&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=142a7cdeb3684314c4a964326418514a&oe=60959DEE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.