A főpolgármester szerint ez a döntés a kormány "kísérlete", amelynek eredménye rajtunk múlik.

Így reagált Karácsony Gergely Orbán nyitásról szóló bejelentésére

Fotó: Facebook

"Megértem azok megkönnyebbülését, akiknek így megmenekülhet az üzlete, a munkahelye. Megértem az igényt, hogy visszakapjunk valamit a szabadságunkból”

- írta kedd esti posztjában Karácsony Gergely, miután Orbán Viktor bejelentette: 2,5 millió ember megkapta a koronavírus elleni védőoltást, ezért szerdán nyithatnak az üzletek és a szolgáltatók.

"A mai miniszterelnöki bejelentés után a mi hozzáállásunkon is múlik, hogy a járvány lecsengésére vagy drámai erősödésére számíthatunk-e a következő hetekben”

- tette hozzá Karácsony.

Forrás: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Legyen benne biztos karacsony, hogy EROSODNI fog a nyitas utan a jarvany, akarhanyadik hullamnaki is fogjak becezni, mert mindent - ezt is - esz nelkul es szervezetlenul csinaljak! Soha nem kellett volna egyetlen uzletet se bezarniuk egy percre sem, hogyha egy - vagy nagy uzletek eseteben - 2-3 biztonsagi or figyelte volna a beerkezo vasarlok MENNYISEGET a be- es kijaratoknal.
Nalunk kivaloan mukodott a lezarasok alatt, nehany egyszeru szabalyra kellett volna csak felhivni a figyelmet: minden csaladbol csak EGY ember menjen vasarolni - a vasarlast nem nagycsalados hetvegi programma megtenni, amikor anya-apa-gyerekek kombo egesz nap a szupermarketban teblabol, esetleg nem is vasarolva, csak nezegetve ! - , annak az EGY embernek legyen BEVASARLOLISTAJA, hogy a legceltudatosabban keresse meg az arut, -, erintokartyaval fizetni (NO CASH), minden arucikket AZONNAL visszarakni egy masik kocsiba, es mindenki kint a parkoloban pakolja be maganak a vasarolt arut, ezzel is leroviditve az uzletben toltott idot - , minden vasarlo utan lefertotleniteni a kocsi fogantyujat, es a penztarak elott betartani a min. 2 meter tavolsagot egymastol. Igen, az uzlet elott sorban allnak KINT az emberek, de mindenki gyorsan sorra kerul, ha a fentieket betartjak. A biztonsagi orok pedig azt figyelik, hogyha egy vevo kijon, a kovetkezo azonnal bemehet. A lottoarusitas megszunik a szupermarketekben, az is csak online elerheto.
Ilyen egyszeru lenne, es akkor maris nem a halottakat kene szamlalgatni, gyaszolni, hanem az utazashoz a csomagokat bekesziteni, ahogy nalunk. Aprilis 19-tol OLTAS NELKUL, KARANTEN NELKUL utazhatunk Ausztraliaba, es ok is johetnek ide.
Es akkor Magyarorszagon is csak 26 halott lett volna OSSZESEN a jarvany tavalyi elindulasa ota, mint itt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Nessy: 10:05 Inkább azt lehetett olvasni,hogy az egyik virológus,talán Szlávik 5 milió oltásnál,egy másik 7 milliónál nyitna.
Csak orbán ezt pont lesz@rja. A két és fél milliós határnál orbán valami erkölcsi törvényről beszélt,( az egyenesen beteges,mikor olyan ember beszél erkölcsről,akiben egy szikrája sincs),de ugye ez a két és fél millió úgy jön ki,hogy akik a másodikat is megkapták,azok 8-9 százezer körül van,és a zöm csak az elsőt kapta meg,ahol még nincs védettség.
A you tube-on már fent van az orbánról szóló film,igaz,feliratozva,de így is érdekes. A lényege,hogy mindenhol tudják külföldön is ,hogy orbán demokráciája,és jogállamisága a földbe taposva már jóideje. Hallo Diktator!
Nessy
@csipetke: A pedagógusok az első oltás pár nappal már nyithatják az iskolákat. Ez halottnak napszemüveg, hiszen az első oltás után kb. 14 nappal alakul ki 40 - 50%-s védettség. A gyerekek meg fertőzhetik egymást is. Hiába figyelmeztetnek, a gyerekek fertőzés veszélyére, és a hosszú távú szövődményekre! A politikai érdek felülírja a szakemberek véleményét! Jelenleg egy ember, O.V. dönt! " Bukfenc mindent tud" ( Csinn - bumm cirkusz)
csipetke
@Pegero: 14:59 Na mi van?Valami újat hallottál pubi?Néha tájékozódj máshol is,ne csak az orbán tv-ből,és megvilágosodsz...Amit én írtam,annak utánanézhetsz,ezek tények,azok pedig makacs dolgok
csipetke
@Pegero: 15:58 Te tényleg hülye vagy,én viszont nem vagyok banya,és mi ez a katyvasz,a meztelen seggel,meg a hideg fallal?Valami kemény cuccot tolhatsz,esetleg rozsdamarót..Ne válaszolj,csak ha kimegy a koksz hatása..
karma1
@Pegero: Azert nem semmi, hogy egy csotany ekezi az arcat vallalo kommentelot? Ti vagytok eltevedve, de nagyon. Egyebkent nyugi, a virusnak nincs esze, teged is megtalal... Esetleg akkor kommenteltel utoljara, te szerencsetlen!
karma1
@Shikari: Ha nem vagyok magyar, akkor te most milyen nyelven silabizalod ki a kommentjeimet? Csak nem te is kipcsak vagy? Vagy pirez? Hulye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.