Ahogy korábban, most ismét a járvány elleni védekezést támadja a Gyurcsány vezette baloldal – írta közleményében a Fidesz.

A nagyobbik kormánypárt a DK politikusainak azon kijelentésére reagált, amely szerint

"a vírus csak tettestárs, a magyarok halálát ma az elmúlt 10 év egészségügy-ellenes politikája, az orvosok és ápolók orbáni elüldözése, és az emiatt kialakult kapacitáshiány okozza".

A Fidesz közleménye szerint, amit a DK állít, "az ostobaság, ismét keltik a hangulatot". A baloldal eddig az egyes vakcinák és az oltás ellen hergelte az embereket, most pedig, ahogy korábban tették, újra a járvány elleni védekezést támadják. "A baloldal már a járvány első hullámában álhíreket, kamuvideókat, kamustatisztikákat gyártott, valamint támadta a védekezésben résztvevő szakembereket, és most újra ezt teszik" – fogalmaztak.

"Arra kérjük a baloldalt, ha már segíteni nem képesek, akkor legalább ne akadályozzák a járvány elleni védekezést!" – tartalmazza a Fidesz közleménye.

Forrás: MTI

Címlapkép: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
valami új hazugságot nem tudtok??? Csal szajkózzátok ezt a baromságot??? =))
Nessy
Esetleg az állítások cáfolata? Hány ezer dolgozó ment el márciusban? Hány szakrendelés szünetel? Vagy csökkentett óraszámban próbál működni, a várólisták egyre inkább a végtelenbe tendálnak.
Az oltás körüli káoszt nem igazán a baloldal okozza, ha rá "is akarják hazudni" a kormány kommunikációban. Már megint bűnbakot keres a kormány. Egyelőre ha az ellenzék segítséget ajánlott bármiben, azt ostoba indokokkal elutasították.
Józsipapa
ezeknek az agyára húzódott a járvány !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.